casus yazılımlar hakkında bir soru

bademlikurabiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
278
0
46
İstanbul
arkadaşlar merhaba,
şu an boşanma aşamasındayım zaten mevcut konum var bilgisayar yüzünden olan kavgalarımız... diye.
hazır evi terk etmişken sormak istediğim şu: casus yazılımlar bundan önce olmuş ve sonra geçmişten kocam tarafından silinmiş konuşma vs. ortaya çıkartıyor mu yoksa sadece programı kurduktan sonra mı kayıt etmeye başlıyor? bir de yazılım ismi paylaşabilir misiniz bildiğiniz?

Benim bildiğim silinen konuşmaları geri getirmek çok zor, hatta imkansız gibi bir şey. Ama var olan ve görünmeyen konuşmaları çıkarabilirsiniz bazı programlar sayesinde. Ben bilgisayar,yazılım, program vs işleriyle ilgilendiğim için zamanında çok araştırmıştım. Bir casus programı kurarasanız sizden sonra pc de ne yapılmış ne yapılmamış video olarak bile kaydedebilir. Bunun için değişik programlar mevcut. İsim olarak hafızamda değil. Lakin bir şey duymuştum. Pc'den sildiğiniz hiçbir şey aslında silinmez pc tarafından kaydedilir diye. Ama tabi şifreli olarak. Ben kendi msn konuşmalarımı bulmuştum lakin şifreli ve %+½$½']{ gibi yazdığı için pek üstünde durup araştırmadım açıkçası, silivermiştim.

o program sadece program pcye kurulup aktif edildikten sonraki yapılan şeyleri kaydeder.

ama adamın mail şifresini ele geçirdiğiniz için, mailine vs bakarsınız mesela.. o tür avantajları olabilir en fazla..

yani şöyle ki, eşiniz mailine girerse, siz şifresini ele geçirebilirsiniz..

çünkü klavyede dokunduğu her harfi kaydediyor..

Canım, ben uzun zamandır bu purgramı arıyorum, bana özelden göndertebilir misin nasıl yapıyorduk.

casus007 kesinlikle tavsiye:)) a bile yazsa çıkıyor satır satır..ekranın resminide çekiyor

canım o kesın gozuyle silinen dosyaları bi proğ sayesınde pcye gerı getırebılırsın.. özelden sana link atarım prog ismini verebilirim

var boyle programlar hatta yollanan mailler bile cıkıyor silinmis olmasına ragmen ama bunları bilen kisiler yapabilir ancak zor cunku

basima geldigi iciin biliyorum pcden hic birsey silinmez sadece bulmak zordur en iyisi paraniza kiyin iyi bir sirketde cikarttirin hepsini

basima geldigi iciin biliyorum pcden hic birsey silinmez sadece bulmak zordur en iyisi paraniza kiyin iyi bir sirketde cikarttirin hepsini

bu kadar emin konusmayın... 2 tıkla programı calıstırıp kurcaksın bu mu zor olan... ,sonrası eger yazıcıları varsa yoksada usbye atıp dokumanları baska yerde cıkartmak olacaktır..bukadar basit yani

nasıl yapıcaz ? ben indirdim şun ama dosya olrak indi ve hiç bişi yok içinde
masa üstünde ayna gibi duruyo:37:

program inglzce ama kullanımı çok kolay..google a casus007 kullanımı yaz..ama masaüstünden sil programı..belli olmasın casus yazılım yüklediğiniz.

yani şöyle ki, eşiniz mailine girerse, siz şifresini ele geçirebilirsiniz..

çünkü klavyede dokunduğu her harfi kaydediyor..

Msn şifresini kırdınız diyelim,bir şeyler öğrendiniz delil olarak sunmak için.. ama eşiniz size şifresini vermediyse önceden, avukatı bu konuda uyarabilir
Msn şifresini çalmak suç..eşiniz de bunun içn dava açabilir..bilgisayarınızı incelediklerinde nasıl kırdıığınızı anlarlar..dikkatli olun..

Msn şifresini kırdınız diyelim,bir şeyler öğrendiniz delil olarak sunmak için.. ama eşiniz size şifresini vermediyse önceden, avukatı bu konuda uyarabilir
Msn şifresini çalmak suç..eşiniz de bunun içn dava açabilir..bilgisayarınızı incelediklerinde nasıl kırdıığınızı anlarlar..dikkatli olun..

kesınlıkle doğru soyluyorsunuz..bunun hukuki boyutunu hiç dusunmemıstım

Back
X