ÇAT KAPI GELEN KOMŞU

ben boyle bir durumu hayal bile edemiyorum,
simdi ben kapiyi actim, nasil iceri dalacak ki ben davet etmeden,
hayir iceri girse bile musait degilim diye gondermek zor olmamali.

o sebeple ben onceden haver vermeli/vermemeli durumuna cok takilmam, elbette herkes icin guzeli haber vermesidir ama vermiyorsa da kapidan donmeyi goze almis demektir.

cocuk birakma konusu ise yine size bakiyor, benim de iki cocugum var, cocuklarimla ayni yasta ise gelen cocuk ben seve seve kabul ederim, ama yok fazladan sorumluluk olacaksa yine musait degiliz derim konu kapanir.

hayir demeyi calisin bence biraz.

Ben çalışıyorum,bi komşum benide sürekli çağırır gel kahveye vs bende severim kendisini fakat ben çekiniyorum birisine sana gelicem demeye kapıya gidip 15-20 dk sonra gelicem müsaitsen demeye.Belki müsait değildir geri çevirmek istemediğinden kabul ederse vs diyorum,kendi çağırdıkları halde.Bende biraz fazla yapıyorum sanırım

Benimde basımda var maaalesef . Ve hergun hergun bıkmadan geliyo . En son eşime açtırdım kapıyı ve müsait değiliz dedirttim ama nafile hala ayni . Eşim 5 ten sonra evde oluyo bunu biliyo ve eşim evdeyken bile çat kapı geliyo keske kendi derdime çare bulabilsem sizede Öner’i verirdim 😊
komşunuzun eşine gözü mü var 5 ten sonra geliyorsa.

Söyledim . Dün yine geldi. 7 yaşında bir oğlu var onu bana bırakmaya gelmiş benim de çocuklarım uyuyordu. Içeri buyur etmedim diye çekti gitti .surat astı .
Ben suçlu oldum yani
7 yaşındaki çocuk bide sende iki çocuklu
neyi birakacakmişisz suçlu olma mesafe edin.

Ben çalışıyorum,bi komşum benide sürekli çağırır gel kahveye vs bende severim kendisini fakat ben çekiniyorum birisine sana gelicem demeye kapıya gidip 15-20 dk sonra gelicem müsaitsen demeye.Belki müsait değildir geri çevirmek istemediğinden kabul ederse vs diyorum,kendi çağırdıkları halde.Bende biraz fazla yapıyorum sanırım
aynı muzrabim bende.
çekiniyorum kimseyede gitmiyorum

bana gelen yok
kaynanama geliyorlar
beni çagiriyor
ben çikmak istemiyorum sanirim kaçiş yolu arayacagim:D

size 1 kisi geliyomus.. bizim kapi habire acik kaliyor gelen hic bitmiyor. Neymis annem onlara iyi geliyomus güldürüyomus. Evde yalniz kalmayi özledim...

Ben bu potansiyeli gordugum komsuya selam bile vermeden geciyorum evet kotu birsey ama bazi insanlar yol yordam bilmeyince selami sabahi kesmek gerekiyor sizde yavas yavas arayi acin bugun surat astiysa bosverin hic gitmeyin aramayin bu sekilde en sonunda gelmeyi keser

komşunuzun eşine gözü mü var 5 ten sonra geliyorsa.
Ay ne alaka tövbe kadın yeni Doğum yaptı gayet ailesiyle mutlu . İlla öyle bisey mi olması gerekiyo ayıp gerçekten . Belki gorgusuz olabilir öyle diyin ama bu dediğiniz hiç hoş degil gunaha giriyosunuz

Iki bebek değil , hiç çocuğum olmasa bile başkasını bit çocuğun sorumluluğunu asla kabul etmiyor ve herkeste bilir.

Çocuk bu durmaz, yürüyüp takılsa düşse kimseye bir şey anlatamazsın.

Çocuklar kavga etse yine sorun. Asla kabul etmeyin, bir iki alisirlar.

Çat kapı gelen bir komşum var ama kapıda buyur etmemi bekler. Gelmesinden de rahatsız olmuyorum , çünkü birbirimizin ev halini biliyoruz artık.

Isteginiz önceden haber verilmezse tek yolu söylemek
Ilişkilerde açık sözlü olmak çok iyidir. Isteyen küser isteyen arkadaşlığa devam eder.

Ay ne alaka tövbe kadın yeni Doğum yaptı gayet ailesiyle mutlu . İlla öyle bisey mi olması gerekiyo ayıp gerçekten . Belki gorgusuz olabilir öyle diyin ama bu dediğiniz hiç hoş degil gunaha giriyosunuz
öyle yazmişsin öle anladim kusura bakma eşim evde olduğu biliyor geliyor felan bende öle anladim eşiniz evde olmadığı zamanlarda gelsin 5 ten önce.
komşunuzla konuşun halledin derim:)

İçimde bir yara ki o zAmanlar ki çocuğum küçük diye hiç bir komşu yanaşmazdı çocukluğum diye şimdi bende çocuklu ve bebekli insanlardan olabildiğince arkadaşlık kurmuyorum kimseyi kendime kullandırma hevesinde değilim kesin arkamdan enayi damgası yerim korkusuda var, herkes doğurduğu çocuğun sorumluluklarını alsın alamıyorsa doğurmasın hayat yeterince stresli zaten, komşun arızalı sen değil zaten 2 çocuğun varmış yüz verme bence haddini bilmeyene haddini bildireceksin o kadar

Ayy kocanız da gözü mü vardı diye soran bile olmuş. Ne kadar iyi niyetlisiniz, tertemiz düşünceleriniz var hanımlar. :D

Ben almam, kovarım. İçeri girse bahane bile uydurmam. "canım şuan komşu ağırlayacak durumda değilim/müsait değilim." der sepetlerim. Siz biraz yumuşak yüzlüsünüz belli ki.

5 ten sonra kimsenin evine gitmeyelim bari. " Kocamdan kesin gözü var "diye düşünen kişiler varken daha dikkatli olmamız lazım.
yoo öle degil
5ten sonra komşunuzun eşiyle gelicekse çay içmeye buyur ederim. tek gelicekse 5 ten önce kabul ederim. ama böle komşumuz yok maalesef.

Çok çok sevdiğim samimi olduğum başka bir kapı komşum vardı asla çat kapı girmezdi evime. İşten gelirdim yemek verirdi kapıdan dönerdi. Başka biri olsa çocuğun ödevine vs iki de bir çocuğunu gönderir bir yere giderken bırakır asla öyle bir şey yapmadı . Samimiyet başka bir şey karşındakini aptal yerine koymak başka. Yıllar geçti başka şehirlerdeyiz hala görüşürüz

yoo öle degil
5ten sonra komşunuzun eşiyle gelicekse çay içmeye buyur ederim. tek gelicekse 5 ten önce kabul ederim. ama böle komşumuz yok maalesef.

Tabi öyle , zaten akşamlar insanların dinlenme alanı. Iste gelinir , yemek yenilir v.s

Ama o şekilde gidene de böyle bir ithamda bulunmak yanlış.

Back
X