- 5 Mart 2015
- 658
- 444
- 53
- 36
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Sana gercekten iyi biriyse hic kotulugu dokunmamissa seni hic uzmemisse o zaman pek kotu karsilamazdim Ama giciklik varsa isin icinde o zaman abla sagol bugun yemek yaptim gibi seyler derdim mesajla ya da kapiya geldigin de gerek yoktu derdim ve her seferinde gerek yoktu derdim sanirim karsilasmissamkızlar biz görümcemle altlı üstlü oturuyoruz sürekli yemek getiriyor ben istemiyorum bunu burası öğrenci evi değil cenaze evi değil eşimin yazışmalarını okudum ablasıyla hep eşime sormuş gönderdiğimden yedin mi diye hiç son edebiyatta yedi mi dememiş ben de yemin ettim getirdiklerini asla yemiyeceğim evim onun tabaklarıyla dolu bıktım tabaklarını geç veriyorum anlar diye rahatsızlığımı ama devam ediyor
Amacı evli kardeşini beslemek sanki kardeşinin karısı evi barkı yokmuş gibi kırmadan da anlattım yine devam ediyor siz olsaydınız ne yapardınız bu durumda
Her zaman kardesiyle yediyi icin alismis, bogazindan gecmiyor belki. Kardesine duskun biri ola bilir. Sizinle ilgili kotu bisey konusmuyorsa sorun yok o zamanpardon kızlar kardeşinin eşi var o yapabilir yemeğini bizim burda ihtiyacı olana yemek gönderilir kırk yılın başı olsa neyse ben hiç doğru bulmuyorum bunu
En mutlu oldugum sey birinin bana yemek yollamasi...benim kv ile gorumcelerimde yollar ve afiyetle yeriz mahcup olurum hatta..sizi umursamayan onem vermeyen gorumceden kat be kat iyidir eminnolun..
Hiç alakası yok bende her yaptığım tatliyi sevdiği bi yemeği komşuma götürürümpardon kızlar kardeşinin eşi var o yapabilir yemeğini bizim burda ihtiyacı olana yemek gönderilir kırk yılın başı olsa neyse ben hiç doğru bulmuyorum bunu
pardon kızlar kardeşinin eşi var o yapabilir yemeğini bizim burda ihtiyacı olana yemek gönderilir kırk yılın başı olsa neyse ben hiç doğru bulmuyorum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?