Çat kapı gelen..

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
53
36
kızlar biz görümcemle altlı üstlü oturuyoruz sürekli yemek getiriyor ben istemiyorum bunu burası öğrenci evi değil cenaze evi değil eşimin yazışmalarını okudum ablasıyla hep eşime sormuş gönderdiğimden yedin mi diye hiç son edebiyatta yedi mi dememiş ben de yemin ettim getirdiklerini asla yemiyeceğim evim onun tabaklarıyla dolu bıktım tabaklarını geç veriyorum anlar diye rahatsızlığımı ama devam ediyor
Amacı evli kardeşini beslemek sanki kardeşinin karısı evi barkı yokmuş gibi kırmadan da anlattım yine devam ediyor siz olsaydınız ne yapardınız bu durumda

Sana gercekten iyi biriyse hic kotulugu dokunmamissa seni hic uzmemisse o zaman pek kotu karsilamazdim Ama giciklik varsa isin icinde o zaman abla sagol bugun yemek yaptim gibi seyler derdim mesajla ya da kapiya geldigin de gerek yoktu derdim ve her seferinde gerek yoktu derdim sanirim karsilasmissam

pardon kızlar kardeşinin eşi var o yapabilir yemeğini bizim burda ihtiyacı olana yemek gönderilir kırk yılın başı olsa neyse ben hiç doğru bulmuyorum bunu
Her zaman kardesiyle yediyi icin alismis, bogazindan gecmiyor belki. Kardesine duskun biri ola bilir. Sizinle ilgili kotu bisey konusmuyorsa sorun yok o zaman

Yemeği zaten kapıdan siz alıyorsunuz. Mantıken sizin yedeğinizi düşünmüştür. Eşiniz işten gelince de yedin mi beğendi mi anlamında sormuştur. Tamam siz karı kocasınız ama onlar da kardeş. Ben kötü niyetle yaptığını düşünmüyorum. Yemin etmeniz hiç hoş olmamış. Zaten belli bir süre sonra o da sıkılır getirmez. Bu kadar abartmayın.

En mutlu oldugum sey birinin bana yemek yollamasi...benim kv ile gorumcelerimde yollar ve afiyetle yeriz mahcup olurum hatta..sizi umursamayan onem vermeyen gorumceden kat be kat iyidir eminnolun..

Yazışmalarını okudum diyorum kardeşi için yolluyor bunları yoksa benim yiyip yemediğimi de sorardı beni hiç sormadan ondan da ye bundan da ye diye tembihlemiş ben kardeşini aç bırakıyorum da ablası doyuruyor imajı yaratıyor bu insan

Herkes yerdim demiş ama ben konu sahibine hak verdim. Sonuçta evde yemek yapacak biri varsa ve yapmak istiyorsa ne diye başkasından gelen yemekten hoşnut olayım (sürekli olan bir durum için tabiiki konu komşu da getirir yemek arada ve bunlar hoş şeylerdir) ama her şeyin bir dozu var bence evdeki kişiye saygısızlık sanki onun yaptığı yemek yenmezmiş gibi ne biliyim ben olsam eşimle konuşurdum ben yemek yapıyorum ne gerek var bir de onun getirmesine hoşlanmıyorum sürekli olmasından gibi o konuşsun ablasıyla sen müdahil olma olaya bence, eşinizle nasıl bir dille ve hangi kelimelerle konuşacağınızı siz daha iyi bilirsiniz tabi..

pardon kızlar kardeşinin eşi var o yapabilir yemeğini bizim burda ihtiyacı olana yemek gönderilir kırk yılın başı olsa neyse ben hiç doğru bulmuyorum bunu
Hiç alakası yok bende her yaptığım tatliyi sevdiği bi yemeği komşuma götürürüm

Hatta karşı komşum benden özellikle ister

canım işkembe çorbasıni yapınca esimede 1 tabak getirirmisin çok seviyor ben sevmediğim için yapmıyorum sen güzel yapıyosun der
Bende her zaman götürüm

Gorumcende eşinin sevdiği yemekleri getiriyordur
Hepsi bu kin beslemenize gerek yok

Yahu sanki asmalı konakta hanımlık mücadelesi veriyorsunuz.
1 tabak yemeğe bu kadar anlam yüklemeyin.
İhtiyacı olanla ne alakası var.
Kadın yapmış işte, siz de tadına bakın istiyor.
Artniyet aramayın bu kadar.

Kuzenimin görümcesi böyle.
Kuzenimin Çocukları seviyor diye her sabah zeytinli poğaça ve krep yapıyor çocuklara taze.
Çocuklar hala kuzenime anne diyor, evin hanımı da o.
Apartmanlarına tasınıp kadına abla diyesim var

Yerim ehehe yapsın enayi ben ne uğraşacağım. Şaka şaka, cidden teşekkür eder alır yerim. Getirsin ne olacak sanki fare zehri getiriyor kadın, o tabakları da bir şey koyup geri gönderin bari en azından.

Görümcemle aram da çok iyi değil bazı sorunlar yaşandı geçmişte bu yüzden yaptığını almayı hiç istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…