- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Nereye kadar dayanabilir ki bi gün önceden o zaman sipariş verin yarında bunu yap diye yüzsüzse sizde onun gibi olun. İyilikten anlamıyosa o zaman şartlar eşitlensin madem karşılıklı kocalarınızın sevdiği yemekleri yapın her gün birbirinize gönderin ondan da mı anlamaz? Yuh artıkAsla isteyemem ters tepsin diye yaparım bu kez ağzınla istedin der kapıdan kovsam bacadan girer iyice
Art niyetli olduğunu yazmanızdan bahsetmiyorum, sizi bunu düşünmeye iten sebeplerden bahsediyorum. Bir insan çok tanımadığı birine ya da komşusuna her gün yemek götürürse belki o kişi sizin gibi düşünür fakat görümceniz kardeşine yemek getiriyor. Ne muhtaçlığından bahsediyorsunuz. Ya kardeşi yemeden boğazından geçmiyor ya da yaşadığınız ve anlatmadığınız olaylar varsa art niyetli.Evet hanımefendi biz sadece muhtaçlara her gün yemek yollarız karnına sıcak bişey girsin diye sorun ne? Bana her gün yollarsa ben de acaba muhtacız diyemi yolluyor diye düşünürüm
Ben zaten baştan beri art niyetle yaptığını anlatıyorum her mesajımda tekrar okumanızı tavsiye ederim
Art niyetli olduğunu yazmanızdan bahsetmiyorum, sizi bunu düşünmeye iten sebeplerden bahsediyorum. Bir insan çok tanımadığı birine ya da komşusuna her gün yemek götürürse belki o kişi sizin gibi düşünür fakat görümceniz kardeşine yemek getiriyor. Ne muhtaçlığından bahsediyorsunuz. Ya kardeşi yemeden boğazından geçmiyor ya da yaşadığınız ve anlatmadığınız olaylar varsa art niyetli.
Ay çok şekersiniz yabana yolla ben yerim... Allahim neden bukadar yemek yapmaktan nefret ediyorum ki. yarin ne pisircem ben
Ay çok şekersiniz ya
Görümceme adresinizi veriyorum şu an
Nereye kadar dayanabilir ki bi gün önceden o zaman sipariş verin yarında bunu yap diye yüzsüzse sizde onun gibi olun. İyilikten anlamıyosa o zaman şartlar eşitlensin madem karşılıklı kocalarınızın sevdiği yemekleri yapın her gün birbirinize gönderin ondan da mı anlamaz? Yuh artık
Ayy asıl siz nerelere çekmişsiniz konuyu yemeklerimde tatlılarımda görümceminkinden kat kat iyidir
Kötü yaptığımı nerden çıkardınız ki
Ben özel alanıma her gün her gün burnunu sokan görümcemden rahatsızım anlatabildim mi
Kardeşi nolcak yollasın tavrınız doğru mu kardeşinin bir evi yuvası var aç değil açık değil bu insan benim evliliğimi karıştırmak bizi mutsuz etmek için bunları yapıyor
Alır afiyetle yerdim. Keşke bana da biri yemek getirse. Hiç gurur yapamicimm.
hay allah razı olsun ben de istemiyorum işte is te miyorum dediğin gibi bu iyilk olmaktan çıktı artık sinirim çok bozuk şu an saydım evde altı yemek tabağı var takımı bize yollamış yuh diyorum artıkKonu sahibi rahatsızlık duymanı yadırgamadım. Ayni şeyi yasasam, ayni şekilde hissederdim. Art niyetli yada değil. Benim evimin düzenine müdahale edilmesinden hiç hoşlanmam. Özel bir yemektir, yöresel bir yemektir, o zaman karşılıklı ikram güzeldir, her gün olanın anlamı olmaz. Bir de iyilik ihtiyaç halinde yapılırsa yerini bulur, karşıdakinin istediği zaman yaptığı benim icin iyilik olmaz.
Ben olsam eşime söylemezdim çünkü inada biner. Eşine ben kadın değil miyim yapamıyor muyum evime yemek artık zoruma gidiyor nereye kadar hergün yemek mi gelir düzenimi kuramıyorum işim şaşıyo artık hergün getirmesin psikolojim bozuldu Benimde bi düzenim var bana kocana bakamıyo musun demek istiyo Şagolsun ama getirmesin artık diyin bence ben öyle derdim eşimde haklısın derdi sizinki ne der bilmiyorumEşime ablasının getirdiği hiç bişeyi yemeyeceğime yemnbettiğimi döykedim o da sblama yemediğini söyliycem dedi umarım bundan ders alır da getirmez
Eşime ablasının getirdiği hiç bişeyi yemeyeceğime yemin ettiğimi söyledim o da ablama yemediğini söyliycem dedi umarım bundan ders alır da getirmez getirirse anlıycam ki amaç ikram değil kardeşini doyurmakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?