Çat kapı gelen..

Asla isteyemem ters tepsin diye yaparım bu kez ağzınla istedin der kapıdan kovsam bacadan girer iyice
Nereye kadar dayanabilir ki bi gün önceden o zaman sipariş verin yarında bunu yap diye yüzsüzse sizde onun gibi olun. İyilikten anlamıyosa o zaman şartlar eşitlensin madem karşılıklı kocalarınızın sevdiği yemekleri yapın her gün birbirinize gönderin ondan da mı anlamaz? Yuh artık

Evet hanımefendi biz sadece muhtaçlara her gün yemek yollarız karnına sıcak bişey girsin diye sorun ne? Bana her gün yollarsa ben de acaba muhtacız diyemi yolluyor diye düşünürüm
Ben zaten baştan beri art niyetle yaptığını anlatıyorum her mesajımda tekrar okumanızı tavsiye ederim
Art niyetli olduğunu yazmanızdan bahsetmiyorum, sizi bunu düşünmeye iten sebeplerden bahsediyorum. Bir insan çok tanımadığı birine ya da komşusuna her gün yemek götürürse belki o kişi sizin gibi düşünür fakat görümceniz kardeşine yemek getiriyor. Ne muhtaçlığından bahsediyorsunuz. Ya kardeşi yemeden boğazından geçmiyor ya da yaşadığınız ve anlatmadığınız olaylar varsa art niyetli.

Art niyetli olduğunu yazmanızdan bahsetmiyorum, sizi bunu düşünmeye iten sebeplerden bahsediyorum. Bir insan çok tanımadığı birine ya da komşusuna her gün yemek götürürse belki o kişi sizin gibi düşünür fakat görümceniz kardeşine yemek getiriyor. Ne muhtaçlığından bahsediyorsunuz. Ya kardeşi yemeden boğazından geçmiyor ya da yaşadığınız ve anlatmadığınız olaylar varsa art niyetli.

Ben şunu anlamıyorum inanın benim erkek kardeşim evlendikten sonra karısı önüne ne koyarsa onu yesin banane niye boğazımdan geçmesin ki kardeşimsiz onun düzeni de artık o şekilde e o zaman evleri birleştirelim madem her yedikleri bize de gelecekse şunu anlarım çok özel çok sevdiği bir şey olur yollar tamam ama bu kadar sık göndermesi doğru mu elinizi vicdanınıza koyun hele ben rahatsızlığımı belli etmişken kardeşte olsa herkesin kendine ait bir düzeni var

Nereye kadar dayanabilir ki bi gün önceden o zaman sipariş verin yarında bunu yap diye yüzsüzse sizde onun gibi olun. İyilikten anlamıyosa o zaman şartlar eşitlensin madem karşılıklı kocalarınızın sevdiği yemekleri yapın her gün birbirinize gönderin ondan da mı anlamaz? Yuh artık

Ay ben onun kocasının sevdiği bir şeyi yapsam kocasına özel afedersin de kocama ne bu tavırlar hayırdır der üstüme atlar ama o bizim kocanın ayarlarını bozuyor canı istedikçe

Ayy asıl siz nerelere çekmişsiniz konuyu yemeklerimde tatlılarımda görümceminkinden kat kat iyidir
Kötü yaptığımı nerden çıkardınız ki
Ben özel alanıma her gün her gün burnunu sokan görümcemden rahatsızım anlatabildim mi
Kardeşi nolcak yollasın tavrınız doğru mu kardeşinin bir evi yuvası var aç değil açık değil bu insan benim evliliğimi karıştırmak bizi mutsuz etmek için bunları yapıyor

Konu sizin yemeklerinizin güzelliği değil ki.
Alışılageldik bir damak tadı vardır
Ve eşiniz onu arar.
Ben de kv de de çok güzel köfte yapıyoruz ama birimiz kimyonu daha çok koyuyor birimiz karabiberi misal...
Ayrıca hala aç değiliz diyorsunuz.
Kimse size açsınız demiyor.
Ayrıca bu görümce her gün çorba ana yemek tatlı falan ayrı ayrı mı gönderiyor?
Eve gelen bir tabak yemek değil mi ?
Onu mu koyuyorsunuz adamın önüne sadece?
Ayrıca bu yüzden huzur bozuyorsanız görümcenize değil evliliğinize bakın derim.
Hadi ben yanlış yorum yapmış olayım,
Eşinizle orta yolu nasıl bulacaksınız?

Konu sahibi rahatsızlık duymanı yadırgamadım. Ayni şeyi yasasam, ayni şekilde hissederdim. Art niyetli yada değil. Benim evimin düzenine müdahale edilmesinden hiç hoşlanmam. Özel bir yemektir, yöresel bir yemektir, o zaman karşılıklı ikram güzeldir, her gün olanın anlamı olmaz. Bir de iyilik ihtiyaç halinde yapılırsa yerini bulur, karşıdakinin istediği zaman yaptığı benim icin iyilik olmaz.

Konu sahibi rahatsızlık duymanı yadırgamadım. Ayni şeyi yasasam, ayni şekilde hissederdim. Art niyetli yada değil. Benim evimin düzenine müdahale edilmesinden hiç hoşlanmam. Özel bir yemektir, yöresel bir yemektir, o zaman karşılıklı ikram güzeldir, her gün olanın anlamı olmaz. Bir de iyilik ihtiyaç halinde yapılırsa yerini bulur, karşıdakinin istediği zaman yaptığı benim icin iyilik olmaz.
hay allah razı olsun ben de istemiyorum işte is te miyorum dediğin gibi bu iyilk olmaktan çıktı artık sinirim çok bozuk şu an saydım evde altı yemek tabağı var takımı bize yollamış yuh diyorum artık

Tesla07 güzel anlatmış bu şekilde anlatsanız burası da ev gönderme deseniz ne olur? Bnde rahatsız olurum görümceniz aşevi mi?

Eşime ablasının getirdiği hiç bişeyi yemeyeceğime yemin ettiğimi söyledim o da ablama yemediğini söyliycem dedi umarım bundan ders alır da getirmez getirirse anlıycam ki amaç ikram değil kardeşini doyurmakmış

Eşime ablasının getirdiği hiç bişeyi yemeyeceğime yemnbettiğimi döykedim o da sblama yemediğini söyliycem dedi umarım bundan ders alır da getirmez
Ben olsam eşime söylemezdim çünkü inada biner. Eşine ben kadın değil miyim yapamıyor muyum evime yemek artık zoruma gidiyor nereye kadar hergün yemek mi gelir düzenimi kuramıyorum işim şaşıyo artık hergün getirmesin psikolojim bozuldu Benimde bi düzenim var bana kocana bakamıyo musun demek istiyo Şagolsun ama getirmesin artık diyin bence ben öyle derdim eşimde haklısın derdi sizinki ne der bilmiyorum

Ne güzel işte sofranızda bi çeşit fazla olsun ne zararı var.. arasıra sende gönder..

Kesinlikle istemiyorsan konuş görümcenle.. “bnde pişirdiğim için arıya gidiyor israf oluyor kalıyor yenmiyor “ deyin bida göndermez.
Kimsenin kalbi kırılmaz böylelikle..

Kardeşine sorması yoklamak için gibi geldi bana hani söylüyormusun indiriyormusun onu ögrenmeye çalışıyor sanki :deli:

Arkadaşlar göndersin diyorsunuz iyi hoş ama yarın aralarında bi mevzu olsa vs. Laf olur bu yemekler :)

Eşime ablasının getirdiği hiç bişeyi yemeyeceğime yemin ettiğimi söyledim o da ablama yemediğini söyliycem dedi umarım bundan ders alır da getirmez getirirse anlıycam ki amaç ikram değil kardeşini doyurmakmış

Valla canim boşuna yormuşsun kendini. Kendi yaptığım yemekleri koyardım masaya, geleni koyardım belirterek ortaya, bi bakardım eşimin durumuna. Sonrası ona göre şekillenirdi.

Görümceye yemk yapıyorum seninkiler kalıyor yazık deseniz yine gönderir mi? Ne söylediniz siz görümceye? Ben olsam istemiyosa göndermem o da garip

Ya bana gonde ben alirim iki çocukla yemek yapmak işkence.ye gitsin ne güzel iste.ay ne yapsa yaranamaz bu görümceler.afiyetle ye boşver hatta sipariş ver esinin ağzıyla...

Back
X