Çat kapı gelen..

Her Allahın günü olursa üstüne bir de "yedin mi" diye sorarsa kardeşine bariz art niyet aranır
Haklısın konu sahibi.
Şüphesi mi var da soruyor,siz yediniz vrya siz çöpe döktünüz diye düşünüyor olmalı.
Fitne işte budur.

Kardeş edebiyatı yapmasın kimse.
Kardeşi ile iyi geçinmek isteyen,eşi ile de iyi olsun bir zahmet.

Aynı apartmanda oturan akrabalar,özel yemekler yaptığında paylaşabilir elbette,ne güzel.
Ama her akşam bunu görev edinip bir de böyle arkasını aramak konu sahibini haklı çıkarıyor.
İyi niyetli bir abla göremiyorum ben burada.

Söyleyin direkt.Nesi zor?
"Ben de yemek yapıyorum,sonra çok yemek artıyor, düzen bozuluyor, sen her akşam zahmet etme,sağol çok düşüncelisin ama gerek yok lütfen,ben yapamasam neyse" gibi yumuşak cümlelerle söyleyebilirsiniz.

Çöpe gidiyor demeyin yani.

kızlar biz görümcemle altlı üstlü oturuyoruz sürekli yemek getiriyor ben istemiyorum bunu burası öğrenci evi değil cenaze evi değil eşimin yazışmalarını okudum ablasıyla hep eşime sormuş gönderdiğimden yedin mi diye hiç son edebiyatta yedi mi dememiş ben de yemin ettim getirdiklerini asla yemiyeceğim evim onun tabaklarıyla dolu bıktım tabaklarını geç veriyorum anlar diye rahatsızlığımı ama devam ediyor
Amacı evli kardeşini beslemek sanki kardeşinin karısı evi barkı yokmuş gibi kırmadan da anlattım yine devam ediyor siz olsaydınız ne yapardınız bu durumda
bana getirebilir saat 6 da evde oluyorum komsuya da birakabilir

Bir tanıdığımda var kocamı ben beslerim ben bakarım ben ilgilenirim diye çok kasıyor böyle yaşamak zor değil mi ya bana çok komik geliyor ayrıca benim kocacım bir tek ben beslerim :70:

kızlar biz görümcemle altlı üstlü oturuyoruz sürekli yemek getiriyor ben istemiyorum bunu burası öğrenci evi değil cenaze evi değil eşimin yazışmalarını okudum ablasıyla hep eşime sormuş gönderdiğimden yedin mi diye hiç son edebiyatta yedi mi dememiş ben de yemin ettim getirdiklerini asla yemiyeceğim evim onun tabaklarıyla dolu bıktım tabaklarını geç veriyorum anlar diye rahatsızlığımı ama devam ediyor
Amacı evli kardeşini beslemek sanki kardeşinin karısı evi barkı yokmuş gibi kırmadan da anlattım yine devam ediyor siz olsaydınız ne yapardınız bu durumda
Ben olsam istemem gururumdan almam arada tamam da ne böyle zırt pırt. Misafir olarak gitseniz akşama kadar yemek versin ama eve zırt pırt yemek getirio

Ayy bende de aynı konu var, benimki kayınvalidem. Yeni konu nasıl açılıyor diye bakıyordum ki burayı gördüm. Az önce gitti. Pazar sabah kocamla başbaşa güzel bir kahvaltı yapayım efim, özendim masa düzenledim, pizzalar yaptım. Pat kapı çaldı, geldi oturdu, ınısının dıdısı bissürü şey anlattı biz kahvaltı yapmaya çalışırken. Hayır kayınbabam evde, onu tek bırakıp bize çeneye geliyor hem de pazar sabahı!!! Çatlıycam sinirimdenn, bişey yapamıyırummm... Siz olsanız ne yapardınız?

Ne kadar soyutlasmaya basladik eskiden bu dediginizi kapi komsular yaparmis. Bence rahatsiz oluncak bisey yok tabi size sen yemek yapamiyon alda yemek gor seklinde vermiyorsa

Back
X