- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
- Konu Sahibi champagneshimmer
-
teshırcılıkde olabilir ama brn eşlerin uyardıgını adamların umursamadıklarını dusunuyorum.Bu sebeple esıme asla dusuk bel gıydırmem
Bırde dogru camasırla alakalı
O belı acılıp hıc tereddut etmeden ısıne devam eden kısının ozellıkle gosterdıgını dusunuyorum
Belden dusunce rahatsız bı noktada oluyor ınsan rahat ıs yapamıyor hep cekme duzeltme ıhtıyacı hıssedıyor boyle bı durumda adam istıfını bozmuyorsa bellıkı fıkır farklı
Oyle adamların eslerıde tuhaf bence adam yanında egılınce acılıyor ıgrenc goruntuyu nasıl bılgılendırmıyor anlamıyorum
:)) kıyamam ben sanaÇatal ne oluyor
Sey mi ?
Adamm niye oraya isiyor gitsin baska yere yapsin pisligini
eevet evvet aynen.teshır mı? atlet don mu ? algı mı bilmiyorum..ama doydum valla ...Ben de çok denk geliyorum. Hep bu düşük bel pantolonlardan ve içlerine atlet giymediklerinden oluyor. Çoğu türk erkeğinde de 6-7 aylık hamile göbeği olduğu için pantolon mecbur göbek altı oluyo eğilince milletin çatalını geçtim resmen kıçının çeyreği görünüyor çok sinir bozucu.
ben dusuk belde gıyerım ama üzerine uzun tunik bluz gıyıyorum. içimede atlet. uzun etekli atlet. yukarı toplanmasın dıye.Napsin insanlar artik mecbur biraktilar dar paca dusuk bel pantolonlara
Bulmakta o kadar zorlaniyorumki
Ay sorma,uyarılabiliyor tabi ama yine zorlanıyor insan.Geçtiğimiz sonbahar kızıma kitap almak için kitapçıya giderken,karşıdan gencecik ana baba bebek arabasıyla geliyor.Yanımdan geçecekleri sırada baktım kızın kabanının orta dügmesi açılmış,iç giysi yukarı sıyrılmış,iç çamaşırlı göğüs meydanda,gayet bakına bakına yürüyor.Sanırım bebeğini az önce emzirmişti.Bir an kalakaldım,sonra arkasından yetiştim,bakarmısınız deyip kulağına eğilince,koca kişisi karısına zarar verecekmişim gibi ters ters yaklaştı.Kadın utanarak toparlandı ama,adama sinir oldum,çatlak herif...meme sahıbının cinsiyeti nedir?
kadın olumca uyarabılıyorsun da erkek olunca zor oluor..
Aynen ben de bi eğil bakim dicemEsim gelsin de bi kontrol ediym catali gözüküyor mu
iyi yapmışsın biz kadınlr birbirimizi gözetmek zorundayız. bence...Ay sorma,uyarılabiliyor tabi ama yine zorlanıyor insan.Geçtiğimiz sonbahar kızıma kitap almak için kitapçıya giderken,karşıdan gencecik ana baba bebek arabasıyla geliyor.Yanımdan geçecekleri sırada baktım kızın kabanının orta dügmesi açılmış,iç giysi yukarı sıyrılmış,iç çamaşırlı göğüs meydanda,gayet bakına bakına yürüyor.Sanırım bebeğini az önce emzirmişti.Bir an kalakaldım,sonra arkasından yetiştim,bakarmısınız deyip kulağına eğilince,koca kişisi karısına zarar verecekmişim gibi ters ters yaklaştı.Kadın utanarak toparlandı ama,adama sinir oldum,çatlak herif...
benim favorim üst kısım. eger bir gun mel gibson gelir de catalanı acarsa keyifle bakarımBazı erkeklerin dekoltesi bu artık. Seviyorlar giyiyorlar. Bu kadar giydiklerine göre o çatala bakmayı seven bir grup da var bence :)
Adam ne giydiginin farkında sonuçta açılacağını illa ki biliyor gerizekalı değil elbet.
Kişisel özgürlük yapacak bi şey yok..
Şimdi bir erkek üye olup burada konu açsa "kısa etekli ve dekolteli kadınlardan bıktım" diye .
Hepimiz mikerdik onu. Sanane lan yaprağım derdik..
meme çatalı güzel oluyor da en süper poponun bile çatalı çok sevimsiz.
benim eski ofis arkadaşlarından ikisinin (biri kadın diğeri erkek) sürekli çatalları açıktaydı, hele erkek olanın artık çatal değil yani komple yanaklar meydandasonra sevgili oldu evlendiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?