Çatal görmekten bıktım

teshırcılıkde olabilir ama brn eşlerin uyardıgını adamların umursamadıklarını dusunuyorum.

Ben de çok denk geliyorum. Hep bu düşük bel pantolonlardan ve içlerine atlet giymediklerinden oluyor. Çoğu türk erkeğinde de 6-7 aylık hamile göbeği olduğu için pantolon mecbur göbek altı oluyo eğilince milletin çatalını geçtim resmen kıçının çeyreği görünüyor çok sinir bozucu.

eevet evvet aynen.teshır mı? atlet don mu ? algı mı bilmiyorum..ama doydum valla ...
ne catal ne ceyrek artık gormek istemiyorum

Napsin insanlar artik mecbur biraktilar dar paca dusuk bel pantolonlara
Bulmakta o kadar zorlaniyorumki
ben dusuk belde gıyerım ama üzerine uzun tunik bluz gıyıyorum. içimede atlet. uzun etekli atlet. yukarı toplanmasın dıye.
ve beli az yuksek pantolon bende zor buluyorum.

meme sahıbının cinsiyeti nedir?
kadın olumca uyarabılıyorsun da erkek olunca zor oluor..
Ay sorma,uyarılabiliyor tabi ama yine zorlanıyor insan.Geçtiğimiz sonbahar kızıma kitap almak için kitapçıya giderken,karşıdan gencecik ana baba bebek arabasıyla geliyor.Yanımdan geçecekleri sırada baktım kızın kabanının orta dügmesi açılmış,iç giysi yukarı sıyrılmış,iç çamaşırlı göğüs meydanda,gayet bakına bakına yürüyor.Sanırım bebeğini az önce emzirmişti.Bir an kalakaldım,sonra arkasından yetiştim,bakarmısınız deyip kulağına eğilince,koca kişisi karısına zarar verecekmişim gibi ters ters yaklaştı.Kadın utanarak toparlandı ama,adama sinir oldum,çatlak herif...

Bazı erkeklerin dekoltesi bu artık. Seviyorlar giyiyorlar. Bu kadar giydiklerine göre o çatala bakmayı seven bir grup da var bence :)
Adam ne giydiginin farkında sonuçta açılacağını illa ki biliyor gerizekalı değil elbet.
Kişisel özgürlük yapacak bi şey yok..
Şimdi bir erkek üye olup burada konu açsa "kısa etekli ve dekolteli kadınlardan bıktım" diye .
Hepimiz mikerdik onu. Sanane lan yaprağım derdik..

iyi yapmışsın biz kadınlr birbirimizi gözetmek zorundayız. bence...
adamda haklı ne bilsin hırsız mısın değil misin... şaşırmıştır.
bende wc de bir kadın görmüştüm avm içinde kadın wc kapagına tuvalet kagıdı sermiş herhalde. oturmuş. kalmış etegini donunu toplamış ama arkadan sarkan kuyruk gibi wc kagıdını görmemiş.
nasıl fark edemedi anlamadım ama wc den cıkıyordu bende giriyordum. ablaa ayna bak sonra cık istersen dedim. utandı ama avm içinde öyle gezmesi daha utanc verici olacaktı

Hepsi mi beli düşük pantolon giyiyor da eğilince açılıyor anlamadım ben ayrıca tesisatçı falan anlarım çok eğilirler mecburen dizlerinin üzerine öne doğru ama manav çatalını gösterecek kadar nasıl eğiliyor yahu ya da tüpçü kamyonete tüp koyuyordur en fazla onda da eğilmiyor ki çatal nasıl gözüküyor, ayrıca sokağınızdan geçen adamın pantolunu belden aşağıda diye araziye işemiştir ne yahuu görememişsiniz bile. Bana hiç denk gelmedi öyle yani abartı geldi bana ama yapacak bir şey yok.

benim favorim üst kısım. eger bir gun mel gibson gelir de catalanı acarsa keyifle bakarım
hugh jackman gelirse de üst kısımlarına bakarım
ama digerlerine asla.
bu gördüklerim yurdum insanın bilmemden- anlamadan veya rahatlık adına yaptıgı şeyler gibi...ve benim buınları görmem snlik bir şey zaten ama sadece etrafımdaki olayları görmemden kaynaklı. sn'lik zaten.

Bebekleri var mı

Hani face de altı açık fotosu var mı diye soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…