Çatal görmekten bıktım

sanslisin.... :)

günaydın:))
sabah sabah tebessümle okudum.
bende hiç hoşlanmam.esimunde hiç tarzı değildir Allah tan.
benim bulunduğum yerde her gördüğüm adam baktığım anda yere tükürdüğü için artık o kadar midem bulandiki sokağa çıkmak istemiyorum.
hani bunun yanında çatal bir nebze tesellidir diye yazdim
kafanızı çevirin.en azindan görmeme şansınız var ya ben napiyim

İlahi, az önce ağlıyordum.güldürdünüz beni.

Bir kere gördükten sonra artik eğilen olursa hemen başka tarafa bakıyorum. Eşim yanimdaysa sakın bakma o tarafa diyor. Sonra da bu modayı cikaranlara kızıyor azıcık.

hhgaaaahhhaahhaaa
asla asla anne icgudusu ile bakmam :))))) bakaman

Bir kere gördükten sonra artik eğilen olursa hemen başka tarafa bakıyorum. Eşim yanimdaysa sakın bakma o tarafa diyor. Sonra da bu modayı cikaranlara kızıyor azıcık.
esini sevdim sakin bakmaa! baaakkmmaa :))))))
catal savar istiyorum...
benim esimde ayni :)) o erkek oldugu icin hoop kardes catal alarmi dio adamlar gencler anliyor.
ben nasil diyeyim.. hoop... amca! catal! ayip oluyor mu diyim

Anlamıyorum bu Sezercik modasını çıkaran beyni anlamiyorumalttan üstten havalandırma, düşük bel bide kısa paca...
Hani dışarda acil abdesthane arıyor sanırsın paça lari önceden siyirmis!
Çatalda sezercigin düşen pantolonunu iple baglamasi

Bi kere alışverişte Ergence bi tezgahtar kocama denetmisti abi cok süper oturdu deyince benimki sinirle,neresi önümu arkasimi benim gördüğüm hepsi ayakta oturan yok tevbe tevbe dedi!

ayy evet tukuruk de var dimi..
mendik neden icat edilmis diye dusunmeden edemiyorum...
veya atlet- don...
tukurnek cok cok gorgusuzce birsey.

bende nefret ediyorum erkekler kendilerini bilmiyolar allahtan benimki kendide uyuz olduğu için çok dikkat ediyor öyle şeylere darısı diğerlerinin başına

haahha cidden kesinlikle abdest alacak gibiler.

bende nefret ediyorum erkekler kendilerini bilmiyolar allahtan benimki kendide uyuz olduğu için çok dikkat ediyor öyle şeylere darısı diğerlerinin başına
benımki de dikkatlidir. zaten eskilerin adamı benim ki... dusuk bel giyemiyor. yuksek veya normal bel. kemerini de takar. atlet giymese bile cikmaz popiși

Iyyy yere tukurenler!hala lisede olsam yine yaparım aynısını...Okula gidiyorum geç kaldım diye pogaca aldım yiyerek gidiyorum hoş değil ama mecburi,karşıdan orta yaşlı bir amca öğğmpöğm pöğk diye bir sesle oyyy!dayanamadım bende ona tükürdum ve arkama bile bakmadan nasıl kaçtım bilmiyorum!

ayy evet tukuruk de var dimi..
mendik neden icat edilmis diye dusunmeden edemiyorum...
veya atlet- don...
tukurnek cok cok gorgusuzce birsey.
kesinlikle iğrenç.
bu kadar mi olur.yolda kime denk gelsem ayni sey.size denilen gibi aceba algida secicilik mi oldu diye düşündüm. arkadaşa sordum.
oda ayni şeyi diyor.hatta kızı yolda yürürken yola bakarak yuruyemiyormus yerdeki o pislikler yüzünden

etki tepki :))) sizi gorup icinden ' aferim ergen, yolun acik olsun' diyip arkandan gulumseyerek el sallayan kesin olmustur...

gunayydin sabah sabah guldum seslisinden hemde senin icin sinir bozucudur eminim ama 'gostermekten gocunmuyor' yazin cok hosuma gitti :)))))
bende farkinda olduklarini dusunuyorum.

Fakinda olmamak mumkun mu? Bir keresinde cok acilmisti. Soyledim o gun cok acildi diye. Evet dogru diyorsun. O ruzgari g***umun deligine kadar hissettim demisti hahahaaa.

bakmak ve gormek farklidir ya. bence algi ile bu birlesince is vahimlesiyor gibi...
sonucta deli danalar gibi catal catal catal diye gozum aranmior.
aa bu adsm ne oldu birden egiliyor. e kadraj icinde sn lik bakiyorsun. manzarayi goruorsun.
tukurukde de oyle.
ve birde yola arkasini donup cali cirpiya iseyen grup var. onlari yazsam ohhooo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…