- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
- Konu Sahibi champagneshimmer
-
sanslisin.... :)Bende görmedim hiç,cidden hatırlamıyorum,eşim fanila giydiği için en yakınımda dahi görmedim o derece,sanırım en son Bir Kadın Bir Erkek'te izlemiştim ustanın çatalı görünüyordu.
Siz çok fazla taktığınız için daha dikkatli bakıyor olabilirsiniz diye düşünüyorum. Muhakkak vardır etrafta zira kısa paça ,düşük bel pantalon modası var malum ama dikkat etmedim hiç.
İlahi, az önce ağlıyordum.güldürdünüz beni.gecenin bu saatinde ne catalı demeyin.
oturdugum ev hem yol üzeri hemde köpegim var. onu kulubesine yatırıp sevdim okşadım, her akşam bu böyle :)
şimdi yoldan gecen adamın pantolunu sarkmış aşagıya düşdüm düşecek..sarhoş muhtemelen... bir ev yanımda da boş arazi var. oraya da işedi sanırım herif . bunu neden mi yazdım? aşagıda anlayacaksınız...
bunu gectim hadi... saat geç oldugu için net görmedim ... ama gündüzleri de bir yere gidiyorum dükkanların önünden geçiyorum. esnaf adamlar (bakkal- kasap- arabasına birşey yükleyen tüpcü, sucu, manav vb.. ) cart bir egiliyorlar ÇATAL MEYDANDA ... tavuk besleyen amca tavuklara yem atacak yeme egiliyor cart ÇATAL.
eve tamirci cagırmam ama nadiren uyducu, elektrik tesisati için veya makine bakımı için gelen servisci amcalar egiliyorlar gene kıllı catal...
ben artık kıllı catal görmek istemiyorum! vallahi doydum, bıktım.
eve gelen servis dışarda gördügüm adamlara önce bakıyorum pantolon seviyesi ne alemde. ona göre kendime catal alarmı verip. hemen ya başka yere bakıyorum veya mekanı terk ediyorum..
örnek : normalde ustanın başında durur sorarım nedir ne arızası varmış ne olmuş filan ama alarm varsa hemen salona geciyorum. gibi...
ama cogu esnafa veya tavukcu amcaya birşey yapamıyorum. maalesef futursuzca eğiliyorlar..
bu bir tek bana mı oluyor ya ? ben mi cok görüyorum ?
hhgaaaahhhaahhaaaBende görüyorum. Tutup yukarı çekme isteğimi tatmin etmek için yanımdaki kızımın pantolununu yukarı çekiyorum :/ Önceden umursamazdım ama ayy üşütecek karnını belini de diyorum içimden. Anne içgüdüsüyle bakmak daha zor konu sahibi
Bu konudan sonra herkese potansiyel çatal muamelesi yapıp bakmazsam iyisanslisin.... :)
Bir kere gördükten sonra artik eğilen olursa hemen başka tarafa bakıyorum. Eşim yanimdaysa sakın bakma o tarafa diyor. Sonra da bu modayı cikaranlara kızıyor azıcık.
Alekta movik hahahahahahKadında da erkekte de itici, insanın arkasından haberi olacak yahu, olmuyorsa zıbın giy, erkekler hele estetik bile değil, çatala eşlik eden yan yağları varsa bir de alekta movik
ayy evet tukuruk de var dimi..günaydın:))
sabah sabah tebessümle okudum.
bende hiç hoşlanmam.esimunde hiç tarzı değildir Allah tan.
benim bulunduğum yerde her gördüğüm adam baktığım anda yere tükürdüğü için artık o kadar midem bulandiki sokağa çıkmak istemiyorum.
hani bunun yanında çatal bir nebze tesellidir diye yazdim
kafanızı çevirin.en azindan görmeme şansınız var ya ben napiyim
haahha cidden kesinlikle abdest alacak gibiler.Anlamıyorum bu Sezercik modasını çıkaran beyni anlamiyorumalttan üstten havalandırma, düşük bel bide kısa paca...
Hani dışarda acil abdesthane arıyor sanırsın paça lari önceden siyirmis!
Çatalda sezercigin düşen pantolonunu iple baglamasi
Bi kere alışverişte Ergence bi tezgahtar kocama denetmisti abi cok süper oturdu deyince benimki sinirle,neresi önümu arkasimi benim gördüğüm hepsi ayakta oturan yok tevbe tevbe dedi!
benımki de dikkatlidir. zaten eskilerin adamı benim ki... dusuk bel giyemiyor. yuksek veya normal bel. kemerini de takar. atlet giymese bile cikmaz popișibende nefret ediyorum erkekler kendilerini bilmiyolar allahtan benimki kendide uyuz olduğu için çok dikkat ediyor öyle şeylere darısı diğerlerinin başına
kesinlikle iğrenç.ayy evet tukuruk de var dimi..
mendik neden icat edilmis diye dusunmeden edemiyorum...
veya atlet- don...
tukurnek cok cok gorgusuzce birsey.
etki tepki :))) sizi gorup icinden ' aferim ergen, yolun acik olsun' diyip arkandan gulumseyerek el sallayan kesin olmustur...Iyyy yere tukurenler!hala lisede olsam yine yaparım aynısını...Okula gidiyorum geç kaldım diye pogaca aldım yiyerek gidiyorum hoş değil ama mecburi,karşıdan orta yaşlı bir amca öğğmpöğm pöğk diye bir sesle oyyy!dayanamadım bende ona tükürdum ve arkama bile bakmadan nasıl kaçtım bilmiyorum!
gunayydin sabah sabah guldum seslisinden hemdesenin icin sinir bozucudur eminim ama 'gostermekten gocunmuyor' yazin cok hosuma gitti :)))))
bende farkinda olduklarini dusunuyorum.
bakmak ve gormek farklidir ya. bence algi ile bu birlesince is vahimlesiyor gibi...kesinlikle iğrenç.
bu kadar mi olur.yolda kime denk gelsem ayni sey.size denilen gibi aceba algida secicilik mi oldu diye düşündüm. arkadaşa sordum.
oda ayni şeyi diyor.hatta kızı yolda yürürken yola bakarak yuruyemiyormus yerdeki o pislikler yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?