- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
- Konu Sahibi champagneshimmer
-
issstee buFakinda olmamak mumkun mu? Bir keresinde cok acilmisti. Soyledim o gun cok acildi diye. Evet dogru diyorsun. O ruzgari g***umun deligine kadar hissettim demistihahahaaa.
sakalar bır yana kardes, adamına cozum bul o kadar acılıyorsa gercekten hos degıl.Fakinda olmamak mumkun mu? Bir keresinde cok acilmisti. Soyledim o gun cok acildi diye. Evet dogru diyorsun. O ruzgari g***umun deligine kadar hissettim demistihahahaaa.
ben sok da cok komik degil sacma manasiz oluyor. amannnn neyse neyle ugrasiyorsam. nasil biliyorsan oyle yap.'ben cok şok oldum' yazınca edebi oluyor ama komik olmuyor :)
ıyyyy ıyyyy....geçen marmara forumda hemen hemen herkesin adını bildiği bi cafede oturuyoruz. ön masadaki genç arkadaş düşük bel giymiş. çatalı geçtim g.tü görünüyo. kilot ta o biçim zaten... nasıl bi alışmışlık seviyem varsa artık, arada bi gözümün takılması dışında fazla ilgilenmemeye çalıştım. ama ne yalan söylim, iğrençççççti
mumkun...Konu sahibi arkadasim. Cok tatlisin ya :))
Tabi insan sinir oluyor,bayani da.erkegi de
Pis bi goruntu.ben acik oldugum zamanlar hepp citcitli atlet giymistim,anem.oyle alistrmisti bizi.
Sen de bu goruntu kirliliginden cok etkilenmissin kisa zamanda ust uste gorunce :)
Bi kere de kil olmussun ya
Artik algida secicilik mi olmus hep gozune carpiverio
pekiBende yemek çatalı sandım ne alaka dedim.
Kız Allah iyiliğini vermesin çataldan bıktıysan kaşığına bak biraz
Çatal alarmıgecenin bu saatinde ne catalı demeyin.
oturdugum ev hem yol üzeri hemde köpegim var. onu kulubesine yatırıp sevdim okşadım, her akşam bu böyle :)
şimdi yoldan gecen adamın pantolunu sarkmış aşagıya düşdüm düşecek..sarhoş muhtemelen... bir ev yanımda da boş arazi var. oraya da işedi sanırım herif . bunu neden mi yazdım? aşagıda anlayacaksınız...
bunu gectim hadi... saat geç oldugu için net görmedim ... ama gündüzleri de bir yere gidiyorum dükkanların önünden geçiyorum. esnaf adamlar (bakkal- kasap- arabasına birşey yükleyen tüpcü, sucu, manav vb.. ) cart bir egiliyorlar ÇATAL MEYDANDA ... tavuk besleyen amca tavuklara yem atacak yeme egiliyor cart ÇATAL.
eve tamirci cagırmam ama nadiren uyducu, elektrik tesisati için veya makine bakımı için gelen servisci amcalar egiliyorlar gene kıllı catal...
ben artık kıllı catal görmek istemiyorum! vallahi doydum, bıktım.
eve gelen servis dışarda gördügüm adamlara önce bakıyorum pantolon seviyesi ne alemde. ona göre kendime catal alarmı verip. hemen ya başka yere bakıyorum veya mekanı terk ediyorum..
örnek : normalde ustanın başında durur sorarım nedir ne arızası varmış ne olmuş filan ama alarm varsa hemen salona geciyorum. gibi...
ama cogu esnafa veya tavukcu amcaya birşey yapamıyorum. maalesef futursuzca eğiliyorlar..
bu bir tek bana mı oluyor ya ? ben mi cok görüyorum ?
eve servıs az gelir. gelirse de 3 ustadan 1 kesin catal.Habire eve tesisatçı geliyor anladığım kadarıyla bence sen evi değiştir, tesisatı sağlam olan toptan kurtul bu işkenceden. Benim eve en son ne için geldiler hatırlamıyorum bile deeermişim ve büyük konuştuğum için yarın elektrikten suya, doğalgazdan beyaz eşyalarıma hepsi alarm verir, evime en totosu büyük, en pantolunu düşük ustanın biri girer biri çıkar, biri çıkar biri girermiş...
Bence sen iş önlüğü al bele uzunundan, abicim üstün batmasın al bunu giy de gelenlere. Adamlar sağolun çatal açmadan olmuyo o iş, racona teeerss derse yapçah bişi yok.
meme sahıbının cinsiyeti nedir?Çatal alarmıAhaha çok güldüm
Ben de sokakta meme görmekten bıktım valla
kadın memesimeme sahıbının cinsiyeti nedir?
kadın olumca uyarabılıyorsun da erkek olunca zor oluor..
hıc sorma bu konuda bahtsız bırıyım...Valla tanıdığım tüm bayanlar erkeklerin poposuna bakar ben hep boxer görürüm sizin şansınıza çatallar açık
catal poponun ilk yeri kuruk sokumu. :)Çatal ne oluyor
Sey mi ?
Adamm niye oraya isiyor gitsin baska yere yapsin pisligini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?