Çatal görmekten bıktım

Fakinda olmamak mumkun mu? Bir keresinde cok acilmisti. Soyledim o gun cok acildi diye. Evet dogru diyorsun. O ruzgari g***umun deligine kadar hissettim demisti hahahaaa.
issstee bu
hhgaaaaahhhhhhasaaaa
öyle ya tabii hisseder esinti , yel, su damlası... hepsi.. guneste de bronzlaşır belki :)))'''

geçen marmara forumda hemen hemen herkesin adını bildiği bi cafede oturuyoruz. ön masadaki genç arkadaş düşük bel giymiş. çatalı geçtim g.tü görünüyo. kilot ta o biçim zaten... nasıl bi alışmışlık seviyem varsa artık, arada bi gözümün takılması dışında fazla ilgilenmemeye çalıştım. ama ne yalan söylim, iğrençççççti

Fakinda olmamak mumkun mu? Bir keresinde cok acilmisti. Soyledim o gun cok acildi diye. Evet dogru diyorsun. O ruzgari g***umun deligine kadar hissettim demisti hahahaaa.
sakalar bır yana kardes, adamına cozum bul o kadar acılıyorsa gercekten hos degıl.
poposuz olduklarından mı acaba pantolon asagı dusuyor? erkekler duz popoludur ya.. bel mi yok kemer tutmuyor..
kendi mi agını dusuruor. hadi dusuk bel giydin ok. de dıgerleri...

Konu sahibi arkadasim. Cok tatlisin ya :))
Tabi insan sinir oluyor,bayani da.erkegi de
Pis bi goruntu.ben acik oldugum zamanlar hepp citcitli atlet giymistim,anem.oyle alistrmisti bizi.
Sen de bu goruntu kirliliginden cok etkilenmissin kisa zamanda ust uste gorunce :)
Bi kere de kil olmussun ya
Artik algida secicilik mi olmus hep gozune carpiverio

'ben cok şok oldum' yazınca edebi oluyor ama komik olmuyor :)
ben sok da cok komik degil sacma manasiz oluyor. amannnn neyse neyle ugrasiyorsam. nasil biliyorsan oyle yap.
konuy gelince catala yogunlasma baskseye yogunlas. herkese zibin dagitilmayacagin y d yuksek bel giydiremiyecegimize gore. sen sok sok.dolas bu esnada.... merhaba ben de papyon...

ıyyyy ıyyyy....
gore gore alışıyoruz ...

Habire eve tesisatçı geliyor anladığım kadarıyla bence sen evi değiştir, tesisatı sağlam olan toptan kurtul bu işkenceden. Benim eve en son ne için geldiler hatırlamıyorum bile deeermişim ve büyük konuştuğum için yarın elektrikten suya, doğalgazdan beyaz eşyalarıma hepsi alarm verir, evime en totosu büyük, en pantolunu düşük ustanın biri girer biri çıkar, biri çıkar biri girermiş...

Bence sen iş önlüğü al bele uzunundan, abicim üstün batmasın al bunu giy de gelenlere. Adamlar sağolun çatal açmadan olmuyo o iş, racona teeerss derse yapçah bişi yok.

mumkun...
Bende yemek çatalı sandım ne alaka dedim.
Kız Allah iyiliğini vermesin çataldan bıktıysan kaşığına bak biraz
peki

Çatal alarmı Ahaha çok güldüm
Ben de sokakta meme görmekten bıktım valla

eve servıs az gelir. gelirse de 3 ustadan 1 kesin catal.

Valla tanıdığım tüm bayanlar erkeklerin poposuna bakar ben hep boxer görürüm sizin şansınıza çatallar açık
hıc sorma bu konuda bahtsız bırıyım...
ama sunu demem lazım ben popoya of ne guzel diye bakmıyorum. adam bi anda egiliyor, o ani olayı fark ettiğimde de istemsiz bakıyorum.. işte o sn catal. goruyorum.

Ama olmaz ki şimdi ya :)))
Okur okumaz beynimin oyununa gelip hayal ettim
ıyyyy...
erkeklere zıbın üretilse "hadi oğlum göster pipini amcana" diyen bir toplumun evlatları yine de giymezler
yazık

Bu sebeple esıme asla dusuk bel gıydırmem
Bırde dogru camasırla alakalı
O belı acılıp hıc tereddut etmeden ısıne devam eden kısının ozellıkle gosterdıgını dusunuyorum
Belden dusunce rahatsız bı noktada oluyor ınsan rahat ıs yapamıyor hep cekme duzeltme ıhtıyacı hıssedıyor boyle bı durumda adam istıfını bozmuyorsa bellıkı fıkır farklı
Oyle adamların eslerıde tuhaf bence adam yanında egılınce acılıyor ıgrenc goruntuyu nasıl bılgılendırmıyor anlamıyorum

Çatal ne oluyor
Sey mi ?
Adamm niye oraya isiyor gitsin baska yere yapsin pisligini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…