Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Catherine Arley Pudra

merak ettım en yakın zamanda alıyorum bu pudrayı.flormarın kullanıyorum ben ondanda gayet memnunum fıyatı 15 tl.bıtecek gıbıydı bunu alıyım bırde bakalım nasıl durcak

forumdaki yorumlardan sonra gidip 5 numarasını almıştım yazın bronzlaştığım için biraz, yuzume tam oturdu ama kışın beyazlayacagmı dusunerek gidipp 4 numarasını da aldım :) çooooook memnunum süper herkes denesin mutlaka. denemeye değer ben 4,50 tl ye aldım memnun kalırsınız :)

çok güzel bi pudra bence yumuşacık yapıyo yüzümü akşama kadarda kalıyor kremsi bi yapısı var kokusuda harika 6 numrasını kullanıorum bende.fiyatıda çok uygun

Arkadaşlar bana bu pudra hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Ben catherina arley dynamic kullanıyodum beyaza yakın bi tenim var ve 2 numarasını kullanıyordum.Fakat geçenlerde silky touch olanı aldım en açığın bi koyusu dedim 6 numara yı verdiler fakat bu üründe sanırım şeftali rengi gibi bi alt ton var yani yüzüme sürdüğümde garip bi pembelik veriyor.hiç uymadı bana şimdi ben silky touch un hangi nosunu almam gerekiyor ki böyle pembemsi bi renk vermesin yüzüme?

ben de yıllar önce bir kere kullanmıştım,çok beğeniyodum, ışıl ışıl,kapatıcılığı yüksek ve çok kolay sürülüyodu.burayı görünce aklıma geldi yine,bi araştırayım alayım yine

bazı arkadaşlarda olduğu gibi benim de yüzümde(özellikle çene ve burun kenarları ki zaten cildim karmadır) minik minik sivilceler çıktı ve düzenli olarak takip ettim ne zaman bu pudrayı sürsem ondan sonra oluyor üstelik cildimi mutlaka temizlerim.çok memnun kalmış arkadaşlar olabilir ama böyle bir ihtimali de göz önünde bulundurun derim ama fiyatına göre kapatıcılığı gerçekten iyi.

ben çok eskiden kullanırdım catherine arley pudrayı, çokta memnundum ki benim cildim çok hassastır ve hiç sivilce yapmadı. Ama şuan floormar kullanıyorum. Bu formu gördükten sonra bende eski pudra ma kavuşmak istedim bir anda

çok heveslendim yarın almak istiyorum ucuz ve harika ha? hadi bakalım

ama istanbulda nerede var acaba, ben küçük kozmetikçilere bakacağım ama net bir yer bilen varsa yazabilir mii

bugün aldım ve cidden süper ya. ilk defa böyle istediğim gibi oldu cildim. iyi ki almışım, 3 4 tane daha alıp stok yapacağım

4.5 liraya aldım aynalısını

küçük kozmetikçilerde var

bana 7 numarası bile açık gelmişti ama yüzümde denememiştim hiç.
alıcam salı günü. 7 numarasını. bana ancak o olur diğerleri açık gelir.

hay ağzın bal yesin canım yahu.aldığım yerde diyorum bunda pembelik var,sarı alt tonlu benim cildim diye.aksini iddia ediyorlar.bildiğin pembelik var.yoksa kapatıcılığı falan çok güzel.
:26:

Pudra güzel ama aldığım sıralarda cildime çok zarar verdi o yüzden bıraktım bende kullanmayı konuyu başlatan biri olarak görüşlerimi de söyleyeyim :)

bana 7 numarası bile açık gelmişti ama yüzümde denememiştim hiç.
alıcam salı günü. 7 numarasını. bana ancak o olur diğerleri açık gelir.

Sen aldın ama bana kısmet oldu.
Ben CA ürünlerini zaten beğeniyorum.
Pudranın dokusu, kapatıcılığı çok güzel.
Fakat ışıkta ve güneşte ışıl ışıl.
Cildinizin 1.2 ton koyusunu alırsanız bronzer gibi kullanabilirsiniz.
Ben öyle yapmayı düşünüyorum.
Çok hafif tatlı bir kokusu var.
Ben çok beğendim.

benimde bu pudrayı ilk kullanışım bi kaç ay oldu sanırım kullanalı cilde çok iyi uyum sağlıyo ve gerçekten çok doğal duruyo çok beğenmiştim yalnız içinde talk pudra var talk pudranında kanser yaptığını duymuştum bitene kadar kullanıyım sonra bırakacam sanırım

hay ağzın bal yesin canım yahu.aldığım yerde diyorum bunda pembelik var,sarı alt tonlu benim cildim diye.aksini iddia ediyorlar.bildiğin pembelik var.yoksa kapatıcılığı falan çok güzel.
:26:

Ben aldığım yere sordum tekrar aksini idda etmediler pembe alttonlu olduğunu söylediler 6 numara silky touch pudranın.dediğin gibi kapatıcılığı çok güzel vazgeçemiyorumda ama boynum sarımsı iken yüzümde garip bi pembelik oluyor., tam bej olanlardandan istedim , bu seferde 4 ü denedim ruh gibi oldum ama 5 numarası sarı alttonlu gibi geliyor bana bide onu deniycem.Dynamic olanlarda bulursan eğer 2 numara bej alttonlu açık buğdaysan uyar ama onuda her zaman bulamıyorum ben.Neyse 5i deneyim bi nasıl oldugunu yazarım:))

Son düzenleme:
Bu pudrayı nerden bulabilirim?ayrıca ürün ile ilgili yorumlarımızı burada paylaşalım
memnunmusunuz bu pudradan?

Catheriene Arley Pudrasını kullanmayan bir tanıdığım yok. Bildiğim her gelir grubundan bayan tanıdığım bu pudrayı kullanıyor. Daha elini sürdüğünde ne kadar kaliteli olduğunu anlıyorsun. Renk seçenekleri çok başarılı. Biz şirkette 8 kız hep beraber toplanıp online sipariş verdik. Ojeleri inanılmaz güzel. Bütün renklerinden sipariş ettik. Değişip değişip kullanıyoruz. Web sayfası yeni açıldı. Catherine Arley Hemen kargoya veriyorlar. Belli bir tutarın üzerine kargo ücretsiz ve kargosuda ucuz. Hediye hemde EliteTerracotta Allık gönderdiler paylaşamadık :)

normalde max factor pudra kullanıyorum ama bu CA pudranın forumlarda bloglarda çok övüldüğünü görünce bende almıştım gerçekten bebeksi yapıyor cildi kapatıclığı güzel bence fiyatına göre performansı çok iyi

herhalde bu pudrayı herkes belli bir dönem denemiştir :) performans olarak kötü değil, ama benim cildime yaramadı. sivilce yaptı - ki hassas bir cildim de yoktur.

güzel bir pudra ama bende de sivilce yapmıştı o yüzden arkadaşıma vermiştim onda bir tane bile sivilce olmadı tamamen cilt yapısıyla alakalı

Bu pudrayı bi sevmeyen ben miyim? :s Bence çok ağır ve talc içeriyor sanırım, sürünce yüzüm kaşınıyor. Hassas ve kuru karma ciltler için bence çok ağır.. Fondöten üzerine sabitleme pudrası ya da transparan pudra kullanmak daha rahat geliyor bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…