Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Catherine Arley Pudra

bende 5,5 var ama cok kötü simli gibi geliyor bana o.ton acıldıkca sim artıyor sanki begenmedim hiç. 6,5 da vardır kesin.

hadi ya nerde bulabilirim ??

küçük kozmetikçilerde bulabilirsin ben edirnedeyim rahatlıkla buluyorum standı olmuyor genelde iste verirler... 5.5 numarası dedikleri gibi simli 6.5 numarada simli mi bilmiyorum denemedim hiç ama var gördüm yarısı 6 yarısı 7 tonunda

Beyaza yakın açık buğday tenliyim 2 numarasını aldım tam oldu çok güzel bi pudra gerçekten.Bi sürü pahalı marka pudralardan çok çok iyi diyebilirim alttanda çok hafif nemlendirici sürülürse kapatıcılığı pürüzsüzlüğü harika.Deniyorum bakalım cildimde sivilcelenme veya yan etki olmazsa sürekli kullanırım dün biraz cene bölgemde kaşıntı yaptı devam ederse bırakırım malesef

bi çok pudra denedım ama en çok bunu begendım..tek basınada kapatıcılıgı geyet ıyı.nemlendırıcı üzerıne kullanıyorum fakat, cıldım yaglı oldugundan kalıcı degıl.bugday tenlıyım ve 6 numarasını kullanıyorum..renk açık gıbı görunsede surdukten bı sure sonra renk cılde oturuyor..japon pazarlarında satılıyor genelde...

Pudranın kapatıcılığı ve dokusu çok hoş fakat sivilce yaptı bende . Kep törenimden önce gündüz sürdüm akşam eve geldim bir baktım kocaman bir sivilcem var yanağımda.:26:

Son düzenleme:
bende 3 yıldır bu pudrayı kullanıyorum. ilk önce 5.5 u kullanmıştım açık rengini gözümün üstüne sürüyordum çok hoş oluyordu.sonra bulamayınca 6 aldım zaten bronzlaştğım için iyi oldu

çok sevdiğim bi pudradır kendisi max factorle yarışır öyle diyim hatta yarışı bile kazanabilir:9:
bi tane denemek için almıştım iyi yorumlardan sonra gittim bi tane daha aldım bi daha bulamam diye harika hemde yüksek kapama ve ışıltılı:3::16:

kankaa:3::3::3:geldin mi kııı ivit kanka bak bu pudrayı çok seviceksin hemide 5 tl kız çok komik dimi:9:

:))) :))
tanesi 3,25den aldım bugun hemde 10 taneee:66:
kaç senelik stok çıktı bana...:1:
6 numarasını bulmak zor oluyor diye paketin hepsini aldım:89:
bozulur mu pudralarım bekledikçe bilginiz var mı:8:

catherine arley bu pudrayı ilk defa kullandım ve ilk pudra kullanışımdı inanın gayet memnunum amacım zaten yüzümdeki küçük lekeleri kapatmak içindi çok severek kullanıyorum bitince tekrar alabileceğim bir ürün tavsiye ederim arkadaşım umarım sanada istediğin sonucu verir:21:

Benimde ilk kullandığım pudra gayet de memnunum :) svlce yaptı fln demiş bazı arkdşlar da pudradan dolayı olduğunu pek sanmıyorum..

Bu pudranın buçuklu numaraları da mı var hiç bilmiyordum. Ben 4 numarayı azıcık 5 numaraya sürerek kullanıyorum. Malesef ten rengime direkt uymuyor hiçbir tonu. Ama yine de hiç vazgeçmem. Süper bir pudra.

Back
X