catı darlıgı cocuk olmasına engel mii

hayaatt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
253
98
98
Kizlar merhaba ben 1.5 yıllık evliyim ve 4 aydir cocuk dusunuyoruz bugun doktora gittim bana catın cok dar senin cabalamanla yani normal yollarla hamile kalman zor dedi duydunuz mu boyle birsey lutfen yardim edin. Asilama falan dedi ama hemen ona bavruluyor mi ki ?

Çatı darlığı normal doğuma engel diye biliyorum.hamileliğe engel olmasa gerek.ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım çatım dardı ve bebek aşağı inmedi 41. Hafta olmuştu sezaryen oldum mecburen.gittiğim hiçbir doktor da çatın dar oldupu için hamile kalamazsın demedi.bende sorun başkaydı.

Benim bildiğim catı dar olunca normal dogum zor oluyo ve sezaryen e yonlendiriyorlar.ilk defa duydum doktorunun dedigini.

Bilmiyorum bende ilk defa duydum kizlar ve oyle diyince birden haliyle kotu oldum normal yolla cocugun olmaz asılama yapariz dedi

Külliyen yalan. Normal doğum yapamazsınız sadece. Hekiminizin yaklaşımı ilginçmiş. Bence değiştirmenizde fayda var.

Hiii eksik okumuşum. Ne alaka zor hamile kalma durumu olması. Doktor sana normal doguramazsin demiştir.

Tamam dar oldugunu bende biliyorum ama en fazla normal dogum yapamam diye dusunuyorsum sabahtan beri moralim alt ust oldu ve bezmialeme gittim bilmiyorum hastane ismi vermek yasak mi ama

Bilmiyorum bende ilk defa duydum kizlar ve oyle diyince birden haliyle kotu oldum normal yolla cocugun olmaz asılama yapariz dedi

Banada para koparmak icin gibi geldi. Hatta günümüzce kadinlari sezeryana yönlendirip, sirf para almak icin bu yalanlari atan var. En iyisi baska doktora git ve bu doktoru sikayet et. Gercekten insanlarda nasil vicdan var, para icin bir kadin'a böyle yikici haber vermek neyin nesi!!

Hemde ne yıkıcı yaa baska doktorada gidecegim zaten.

Dogumla ilgili hiic bisi demedi normal yolla hamile kalamazsin dedi eminim
Ben hamile iken en son ki kontrolde çatı darlığım olduğunu öğrendim. O nedenle sezaryen yaptım. Öncesinde çatı darlığım olup olmadığını bilmiyordum ki. Korunmayi bıraktım iki ay sonra hamile kaldım. Gayet doğal yolla hemde; )

Bence sen baska doktora git ..
Normal dogum yapamazsin ama hamile kalabilirsin...

Afedersiniz bosalma olunca spermlet geri geliyo hemen altima yastik koymama ragmen bunu soyledim sonra alttan bakti ve normal yolla hamile kalamazsin spermler yukari gitmiyor olabilir dedi iste

Oooo, gittiğin hastaneyle ilgili o kadar cok sikayet var ki fena. Hastaneni degistir muhakkak. .

Afedersiniz bosalma olunca spermlet geri geliyo hemen altima yastik koymama ragmen bunu soyledim sonra alttan bakti ve normal yolla hamile kalamazsin spermler yukari gitmiyor olabilir dedi iste
onun doktor olduğundan emin misiniz ya siz saka mi bu??

Hemde ne yıkıcı yaa baska doktorada gidecegim zaten.

Tabiki hic bir insan böyle haberi almak istemez. Yani bende aglayip üzülürdüm. Gercekten insanlarin duygulari ile oynamaktir bu, hatta travma sebebi. Kesinlikle baska doktor bul. Burdaki kadinlar hatta seni bu konuda yardim edebilir. Yasadigin sehiri yaz, kim bilir orda yasayanlar sana tavsiyede bulunabilirler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…