Dogumla ilgili hiic bisi demedi normal yolla hamile kalamazsin dedi eminimHiii eksik okumuşum. Ne alaka zor hamile kalma durumu olması. Doktor sana normal doguramazsin demiştir.
Bilmiyorum bende ilk defa duydum kizlar ve oyle diyince birden haliyle kotu oldum normal yolla cocugun olmaz asılama yapariz dedi
Hemde ne yıkıcı yaa baska doktorada gidecegim zaten.Banada para koparmak icin gibi geldi. Hatta günümüzce kadinlari sezeryana yönlendirip, sirf para almak icin bu yalanlari atan var. En iyisi baska doktora git ve bu doktoru sikayet et. Gercekten insanlarda nasil vicdan var, para icin bir kadin'a böyle yikici haber vermek neyin nesi!!
Ben hamile iken en son ki kontrolde çatı darlığım olduğunu öğrendim. O nedenle sezaryen yaptım. Öncesinde çatı darlığım olup olmadığını bilmiyordum ki. Korunmayi bıraktım iki ay sonra hamile kaldım. Gayet doğal yolla hemde; )Dogumla ilgili hiic bisi demedi normal yolla hamile kalamazsin dedi eminim
Afedersiniz bosalma olunca spermlet geri geliyo hemen altima yastik koymama ragmen bunu soyledim sonra alttan bakti ve normal yolla hamile kalamazsin spermler yukari gitmiyor olabilir dedi iste
Oylee mi hic bilmiyordum sabahtan beri icim doldu durdu ya varya insan ne hisseder artik hic dusunmuyorlarOooo, gittiğin hastaneyle ilgili o kadar cok sikayet var ki fena. Hastaneni degistir muhakkak. .
Valla odada koltukda o oturuyordu smear testide alamadi darliktan bilemiyorum ben mi sorunluyum doktor muonun doktor olduğundan emin misiniz ya siz saka mi bu??
Hemde ne yıkıcı yaa baska doktorada gidecegim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?