yerinizde olsam böyle bir dr a güvenmem,sizin sez. olacağınız gün gibi ortada neredeyse,bazı doğumlar 3 saat bazıları ise 3 gün sürebilir dr parasını alıyorsa gerekli takibi yapmak zorunda ki gece acil ekip yoksa nasıl güvenirsiniz o hastaneye.çok iyi drlar var iyi araştırın derim hele istanbuldaysanız çok şanslısınız.bir de devlet hastanelerinden korkmayın araştırın temiz ve iyi bir yer bulursunuz.bir de mümkün olduğunca doğum sürecini evde geçirmeye çalışın.sancılar 5 hatta 3 dakikada bir e inince hastaneye gidn tabi dr ya da ebe takibi yaptırın ama yatışınızı hemen yaptırmayın.bilinçli hareket edersiniz işler yaver gider.şimdiden Allah kolaylık versin...
dogum da sorun olursa ebe kesik atiyor diyorsun
dr olunca napiyorki, o kesik atmiyormu
sezzryan kesigimi atiyor yoksa
bizim hastanede drlar doğum mesai dışıysa,doğuma parayla giriyorlar
neyseki benim saat çakıştı,çakışmasaydıda o kadar para verip kendi drumu tercih etmicektim
nöbetçi drla doğumu yapacaktım,kim olduğu çokta önemli değil,ama güleryüzlü olsun tabi...
işte ben özel hastaneye gidiyorum nöbetçi doktor olayını falan bilmiyorum. nöbetçi kadın doğumcu olmuyor onu biliyorum :)) güleryüzlü olmadığı gibi bağıran cinsten de olabilirdi yani sen şanslıymışsın...
benim dediğim hastanede özeldi özelde yaptım doğumu,kendi drum yaptı
mesai saati içinde doğurdum çünkü
mutlaka nöbetçi kadın doğum dru oluyor,kesi dediğin seyide drlar hemen atıyorlarki zaten
yoksa yırtılma olur...
evet valla her halükarda kesecekler beni onu unutmuşum :) karın kesiğiyle makat kesiği arasında iyileşme vakti ve başarısı açısından fark var mı acaba :) ben de mesai saatinde doğururum inşallah bütün hastane personeli oradayken :). benim hastanede üç tane kadın doğumcu var. dediğin gibiyse eğer insancıkların 3 günde bir nöbete kalıyor olması gerekiyor ki bunun olduğunu pek sanmıyorum.
tabiki vardır arada fark,her zaman için normal doğum iyidir
nöbete kalan drlar farklı oluyor zaten,gündüz çalışan drlar değil...
aynen....doktoruma cok guvenıyorum sezeryanı kolay kolay onermiyor...hatta ben muayne olmaya gittim...yatiralim seni canim dogum yapacakzsin dedı ben bir caba daha epiduralle normal dogum yapsam olmazmi dedım :)))) onermiyorum dedı...suni sanciyla dogum yaptım...ama doktor ve senınle ilgilenenlerde cok onemli...allah razi olsun onlardan 1dk yalnız birakmadilar beni..son doguma gidene kadar annem esim hep yanımdaydı...korkulcak gibi degil yani..
Bana göre vajinal muayeneden daha az bi acı çok abartıyorlar ya
Arkadaşlar, çatı darlığı muayenesi ne zaman oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?