cati muayenesi olmayan var mi

dertli_umitli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2017
7
0
1
33
kızlar 39. haftadayim hamilelikte daha çatı muayenesi olmadım bu doktor ne zaman yapmayı düşünüyor acaba her kontrole giderken hazirlikli gitmeye calisiyorum en sonunda salacam yani :) bir de korku var zaten hiç oturmadım o sandalyeye

ben doktoruma catı muayenesini ne zaman yapacaksınız diye sormuştum o da yapmicam dedi belki sizinki de yapmayı düşünmüyodur sormanızda fayda var

Son bir haftaya kadar çatı muayenesi yapılmadı. Nişan geldiği için gittim o zaman yapılmıştı. Her doktor yapmayabiliyor. Nişanm gelmese ve gitmesem ona da bakmazdı diye düşünüyorum benim evhamım yüzünden alındm çatala...

Çatı muayenesini normal ultrason için yatarken yaptı doktor çatala falan oturmadı.
Korkulacak bişey değil sadece kendinizi kasmamanız gerek.
Benim doktorum bir hafta önceden haber vermişti haftaya çatı muayenesi yapıcam haberin olsun diye 37 haftada yapıldı şuan 39 dayız

Ne guzel aslnda btn dr larn soylemesi lazim ona göre psikolojk hazirlanmak lazm :) bide her hamilelikte yapiyolarmi acaba cati muayenesi fln

bencede söyleseler harika olur ama benim doktorum da yapmayacak sanırım sancin gelirse hemen gelirsin doğumun her an başlayabilir dedi bugün cunku pazartesi tam 40 hsfta olscsk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…