Çatı Muayenesi

ben hafta sonu aldım güya dün akşam yatağa uzandım kociş diyo bazı yerlerde kalmış...e dedim bu kadar görüyom napim kalmış diyene kadar yardım et...yardım isteseydin yapardım aşkım diyor...karar verdim doğumdan önce kocişe aldırıcam ağda da eline pek yakışır kocişimin he he he :))) vajinal muayene bende olmuştum çok acımamıştı ya insan bir tuhaf oluyro sanki kocamı aldatıyormuşum gibi geliyor dr deyince gevşe kendini bana bırak içim bir hoş oluyor kıpkırmızı kalkmıştım ....ıyyyy

hjauahhahaha benım eşim de ben alayım diye teklif etti ama kabul etmedim guvenemedim birazda utandım o an ama şimdi baktım iyice görememeye başladım aşağımı kararımı verdim ona aldırıcam birlikten kuvvet doğar :))

dr erkek olsaydı bende çekinirdim ama ben özellikle kadın dr seçtim kendime bu tip şeyler yüzünden bayanı varken sürüsüne bereket neden erkek seçeyimki ayıııp ayıııp ben utanırım kızlar:1ninca:

catı muayenesi denen seyin tadına baktım dün kızlar daha önce defalarca vajinal nuayene olmama ragmen bu sefer cok fena acıdı doktora moktora gitmeyecem doğurana kadar

valla bende muayene olmaak kadar tam temizleyemedigimden çekiniyorum.agdada yapamıyorumçok utanıyorum valla..aynayla görebildigim kadar alıyorum ama olmuyor

kızların da dediği gibi temizlenmek adına elimizden geleni yapıyoruz. benim doktorum erkek. daha önce hiç vajinal muayene olmadım bu ilk olacak ne yapalım başa gelen çekilir, can yanmasından çok çekinme var genelde hepimizde, utanma varn o da normal sanırım. ben bugün 34 haftama girdim az kaldı bebişlerimize kavuşmamıza onları kucağımıza aldığımız vakit bu sıkıntıların çoğunu unutmuş oluruz çoktan....

evet ipek kozası cok haklısın .. onlar ıçın bazı şeylere gözlerımı kaparım vazıfemı yaparım mısalı katlanıcaz :)

benım doktorumda erkek bundan once bayan bı doktora gıdıyordum bnm ıcın hıc farketmıyor açıkçası kadın doktormuş erkekmış onları o sıfatla deıl hekım olarak goruyorum sadece tabi utanma oluyor ama o an sadece bebegımızı duşunursek herşey yolunda gıdıcektır kızlar

helede türkiyede tip fakültesi hastanesine giderseniz birde egitim ögretim dönemine rastlarsa dogumunuz,4.siniflar,6.siniflar asistanlar hocalar..ben 3.siniftim bi ugramistim dogumhaneye bi baktim 4lerden 8,10 kisi siraya girmis bir hastanin basinda tuse yapmayi bekliyor sirayla baktilar kac cm acilmis..tabiki egitim icin gerekli ama bu kadarda olmaz...
bazi seyler vardir zordur ama zorluk derecesi insanin dayanma gücü,sabri,kendi kendine ve cevrsinden aldigi destekle hafifler..dogumda hamilelikte böyle bisey...relax olmak icin caba göstermek lazim..yoksa her girisim canimizi acitir..

:1no2: yok canımmmm ya ne aletı ne 5 keresı ben sımdı catı muayenesıne gıttgımde aletlemı bakıcak bana :1shok:
tamam tamam konuyu kapayalım guzel cici şeylerden bahsedelimm senağlama

ben agdacıya gidiyorum vallahı yaklasık 11 senedir cok rahat oluyor hele hamıleyken dahada rahat vallahı tertemız oluyor lülülülülülü son haftaalrda catı muyanesı dogumuda baslatabılıyomus o yüzden bazı drlar önermıyoalr dogumun oldugu gün bakanda var bende sezeryan düşündüğümden catı muaynesınden yırttım:sm_cool:

ayy kızlar nedır bu boyleee yaa okudumda cok kotu vede korkutucuuymuss bende 6bucuk aylık hamıleyım bu son haftalardamı yapılıyorr yapılması sartmııı olmasa olmazmııı:))bıde sezaryen de yapılmıyormuuu oh ne ıyıı

37 gebelik haftasında doktorunuz vaginal muayene yaparak doğum kanalının doğum için uygun olup olmadığını, çatı darlığının mevcut olup olmadığını tespit etmek isteyebilir. Eğer gebelik öncesi aynı doktor tarafından muayene olduysanız buna gerek duymayabilir.Vaginal muayenenin doğum eylemi başlamadan yapılması çok daha doğrudur.Bu şekilde doğum şekliniz hakkındaki karar netleşecek ve belki de gereksiz yere doğum ağrısı çekmeyip veya vakum riskine girmeyip sezaryen kararı verilecektir.

alintip.dr Nevra Topalismailoglu

arkadaslar rahim filminde belli olurmu dar veya geniş olduğu benim var 2 yıl önce cektirmiştim mutlaka yapılmasımı gerekiyo bu muayenenin cok korktum doktorum da bişe demedi ben 35+1 günlük hamileyim.

arkadaşlar korkmayalım bence, binlerce hamile bu muayeneden geçiyor. ben de başta çok korkuyordum ama yavaş yavaş fikre alıştım galiba, ne yapalım doktor öyle uygun gördüyse vardır bir bildiği, birbirimizi korkutmayalım cesaret verelim olmaz mı?:teselli:

scapulam nasılsın birtanem
süperim sen nasilsin??

kizlar korkmayin ben her muayenede vajinal tuse oldum,size daha önecede bahsetmistim,ilk seferinde ne yapacagini kestiremedigim icin aci hissi duymadim,ikincide yine mi diye gerdim kendimi ve acidi,3.artik alismistim relax olmaya calistim,abartildigi gibi degil,özel bir durum söz konusu olmadikca..

saol canım ben de harikayım maaşallah çok iyyim şükürle rolsun:sm_cool::dance::teytey:

bız 36. haftamıza gırdık kızlar bugun kontrolumuz var acabaaa dr bugun yaparmı bu muayeneyı??
bana 2 hafta once gıttıgımde böyle bırseyden bahsetmedı bugun ıcın o yuzden kendımı hazırlamadım buna . bakmak ısterse ne yapamm döviim mi herifi niye onceden sölemedn dıe

sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…