Çatı Muayenesi

benim doktorum bahsetti canim 37 inci haftada hatta muayeneden sonra azbi lekelenme olabilir korkmayin dedi fazla olursa haber edersin dedi 1 ay onceden yani
sen yinede hazirlikli ol canim sok gecirme sonra

Alla Allaa Benim Ki Soylemedi Bugun Eger Bahsetmezse Ben Soriyim Bari Tuşe Olucakmiyim Ne Zaman Olucam Diye..

Eger şimdi Yapalim Derse Yaptiricagimi Sanmiyorum ..
Hafta Içi Gelirim Derim Ve Ardima Bakmadann Ordan Uzaklaşirim :)))
şaka Bi Yana Oyle Biye Derse Hafta Içi Hazirlikli Gelirim Derim

mannak cemre sana gülmekten altıma işeyecegim :roflol: :roflol: :roflol: hadi ya demek öyle diyeceksin deli kadın seni

kızalr normal dogumdan korkmadıgınıza göre catı muaynesınden korkmanız yersız kendınızı kasmayın bısey olmaz acısada 2 dk sürcek nolcak

valla bana da çatı muayenesi günü vermedi ansızın kontrol eti...canıma sıçtı o kadar acı ki anlatamam size ama ben çok kastım....normal dğumm yaparsın deid ama ıhhhhh yapamam ben karar verdim cnm çok tatlı sezeryan istiyorum....

bende dun sordum çatı muayenesini ne zaman yapıcaksınız diye son haftalarda dedi 40. haftada yapıyorum dedi iyi bari dedim birde hastanenin epidural anestezi yapan anestezi uzmanıyla tanışmak ıstedıgımı soyledım tamam dedı 2 hafta sora gıttıgımde tanıstırıcak bızı bakalım nası bi tip. elektrik alıcakmıyım bakalım :))

sırada bı kadınla tanıştım yineee( her gidişimde biriyle tanışıyorum) epidural sezeruan olmuş biraz bilgi aldım cok ıyı geçmış ama sonradan 5 gun oluyormuş doğum yapalı dikişlerinde kanama olmuş ondan gelmışler doktora. hatta ben sıramı verdim onlara.. bide yanında minik meleği vardı kızlar

ayyyyyyyyyy bizde öyel meleklerimizle dolaşıcaz inşallahh

Dün oğlumla randevumuz vardı güzel anneler... 36+1 günlük 2 kilo 700 gram olmuş canım bebeğim... Herşey yolunda olduğunu söyledi doktorumuz... Normal doğum düşündüğüm için ve dr istanbul bçekmecede olup bende çerkezköyde yaşadığım için çatı muayenesini yaptı... Allaha şükür kemik yapımda bir sorun yokmuş... Ya muayene sırasında ağrı veya acı hissetmedimde erkek olduğu için biraz sıkıntı yaptım ama dr sağolsun başı havada geldi havada çıktı valla hiç bişekilde gözgöze bile gelmedik parmakladı gitti tübe tübe :) bide çatala yatmak çok garip daha sonra çok güldüm valla kendi halime :)

arkadaşlar,bu muayeneler konusunda bende de bir çekinme var. ben de 36. haftayı bitirdim. 37. haftadayım.. bende çok kasık ağrıları oluyor,sizde de oluyor mu?

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey hahah koptum yaa parmakladı gitti demiş
ay çok yaşa hemiii
ee peki sonuç ne normal dogum yapabiliyormuymuşsun ve acıdımı:1rolleyes:

ama öyle yaptı :)))))
sonuç güzel istediğimiz gibi normal olduğum olabilecek Allahın izniyle
acı hissetmedim sadece baskı :)

nesihan ellerinden bal damlıyor :) inş dediğin gibi olur... Allah hepimize rahat doğumlar nasip etsin...

acı hissetmeyipte baaskı hisseden çok azmış,sen çok rahat normal doğum yapabilirsin ezozgun bence

aa ciddimisinn super o zaman buyuk ıhtımal bende normal dogumu kolay atlatabılıcem cunku daha once ıkı kez vagınal muayene olmuştum hamılelıgımden cok onceydı bırı
bır dıgerıde hamılelıgımın 8. haftasında şiddetli böbrek agrısı nedenıyle acıle kaldırılmıştım kum dökuyormuşum .. neyse doktor gebelikle ilgili bi problem varmı yokmu rahimde açılma varmı dıye bakmıştı ve acımamıştı sadece cok az baskı hissetmiştim:bbo:

bende bugün doktoruma gittim 37. haftaya girdik kesin çatı muayenesi yapar diye düşünüyordum ama sadece rutin kontrollerini yaptı baktım bişey söylemiyor en son çıkarken sordum ,güldüüü. nerden çıktı diye bana sordu,dedim herkesin doktoru 37. haftadan sonra yapıyomuş ondan sordum diye gerek yok onlar eskiden yapılan yöntemlerdi,doğum anında bakılır vs.. dedi( bende kendime gülüyorum sanki çok istekliymişim gibi..) neyse daha rahatladım en azından doğuma kadar parmaklayıp giden olmayacak:)

bnm doktorumda 40. haftamızda bakarız dedi şuan rahatım aman dogumdan baska hıc bıseyden korkmuyorum ben dogum sancılar o gun nasıl gecıcek dıye ha bıre kafamda kuruyorum

kızlar selam bende 37 haftayım dün çatı kontrolü yaptı dr hiç bi şekilde acımıyor gerçi ben alışığım daha önce kist ve iltihap olduğu için hemen hemen her aynı şekilde kontrol oluyordu normal doğum olucak müsaitsin dedi dr ve aldı beni şimdiden bi korku allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…