Çatı Muayenesi

arkadaşlar benim bebeğim 40+3 de epidural normal doğumla dünyaya geldi ve ben bu süre içerisinde 5. haftadan başlayarak 16 kez doktora gittim ve doktorum( bebeğin çıktığı yeri )ilk defa doğum için sancılarım başlayıp da hastaneye gittiğimde gördü .
yani vajinal ultrason ya da çatı mayenesi yapmadı hatta ben merak edip sorduğumda muayeneye falan gerek yok bu hem hasta hem de doktor için iyi bir deneyim olmaz gerek duyulmadıkça yapmayız dedi çatının dar olması vs de zaten doğum için gittiğinizde belli olur ve ne gerekiyorsa yapılır doğuma 3 hafta kala oranın kurcalanması bana da pek mantıklı gelmiyor zaten çünkü ben doğum için gittiğimde hiç açılmam yoktu ve bayağı bi kanamıştı gerçi bilemiyorum belki benimki doğum başladığı için kanamıştır amaaaan nebiliym boşverin işte yaptırmayın muayene falan derim ben ama doktorunuz illa yapacam dersi onu bilmem ...neyse hayırlı doğumlar dilerim bebeklerinize bir an önce kavuşmanız dileğimle..

eşinin tepkisinee cok guldum hatta evde yalnızım kahkaha attımm ust kat fln duymuş bu kadın delımı dıye duşunmuştuur :))
BENDE YARIN OĞLUMLA BULUŞUCAMMMM YİNEE :teytey:

epizyotomiyle ilgili de doğumdan önce çok araştırma yapmıştım eskiden doğum anında veriliyormuş karar ama artık illaki yapılıyor riske girmiyorlar özellikle de iri bebekse..
yırtık pırtık olacağına düzgünce kesilip dikilmiş olması daha iyidir
bundan da fazla korkmayın çünkü iz falan kalmıyor doğumdan sonra dikiş atılırken uyuşturuluyor zaten anlamıyorsunuz bile dikildiğini falan

Benim Doktorumda Bu Sekilde Yaklasti Ben Sordum Ne Zaman Diye O Da 40. Haftaniz Dolmadan Gerek Yok Oyle Seylere Dedi.. Gulumsedi.
Ay Canima Minnet Vallahi Zaten 40. Haftada Buyuk Ihtimal Dogum Olacagi Icin Ikisi Ayni Gun Bile Olbilr Cokta Iyi Olur..

Ben o kısmını dusununce rahatım ama benımd erdm sonrası ıyılesme surecı fln....
vagına cok hassas bı bölge o yuzden temızlıgı kuru tutulması ıdrar yaparken yanma olucakmı fln derken ıstee baya bır dusunuyorum ben anlayacagın...:bbo:

valla cemre bende...aynı şeyleri düşünüyoruz..o anda zaten olan olccak..sonrası nasıl olcak..bebişlerle eve döncez..onlarda ortama alışmaya çalışcaklar..yeni dünyalarına..biz desen kanama bi yandan;dikiş acısı;gögüs acısı;hadi uykusuzluga alıştık melekler için..bunlarla basedebilecek miyiz?herkes nasıl ediyosa bizde etçez herhaldekafamçokkarıştı

kızlarrr şimdiden korkuya kapılmayı Allah sabrını veriyor ilk bir hafta yoğun kanama oluyor dikiş acısı oluyor ama ben doğumdan gelip bağdaş kurup oturanı gördüm herkesin farklı oluyor kanama bir haftadan sonra azalıyor endişeye gerek yokkk içinizi rahat tututn meleğinizi kucaklayacağınız anı düşünün...

oyşşşş gelsın gelsınnnn cok geç ztn hazıranın 20 si yaa :)
şaka bır yana saglıkla gelsınde dunyanızaa baska ne ıstenırkı ..

Kizlar O Kadar Korkulacak Bisey Degil Bana Dogum Sancisi Cekerken Baktilar Dusunun Zaten Kendimi Sikiyorum Sancidan Onemli Olan Sakin Olup Kendinizi Sikmamak
1 Dakika Surmuyor Sadece Bir Iki Parmagiyla Bakiyor
Benim Sasirdigim Nasil Biliyorlar Parmagiyla Bakti 7 Cm Aciklik Var Dedi

senin bence 7 cm açıldığı için acımamıştır.ne güel 7 cm açıklık keşke ters olmasaymış normal yapardın .

senin Bence 7 Cm Açıldığı Için Acımamıştır.ne Güel 7 Cm Açıklık Keşke Ters Olmasaymış Normal Yapardın .

Olabilir Canim Dusunsene Zaten Acilmis

Doktorda Sasirdi Acikligi Gorunce Cunku Ben Daha Anlamamistim Dogum Sancisi Oldugunu O Kadar Agir Degildi Yani
Donmeyince Hemen Sezeryana Aldilar

bebişim sen nasıl anladın ağrıları yani kasılmaları?benim de karnım sertleşiyor sanırım ama ağrım yok yada ben anlamıyorum :uhm:şimdi 11den beri bakıyorum her saat sertleşiyor ama ne nişan ne ağrı var?????????artık sıklaşırsa giderim herhalde....belkide sen cvp yazdığında ben doğurucam:teytey:

kızlar bende 38+2 günlüğüm.yarın benimde dr çatı muayenesi yapıcak inşallah dar der sezaryan olurum.çünkü bu son zamanlarda kormaya başladım,önceleri normal olsun çok istiyordum.nedense şimdide korku içime anlamadım nedenini???
temizlik sorunumuda dün eşimle hallettik(kendimi)evimin temizligide bitti artık bebeğimizi bekliyoruz.
şimdiden herkeze hayırlı doğumlar.....

inşallah istedigin gibi olur;çünkü insan nasıl bir doguma hazır hissediyorsa kendini onu yapmalıdır bence....izmirde nerde yapmayı düşünüyosun dogumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…