- Konu Sahibi XIXpek Kozasxix
-
herkesin bebişi yüzünü gösteriyor;bizim ki bacak arasını:)edepsiz kız..babası hafta boyu konuşuyor kızm yüzünü göster diye!!kız oldugunu %100 belli etti valla açtı bacaklarını ya düşünsenize net gördük..eşimde saf saf sormaz mı"o ne be"diye..doktorla uzun uzun basıtık güldük:)elini emiyor ve yüzüne kapatıyor..arada bir bakış atıp çeviriyor yine...
arkadaşlar Benim Bebeğim 40+3 De Epidural Normal Doğumla Dünyaya Geldi Ve Ben Bu Süre Içerisinde 5. Haftadan Başlayarak 16 Kez Doktora Gittim Ve Doktorum( Bebeğin çıktığı Yeri )ilk Defa Doğum Için Sancılarım Başlayıp Da Hastaneye Gittiğimde Gördü .
Yani Vajinal Ultrason Ya Da çatı Mayenesi Yapmadı Hatta Ben Merak Edip Sorduğumda Muayeneye Falan Gerek Yok Bu Hem Hasta Hem De Doktor Için Iyi Bir Deneyim Olmaz Gerek Duyulmadıkça Yapmayız Dedi çatının Dar Olması Vs De Zaten Doğum Için Gittiğinizde Belli Olur Ve Ne Gerekiyorsa Yapılır Doğuma 3 Hafta Kala Oranın Kurcalanması Bana Da Pek Mantıklı Gelmiyor Zaten çünkü Ben Doğum Için Gittiğimde Hiç Açılmam Yoktu Ve Bayağı Bi Kanamıştı Gerçi Bilemiyorum Belki Benimki Doğum Başladığı Için Kanamıştır Amaaaan Nebiliym Boşverin Işte Yaptırmayın Muayene Falan Derim Ben Ama Doktorunuz Illa Yapacam Dersi Onu Bilmem ...neyse Hayırlı Doğumlar Dilerim Bebeklerinize Bir An önce Kavuşmanız Dileğimle..
epizyotomiyle ilgili de doğumdan önce çok araştırma yapmıştım eskiden doğum anında veriliyormuş karar ama artık illaki yapılıyor riske girmiyorlar özellikle de iri bebekse..
yırtık pırtık olacağına düzgünce kesilip dikilmiş olması daha iyidir
bundan da fazla korkmayın çünkü iz falan kalmıyor doğumdan sonra dikiş atılırken uyuşturuluyor zaten anlamıyorsunuz bile dikildiğini falan
valla cemre bende...aynı şeyleri düşünüyoruz..o anda zaten olan olccak..sonrası nasıl olcak..bebişlerle eve döncez..onlarda ortama alışmaya çalışcaklar..yeni dünyalarına..biz desen kanama bi yandan;dikiş acısı;gögüs acısı;hadi uykusuzluga alıştık melekler için..bunlarla basedebilecek miyiz?herkes nasıl ediyosa bizde etçez herhaldekafamçokkarıştıBen o kısmını dusununce rahatım ama benımd erdm sonrası ıyılesme surecı fln....
vagına cok hassas bı bölge o yuzden temızlıgı kuru tutulması ıdrar yaparken yanma olucakmı fln derken ıstee baya bır dusunuyorum ben anlayacagın...:bbo:
Kizlar O Kadar Korkulacak Bisey Degil Bana Dogum Sancisi Cekerken Baktilar Dusunun Zaten Kendimi Sikiyorum Sancidan Onemli Olan Sakin Olup Kendinizi Sikmamak
1 Dakika Surmuyor Sadece Bir Iki Parmagiyla Bakiyor
Benim Sasirdigim Nasil Biliyorlar Parmagiyla Bakti 7 Cm Aciklik Var Dedi
senin Bence 7 Cm Açıldığı Için Acımamıştır.ne Güel 7 Cm Açıklık Keşke Ters Olmasaymış Normal Yapardın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?