Çatı Muayenesi

yok yok agrılı degil gayet basit uzanıyosun yataga;karnına iki alet baglayıp makinadan bebişin kalp atışlarıyla senin sancını ölçüp çıkarıyor kagıda..sorun sadece benim hastanede dogumhanede bu alet..bagıranı çagıranı duyuyosun

evet bılıyorum gulşahcım .. ona baglanmak deıl onemlı olan hıc bısey olmuyor kı ama ıstee gelen gıden dogum sancısı tutumus kadınları duyuyormusssun o yuzden ben kendımı sanslı hıssedıyorum demıstım ztn.. duymak ıstemem oyle bagıran çağıran anne adaylarını. psıkolojımı sımdıden bozmıyım cesaretım kırlır yoksa...

helencim normal dogum şimdilik benim..
cemre ne degişik bir duygu yaa..hala anne olacagıma inanamıyorum..mayıs annelerni okuyorum ve mesela meme bası çatlagı olan anneler(ki çok acı çektiklerini yazıyolar)emzirmek için aglaya aglaya mücadele ediyorlar.nasıl bir hiss merak ediyorum sahiden..bizde yakında bunları konuşmaya baslıcaz..

İnşallah yaşayacagızz o konuda ablam cok cektı benım gülşahcım ya çok zorlanıyordu emzirirken.. aglıyordu kadıncagız.. ben krem kullanıyorum ama bellıde olmaz bakalım yaşayıp gorecegız..
zaten normal dogum ıstedıgım ıcın ne zaman nerde nasıl sancılarımın gelecegını bılememek benı delı edıyor .. belkıde normal dogum yapamıcam.. cunku henuz catı kontrolumde olmadı benım. öylee kurbanlık gıbı beklıyorum ben anlayacagın canım ..

bende kullanıyorum krem bakalım ne olcaz...bu hafta yaparlar herhalde çatıları..off ya sahiden bilmiyoruz hiçbişey.afedersin ama her akıntımda açıp bakıyorum nişan mı diye;eşim her kasılmada kronometre açıyorbir an evvel olsada şu sorular gitse kafamızdan..haziran anneleri hep gününden önce dogrudu cemrecim bakalım biz ne yapçazCADIARZU senin önce olursa ogluşunla güzel bir resminizi isteriz hemen:teytey::teytey:

heleennn hemen hatay a gelıyorumm nasıl bır doktormuş o oyle ay cok sevdım kendısınıı.... keske bursada olsa :1shok:

ben oncekı doktoruma epizyotomıyı sormuştum o zaman bana evet bır kesi yapıyoruz demıştıı.. bana hıc demedı kı gerek duyulursa yapıyoruz fln dıye bend e ne kadar bır kesim bu dedıgımde bellı olmaz demıstı laelaelaelaelae

bu doktorum erkek henuz bu konuyu konuşmadım açıkcası.. ama yarın kontrolum var yarın doracagım buraya yazarım yıne.. bakalım ne dıyecek .
ama bu kez lutfen gerek olmadıkca böyle bır kolaylıga gıdılmesın dıyıcem. :dilcikar:

bugune kadar hep konsutum oglumla ne olur vaktınden once gelme ben beklemeye razıyım dıye sagolsun bugune kadar benı dınledı .. bakaalım bu son haftam nasıl gecıcek.
bence 9 hazıranda doguma gıdıcem ben oyle gecıyor ıcımden.. yerimseniben
resımlerımızı eklerım mutlaka ınşallah cabuk toparlanırım.. hazıran annelerının dualarıyla da guç bulurum bende hepsıne dualar edıyorum kendımıde ıçıne katıp..
Allahım hepımıze en kolay dogumları versınnnn

hepp parmakını agzına sookuyor yavrum benımmmm...

KIZLAR BİZ ANNE OLACAGIZ YAAA............ NE GARİP ŞEY UFACIK BİR VARLIK BİZE ANNE DİYECEK .. ANNECİĞİM..
hic unutmuyorum 3ayimiz yeni bittigi siralar ben baska bir ülkede görevdeydim daha önceden belirlendigi icin gitmem gerekti,kosullar berbatti bir ultrason vardi sormayin..ve biz ambulansla kaza tehlikesi atlattik..beni ultrasona aldilar ama ultrason basindaki arkadas dedi bununla fetüsü görsek sükredelim..birde baktik bizim ufaklik yan yatmis parmagini emiyor..gözlerimize inanamadik..canim kizimin o hali gözümün önünden hic gitmez..

Helencim Sen Ne Zaman Gidiceksin Kontrolee.. Artik Sende 2 Hafta Bir Gidersin Heralde.. Biz Geçen Hafta Gittik Doktorumuz 1 Hafta Sonra Yine Gelin Dedi Yarin Gidiyoruz

KEYFİ YERİNDEYMİŞŞ PRENSES HAZRETLERİNİN MEGERSEM DESENE.. yerimseniben
BENDE ILK RENKLIDE GORDUGUM GUN GOZLERINI AÇIP KAPADI VE GULUMSEDI BABAANNESIYLE BANA RESMEN AGZINI KOCAMAN AÇIP GULMUŞTU. ONU UNUTAMAM

herkesin bebişi yüzünü gösteriyor;bizim ki bacak arasını:)edepsiz kız..babası hafta boyu konuşuyor kızm yüzünü göster diye!!kız oldugunu %100 belli etti valla açtı bacaklarını ya düşünsenize net gördük..eşimde saf saf sormaz mı"o ne be"diye..doktorla uzun uzun basıtık güldük:)elini emiyor ve yüzüne kapatıyor..arada bir bakış atıp çeviriyor yine...

renkli ultrason çok güzel 4 boyutlu dimi bizim oğlan orada gödüğümüzün tıpkısıydı doğduğunda :)))) yani o kadar gerçek bir görüntü Allah bir an önc yavrularınızı kucaklamayı nasip etsin hepinize anne olmak çok güzelllll...

bizimde doktor mause un imleciyle göstermişti pipisini :roflol:sırnaşık şey resmen gösteriyorlar sıpalar yerim ben onlarııı....

kizlar dikisler icin ikinma isinde dikkat cok önemli basinizdaki dru yada ebeyi iyi dinleyin..daha öncede bahsi gecmisti ama,hatirlatayim dedim,gecen bir arkadasim uzun süre ikinmis bakmis bebek gelmemis,sabredememis bir an evvel dogsun diye tüm gücüyle birden uzun bir ikinma gerceklestirmis,cok fazla dikis gerekmis..

haklısın valla..ben eşimle nefes egzersizleri yapıyodum bi ara..tersliğe bak ki doguma az kaldı yapmıoyurz şimdi..bugünden sonra yapalım bari nefes çalışmaları.dogum evrelerini tanımak bilinçlendirir biraz herhalde..kegel egzersizide yapıyorum aklıma geldikçe..

evet bu konuda bende bılgılendım ınternetten baya.. uzun sursun ama dıkısım olmasın ya.. yavas yavass dogum yolunda ılerlemek en ıyısı . yanı yavas derken abartmamakta gerekıyormus tabıkı.. ama fazla ıkınmak cok dikişe sebebıyet verıyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…