- Konu Sahibi XIXpek Kozasxix
-
doğumla ilgili sorulaınız varsa yanıtlayabilirim yada hamilelikle :))
BEN 35 hafta 4 günlüğüm doktorum beni nst ye baglamadı normal mi acaba?
cemre bu arada kaç günün var senin?bak mutlaka yaz bize ne olurrrr!!!
bende kullanıyorum krem bakalım ne olcaz...bu hafta yaparlar herhalde çatıları..off ya sahiden bilmiyoruz hiçbişey.afedersin ama her akıntımda açıp bakıyorum nişan mı diye;eşim her kasılmada kronometre açıyorİnşallah yaşayacagızz o konuda ablam cok cektı benım gülşahcım ya çok zorlanıyordu emzirirken.. aglıyordu kadıncagız.. ben krem kullanıyorum ama bellıde olmaz bakalım yaşayıp gorecegız..
zaten normal dogum ıstedıgım ıcın ne zaman nerde nasıl sancılarımın gelecegını bılememek benı delı edıyor .. belkıde normal dogum yapamıcam.. cunku henuz catı kontrolumde olmadı benım. öylee kurbanlık gıbı beklıyorum ben anlayacagın canım ..
canım doktoruna göre doktor iyiyse attırmamaya calısıyor
ayy ne o öyle ya yırtıyorlar lavaboda acı oluyor oturmak zorlanılıyor berbat bişey doktorunu sen dinle
benim doktorum ben daha kimseye dikiş yapmadım diyor
bende kullanıyorum krem bakalım ne olcaz...bu hafta yaparlar herhalde çatıları..off ya sahiden bilmiyoruz hiçbişey.afedersin ama her akıntımda açıp bakıyorum nişan mı diye;eşim her kasılmada kronometre açıyorbir an evvel olsada şu sorular gitse kafamızdan..haziran anneleri hep gününden önce dogrudu cemrecim bakalım biz ne yapçazCADIARZU senin önce olursa ogluşunla güzel bir resminizi isteriz hemen:teytey::teytey:
hic unutmuyorum 3ayimiz yeni bittigi siralar ben baska bir ülkede görevdeydim daha önceden belirlendigi icin gitmem gerekti,kosullar berbatti bir ultrason vardi sormayin..ve biz ambulansla kaza tehlikesi atlattik..beni ultrasona aldilar ama ultrason basindaki arkadas dedi bununla fetüsü görsek sükredelim..birde baktik bizim ufaklik yan yatmis parmagini emiyor..gözlerimize inanamadik..canim kizimin o hali gözümün önünden hic gitmez..hepp parmakını agzına sookuyor yavrum benımmmm...
KIZLAR BİZ ANNE OLACAGIZ YAAA............ NE GARİP ŞEY UFACIK BİR VARLIK BİZE ANNE DİYECEK .. ANNECİĞİM..
hic unutmuyorum 3ayimiz yeni bittigi siralar ben baska bir ülkede görevdeydim daha önceden belirlendigi icin gitmem gerekti,kosullar berbatti bir ultrason vardi sormayin..ve biz ambulansla kaza tehlikesi atlattik..beni ultrasona aldilar ama ultrason basindaki arkadas dedi bununla fetüsü görsek sükredelim..birde baktik bizim ufaklik yan yatmis parmagini emiyor..gözlerimize inanamadik..canim kizimin o hali gözümün önünden hic gitmez..
herkesin bebişi yüzünü gösteriyor;bizim ki bacak arasını:)edepsiz kız..babası hafta boyu konuşuyor kızm yüzünü göster diye!!kız oldugunu %100 belli etti valla açtı bacaklarını ya düşünsenize net gördük..eşimde saf saf sormaz mı"o ne be"diye..doktorla uzun uzun basıtık güldük:)elini emiyor ve yüzüne kapatıyor..arada bir bakış atıp çeviriyor yine...
kizlar dikisler icin ikinma isinde dikkat cok önemli basinizdaki dru yada ebeyi iyi dinleyin..daha öncede bahsi gecmisti ama,hatirlatayim dedim,gecen bir arkadasim uzun süre ikinmis bakmis bebek gelmemis,sabredememis bir an evvel dogsun diye tüm gücüyle birden uzun bir ikinma gerceklestirmis,cok fazla dikis gerekmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?