- Konu Sahibi sardunya_86
-
Sağol canım, normal doğumu çok istiyorum ya sanki inadına böyle sorunlar çıkıyormuş gibi oluyor
pazartesi kendi doktorumla randevum var, bakalım o ne diyecek.. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, arızalar başladı sizlerden uzak.
sağol kuzum, artık kendimi yormadan, hasta olmadan şu son günleri atlatmam lazım.
bir ben değil, hepiniz çook dikkat edin!
hepimiz dikkat edelim.. bnm son 1 haftam bakalım nsl olck kasık ağrılarım çok oluyor geceleri
canım ya bendede çok oluyor kasık ağrısı adet olunca benim çok ağrım olurdu aynen öle ağrı bakalım hayılrısı
aynı adet ağrısı gibi ya dun gece tuvaletten yatağa gelemedm. birde ben gunduzleri çok hareketliyim hiç oturmuyorum butun evimin işini ben yapıyorum acaba o yüzdenmi gece çok ağrım oluyor gunduz yorgunluk çok hissetmiyorum gece ağrı çok oluyor
kızlar ağrıdan ölüyorum, perişan oldum. bugün daha kötü karnımdaki düğüm. hepinizden uzak olsun inşallah.
noluur yapmayın temizlik falan, boşverin. son günler bunlar, sapasağlam atlatın. yattığım yerden yetmeye çalışıyorum herşeye şimdi. iki gündür çektiğimi bir ben bilirim.
koruyun kollayın kendinizi güzel hamişler.
haklısınj walla canım hazırlıklı yakalanmak lazım ama işte yoruluyor insan bende bitmiş durumdayım mutfaktan çıkamadım belim falan ağrıyorrdoğum temizliği :) perdelerimi yıkıyorum ortalığı sil süpür ne zmn ne olur belli değil derli toplu olmakda fayda var. doğum için ne düşünüyorsun normal sezeryan.. pek elimizde olan bir sey değil ama
canım benim ya ne diceğimi şaşırdım walla Rabbim şifanı versin inşalahhkızlar ağrıdan ölüyorum, perişan oldum. bugün daha kötü karnımdaki düğüm. hepinizden uzak olsun inşallah.
noluur yapmayın temizlik falan, boşverin. son günler bunlar, sapasağlam atlatın. yattığım yerden yetmeye çalışıyorum herşeye şimdi. iki gündür çektiğimi bir ben bilirim.
koruyun kollayın kendinizi güzel hamişler.
haklısınj walla canım hazırlıklı yakalanmak lazım ama işte yoruluyor insan bende bitmiş durumdayım mutfaktan çıkamadım belim falan ağrıyorr
canım çatı muaynesi yapıldı normal doğum için müsait dedi dr ama bakalım son dk kadar bişey olmazsa normalmolacak inşalah
kıyamam yaaa işte hamılelıkten dolayı doktorda bi çare olamıyo dimi ağrılarına benımde 2gündür belim çıkacak sankı yaaa .karnımın altı ağrıyo acaba bebeğin kafası orada oldugu içinmi bilmıyorum ama çok rahatsız ediyo birde kalbim sıkıştırmaya başladı huuu diyenn geliyooo butun agrılar hastalıklar sanki hamılelığimi bekliyormuşmuş gibi doktorada gıtmıyorum bu kalp grafıgı falan cekemez bebeğe zararı olur diye napcamıda bılmıyorumm yaaaa
cnm çok dikkat et kendine sen yat dinlen guzelce bişi yapma dinlene dinlene yapıyorum bende zaten
maşalah canım ya çok sevindimm dikkat et bakım Alah korusun tekrralamasın tekrarkızlar bugün doktora gideceğim için dün gece mecburen kalktım alt bölge temizliğimi yaptım. neredeyse ağlaya ağlaya yapıyordum ki içimde bişey kaydı, yön değiştirdi ve karnımdaki düğüm ve ağrım azaldı. banyomu yaparken de iyice gevşedim. bu gün çok çok daha iyiyim! mucizemidir nedir anlamadım!çok mutluyum.
@eos, melekmehmet, bynkutluay hepinize de iyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim! o kadar mutlu ve neşeliyimki hepinizi tek tek bulup kucaklayasım var :))
iinşallah canımmmİnşallah yolunda gider ve normal olur canım. Hayırlısı olsun inşallah, tarih ne zaman kısmetse?
yatamıyorum canım, biraz gözüm açıldı ya, şımardım hemen :) gözüm işlere bakıyor şimdi, tutmaya çalışıyorum kendimi. nazar değdirmeyeyim de kendi kendime :)
doktordan gelince haber ed bakalım ne dedi dr. bende yarın gitcm bakalım ne olck sezeryan kesin derse epidural istiyoruz eşimle. kendin yapma temizlik kuaföre git cnm ya 5 dk da bitior
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?