Çatı muayenesi..

ah ahh o vajinal muayneler yokmu adamı deli ediyor walla doğumdan korkar oldum kızlar ya :18::18::18: cnm çok dikkat et kendine iş yapma sakın yat dinlen doğumun yakın artık. çok buyuk geçmiş olsun cnmm

sağol kuzum, artık kendimi yormadan, hasta olmadan şu son günleri atlatmam lazım.
bir ben değil, hepiniz çook dikkat edin!

sağol kuzum, artık kendimi yormadan, hasta olmadan şu son günleri atlatmam lazım.
bir ben değil, hepiniz çook dikkat edin!

bencede canım çok dikkat et
hayırlısı olsun canım ya sona yaklaştıkya herşeyin iyi olmasını istediğimiz için muhakkak bişey çıkıyor sabret canım

canım ya bendede çok oluyor kasık ağrısı adet olunca benim çok ağrım olurdu aynen öle ağrı bakalım hayılrısı

aynı adet ağrısı gibi ya dun gece tuvaletten yatağa gelemedm. birde ben gunduzleri çok hareketliyim hiç oturmuyorum butun evimin işini ben yapıyorum acaba o yüzdenmi gece çok ağrım oluyor gunduz yorgunluk çok hissetmiyorum gece ağrı çok oluyor

aynen canım aynen bende öleyim walla
her işimi yaparım
geceleri aşırı oluyor kalkamıyorum ağrıyla uynaıyorum çoğu kez

doğum temizliği :) perdelerimi yıkıyorum ortalığı sil süpür ne zmn ne olur belli değil derli toplu olmakda fayda var. doğum için ne düşünüyorsun normal sezeryan.. pek elimizde olan bir sey değil ama

kızlar ağrıdan ölüyorum, perişan oldum. bugün daha kötü karnımdaki düğüm. hepinizden uzak olsun inşallah.
noluur yapmayın temizlik falan, boşverin. son günler bunlar, sapasağlam atlatın. yattığım yerden yetmeye çalışıyorum herşeye şimdi. iki gündür çektiğimi bir ben bilirim.
koruyun kollayın kendinizi güzel hamişler.

gerçekten temizliktir şudur budur da olmadan olmuyo insanın içi rahat etmıyo ama bak sizin artık 1kac haftanız kalmış şu günlede daha dikkatli olun

kıyamam yaaa işte hamılelıkten dolayı doktorda bi çare olamıyo dimi ağrılarına benımde 2gündür belim çıkacak sankı yaaa .karnımın altı ağrıyo acaba bebeğin kafası orada oldugu içinmi bilmıyorum ama çok rahatsız ediyo birde kalbim sıkıştırmaya başladı huuu diyenn geliyooo butun agrılar hastalıklar sanki hamılelığimi bekliyormuşmuş gibi doktorada gıtmıyorum bu kalp grafıgı falan cekemez bebeğe zararı olur diye napcamıda bılmıyorumm yaaaa

temizlikde olmadan olmuyor cnm ya kim yapıck ki.. kimse insanın kendisi gibi yapamaz ben birde beğenmem herkesin yaptığı işi. düğünümde bile birebir ben ilgilendm tum işlerle :)

cnm çok dikkat et kendine sen yat dinlen guzelce bişi yapma dinlene dinlene yapıyorum bende zaten

doğum temizliği :) perdelerimi yıkıyorum ortalığı sil süpür ne zmn ne olur belli değil derli toplu olmakda fayda var. doğum için ne düşünüyorsun normal sezeryan.. pek elimizde olan bir sey değil ama
haklısınj walla canım hazırlıklı yakalanmak lazım ama işte yoruluyor insan bende bitmiş durumdayım mutfaktan çıkamadım belim falan ağrıyorr
canım çatı muaynesi yapıldı normal doğum için müsait dedi dr ama bakalım son dk kadar bişey olmazsa normalmolacak inşalah
canım benim ya ne diceğimi şaşırdım walla Rabbim şifanı versin inşalahh

kızlar bugün doktora gideceğim için dün gece mecburen kalktım alt bölge temizliğimi yaptım. neredeyse ağlaya ağlaya yapıyordum ki içimde bişey kaydı, yön değiştirdi ve karnımdaki düğüm ve ağrım azaldı. banyomu yaparken de iyice gevşedim. bu gün çok çok daha iyiyim! mucizemidir nedir anlamadım! çok mutluyum.

@eos, melekmehmet, bynkutluay hepinize de iyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim! o kadar mutlu ve neşeliyimki hepinizi tek tek bulup kucaklayasım var :))

İnşallah yolunda gider ve normal olur canım. Hayırlısı olsun inşallah, tarih ne zaman kısmetse?

evet kesin bebeğin kafası orada olduğu içindir canım, çatın genişliyordur.
kalp için ben gitmiştim hamileliğin ortasında. hatta kadın doğum doktoru yönlendirmişti, ritm bozukluğu var sende sanırım diye. bişey çıkmadı allahtan ama herşeyi yaptırdım. eko'da çekiliyor, ekg'de, hiç bir zararı yok canım bilgin olsun.

cnm çok dikkat et kendine sen yat dinlen guzelce bişi yapma dinlene dinlene yapıyorum bende zaten

yatamıyorum canım, biraz gözüm açıldı ya, şımardım hemen :) gözüm işlere bakıyor şimdi, tutmaya çalışıyorum kendimi. nazar değdirmeyeyim de kendi kendime :)

doktordan gelince haber ed bakalım ne dedi dr. bende yarın gitcm bakalım ne olck sezeryan kesin derse epidural istiyoruz eşimle. kendin yapma temizlik kuaföre git cnm ya 5 dk da bitior

maşalah canım ya çok sevindimm dikkat et bakım Alah korusun tekrralamasın tekrar
gel datlım kucaklaşakkk bu arada kandiliniz mübarek olsunn canım dualarda buluşalım emii
İnşallah yolunda gider ve normal olur canım. Hayırlısı olsun inşallah, tarih ne zaman kısmetse?
iinşallah canımmm
canım 38. haftamdayım bakalım beyimiz ne zaman gelmek isterse bana kalsa hemen istiyorumm ama normal doğum tarihi 4 mart tatlım
yatamıyorum canım, biraz gözüm açıldı ya, şımardım hemen :) gözüm işlere bakıyor şimdi, tutmaya çalışıyorum kendimi. nazar değdirmeyeyim de kendi kendime :)

kıs sakın dursun iş güç bırak keyfini çıkar keyif yapp

doktordan gelince haber ed bakalım ne dedi dr. bende yarın gitcm bakalım ne olck sezeryan kesin derse epidural istiyoruz eşimle. kendin yapma temizlik kuaföre git cnm ya 5 dk da bitior

ya ben utanırım gidemem kii aslında en güseli kuaför
evde saatlerce uğraşıyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…