Çatı muayenesi..

anladım cnm ya. walla bu gece bi tuhafım nedense içimden bi ses doğurcan dior :2:

doğurdunmuu kızzzzbenimde daha martta ama doğumum karın agrısına bel kasık ağrısına bile sevinir duruma geldım aslında acayip korkuyorum dogumdan ama kasıgım ağrıdımı başlıyorum hemen bugün doğurcam diye sevinmeye ama tıkk yok daha

Kızlar sormayın bende dün aşırı kasılma vardı. Ağrı oldu ara ara da. Bebeğin başı sanki bacaklarımın arasındaydı kapatamıyordum bacaklarımı. Dedim doğuracam kesin. Sabah kalktım daha iyiydim. Zaten geceleri azıtıyor bu belirtiler.

Sizde de oluyormu öyle bebek çok aşağıya inmiş, ha çıktı çıkacak gibi hissiyat;?

bgn ansızın çatı muaynesi olacağımı öğrendm. kendi doktorum yaptı kendimi çok kastım nerdeyse bayılcktım normal doğum diyordu sürekli ama bgn sezeryana karar kıldı.kemiklerden dolayı. 21 subata kdr doğurmassam o hafta sezeryan olıcm çok üüzldüm

acıdımııı canım yaa bende çok korkuyorum valla . ama üzülme sende bebişinde sağlıklı olunda sezeryan normal fark etmez ayy çok az kalmış heyecan artmıştır bende korkudan sezeryan istiyorum eşim normal istiyo ama çatım dar işte benimde nasıl olacak bakalım 35.haftaya gircem daha hiiç yürüyüş yapmadım ilk defa bugun 1saat falan yürüdük alt tarafım çıkacak sanki ağrıyo

ben kastım kendimi o yüzden acıdı sanırım. Korktum aslında çok. birde kanamam oldu muayneden sonra oda korkuttu biraz herkesde olmuyor sanırım bu kanama ama bende oldu. zorladı bnmki biraz bide azarladı ya kemiğim dar diye :26: bnm suçum ne anlamadım ama ilk ve sondu bu birdaha asla yaptırmam :18:

deli mi ne neden azarlıyo sanki sen mi koydun kemiği oraya allahım yaaa

ay üzülme canım ya. nasıl kısmetse artık öyle olsun.
ama ben olsam başka bir doktora daha giderdim. sezaryen konusunda doktorlara hiç güvenim kalmadı çünkü. normal doğurtmak isteyen doktor bulamıyor insanlar

ama yine de hayırlısı bu şekilde olacaksa hiç kendini üzme derim. normal doğururken bile son anda ne olacağını kimse bilemez.

canım korkma. korkarsan daha çok kasılırsın. utanma bir de. utanınca daha çok kasılır insan. vajinal muayene zamanı gelince düşün " bu dr. bu işlemi kaç yüz belki kaç bin kadına yaptı" diye.. yani belki faydası dokunur bu şekilde düşünmenin :)

Son düzenleme:
dimi ama çok darmışş öle bi kemik gormemiş o :) ben napım anacım darsa yapısı öle :d bol değill

gelsin birde benimkini görsün ooo tövbe tövbeeeeeeee:.))benim ilk bebeğim ölmüştü karnımda kürtaj olacaktım bi fitili bile zor koydular o derece darrr benimkini görse şok olur herhalde

saolasın canım benım.işte bende panik atak varr çokda stres yapıyorum bakalım hayırlısı olsun 2marta gün verdi bakacak

doğumun her şekilden soğudum walla ya. normal doğumda önüne gelen açıldımı diye bakıyor eliyle doğum anı zor acısı sancısı..

sezeryanda doğumu anlamıyorsun o sonda işi acayip birsey walla bebiş dursun yerinde :18: çıkmasın daha iyi

Kızlar dün gece saat iki gibi başlayan karın ağrısı ile sabahı zor ettim. (Düğümlenme gibi göbek deliğimin ayn tarafında hiç geçmeyen bir acı) Gaz sancısıdır dedim, belime sıcak su koydum, papatya içtim, nane içtim, ev içinde yürüdüm yürüdüm yokk! Geçmiyor.

Sabah ilk iş en yakın devlet hastanesinin aciline attık kendimizi, kadın doğum doktoru yoktu. Ebe doğum başlamışmı diye bakmam lazım dedi, aman allahım, böyle birşey olamaz, kadın resmen bileğine kadar soktu içime! Benim doktorum bir melekmiş meğersem. Sadece iki parmağı ile kibarca bakan bir insanmış. Ebe az daha ittirse suyumu patlatacaktı artık, çığlık çığlığa bağarttı beni! Doğum falan başlamamış, o anlaşıldı. Aama az daha uğraşsaydı başlatabilirdi sağolsun. Zaten baştan söyledim ona, sancı gibi değil, acı var diye.

Kalktık oradan kendi hastanemize gittik. Baştan oraya gitsene dimi, ne diye yakın diye bilmediğin yere gidiyorsunki!

Nöbetçi doktora muayene olduk, nst'ye bağlandık, vajinal muayene yapıldı dememize rağmen, ebenin yaptığı olmaz diyerek birde dr. yaptı. Allahtan bu bayanda acıtmadı. Anlayacağınız gelen kurcaladı, giden kurcaladı bugün Bir kaç tahlil yapıldı temiz. En son anlaşıldı ki rahim içi basıncın artmasından dolayı göbek fıtığı olmuşum. Hareket ettikçe çok canım yanıyor, dr.yapacak bişey bişey yok şuan dedi. Böylemi devam edeceğim ben? Kasılmam geldiği zaman acı dayanılmaz oluyor. Doğum sancısı gelince ne yapacağım ? Of yaa, bir bu eksikti

göbeğimin olduğu yer benımde cok agrıyo aam dayanılmaz şekilde değill.. çok çok geçmiş olsun canım hiç insanı önemsemiyorlar yaaa sanki veterinerde hayvana kolunu sokuyo tövbe yarabbimm yaa

benım geçen pazartesi yapmadı perşemde tekrar kontrolum var belkı yapar, doğuma yakın yapıcam demişti ama off çok telaş yaptım ya olsaydı da bıtseydı şu muayene

göbeğimin olduğu yer benımde cok agrıyo aam dayanılmaz şekilde değill.. çok çok geçmiş olsun canım hiç insanı önemsemiyorlar yaaa sanki veterinerde hayvana kolunu sokuyo tövbe yarabbimm yaa

geçen hafta benimde hafif ağrı şeklindeydi, dün gece sımsıkı düğüm oldu sanki karnımın içinde. hareket ettikçe acıyor. geçmeyince gaz olmadığını anladım. sende çok dikkat et canım, azcık ağır bişey de kaldırma sakın. olacağı varsa da olmasın yani.

canım ya geçmiş olsun inşalah hayırlı doğumlar olur canın çok yanmaz

canım ya geçmiş olsun inşalah hayırlı doğumlar olur canın çok yanmaz

Sağol canım, normal doğumu çok istiyorum ya sanki inadına böyle sorunlar çıkıyormuş gibi oluyor
pazartesi kendi doktorumla randevum var, bakalım o ne diyecek.. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, arızalar başladı sizlerden uzak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…