- Konu Sahibi sardunya_86
-
anladım cnm ya. walla bu gece bi tuhafım nedense içimden bi ses doğurcan dior :2:
bgn ansızın çatı muaynesi olacağımı öğrendm. kendi doktorum yaptı kendimi çok kastım nerdeyse bayılcktımnormal doğum diyordu sürekli ama bgn sezeryana karar kıldı.kemiklerden dolayı. 21 subata kdr doğurmassam o hafta sezeryan olıcm çok üüzldüm
ben kastım kendimi o yüzden acıdı sanırım. Korktum aslında çok. birde kanamam oldu muayneden sonra oda korkuttu biraz herkesde olmuyor sanırım bu kanama ama bende oldu. zorladı bnmki biraz bide azarladı yakemiğim dar diye :26: bnm suçum ne anlamadım ama ilk ve sondu bu birdaha asla yaptırmam :18:
acıdımııı canım yaa bende çok korkuyorum valla . ama üzülme sende bebişinde sağlıklı olunda sezeryan normal fark etmez ayy çok az kalmış heyecan artmıştırbende korkudan sezeryan istiyorum eşim normal istiyo ama çatım dar işte benimde nasıl olacak bakalım 35.haftaya gircem daha hiiç yürüyüş yapmadım ilk defa bugun 1saat falan yürüdük alt tarafım çıkacak sanki ağrıyo
dimi ama çok darmışş öle bi kemik gormemiş o :) ben napım anacım darsa yapısı öle :d bol değill
canım korkma. Korkarsan daha çok kasılırsın. Utanma bir de. Utanınca daha çok kasılır insan. Vajinal muayene zamanı gelince düşün " bu dr. Bu işlemi kaç yüz belki kaç bin kadına yaptı" diye.. Yani belki faydası dokunur bu şekilde düşünmenin :)
Kızlar dün gece saat iki gibi başlayan karın ağrısı ile sabahı zor ettim. (Düğümlenme gibi göbek deliğimin ayn tarafında hiç geçmeyen bir acı) Gaz sancısıdır dedim, belime sıcak su koydum, papatya içtim, nane içtim, ev içinde yürüdüm yürüdüm yokk! Geçmiyor.
Sabah ilk iş en yakın devlet hastanesinin aciline attık kendimizi, kadın doğum doktoru yoktu. Ebe doğum başlamışmı diye bakmam lazım dedi, aman allahım, böyle birşey olamaz, kadın resmen bileğine kadar soktu içime!Benim doktorum bir melekmiş meğersem. Sadece iki parmağı ile kibarca bakan bir insanmış. Ebe az daha ittirse suyumu patlatacaktı artık, çığlık çığlığa bağarttı beni! Doğum falan başlamamış, o anlaşıldı. Aama az daha uğraşsaydı başlatabilirdi sağolsun. Zaten baştan söyledim ona, sancı gibi değil, acı var diye.
Kalktık oradan kendi hastanemize gittik. Baştan oraya gitsene dimi, ne diye yakın diye bilmediğin yere gidiyorsunki!
Nöbetçi doktora muayene olduk, nst'ye bağlandık, vajinal muayene yapıldı dememize rağmen, ebenin yaptığı olmaz diyerek birde dr. yaptı. Allahtan bu bayanda acıtmadı. Anlayacağınız gelen kurcaladı, giden kurcaladı bugünBir kaç tahlil yapıldı temiz. En son anlaşıldı ki rahim içi basıncın artmasından dolayı göbek fıtığı olmuşum. Hareket ettikçe çok canım yanıyor, dr.yapacak bişey bişey yok şuan dedi. Böylemi devam edeceğim ben? Kasılmam geldiği zaman acı dayanılmaz oluyor. Doğum sancısı gelince ne yapacağım ? Of yaa, bir bu eksikti
göbeğimin olduğu yer benımde cok agrıyo aam dayanılmaz şekilde değill.. çok çok geçmiş olsun canım hiç insanı önemsemiyorlar yaaa sanki veterinerde hayvana kolunu sokuyo tövbe yarabbimm yaa
canım ya geçmiş olsun inşalah hayırlı doğumlar olur canın çok yanmazKızlar dün gece saat iki gibi başlayan karın ağrısı ile sabahı zor ettim. (Düğümlenme gibi göbek deliğimin ayn tarafında hiç geçmeyen bir acı) Gaz sancısıdır dedim, belime sıcak su koydum, papatya içtim, nane içtim, ev içinde yürüdüm yürüdüm yokk! Geçmiyor.
Sabah ilk iş en yakın devlet hastanesinin aciline attık kendimizi, kadın doğum doktoru yoktu. Ebe doğum başlamışmı diye bakmam lazım dedi, aman allahım, böyle birşey olamaz, kadın resmen bileğine kadar soktu içime!Benim doktorum bir melekmiş meğersem. Sadece iki parmağı ile kibarca bakan bir insanmış. Ebe az daha ittirse suyumu patlatacaktı artık, çığlık çığlığa bağarttı beni! Doğum falan başlamamış, o anlaşıldı. Aama az daha uğraşsaydı başlatabilirdi sağolsun. Zaten baştan söyledim ona, sancı gibi değil, acı var diye.
Kalktık oradan kendi hastanemize gittik. Baştan oraya gitsene dimi, ne diye yakın diye bilmediğin yere gidiyorsunki!
Nöbetçi doktora muayene olduk, nst'ye bağlandık, vajinal muayene yapıldı dememize rağmen, ebenin yaptığı olmaz diyerek birde dr. yaptı. Allahtan bu bayanda acıtmadı. Anlayacağınız gelen kurcaladı, giden kurcaladı bugünBir kaç tahlil yapıldı temiz. En son anlaşıldı ki rahim içi basıncın artmasından dolayı göbek fıtığı olmuşum. Hareket ettikçe çok canım yanıyor, dr.yapacak bişey bişey yok şuan dedi. Böylemi devam edeceğim ben? Kasılmam geldiği zaman acı dayanılmaz oluyor. Doğum sancısı gelince ne yapacağım ? Of yaa, bir bu eksikti
canım ya geçmiş olsun inşalah hayırlı doğumlar olur canın çok yanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?