cati muayenesinden sonra nisani gelen yada kanamasi olan var mi???

buncuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
218
8
68
Düzce
Ben 38+3 haftalik hamileyim bugun catti muaynem oldu acaba cati muyanesinen ne kadr sonra dogum oldu... yyada kanamaniiz olldumu nisani gelen var mi aydinlatirsaniz . Memnun olurum... simddideen- saolun...

Ben yaşadım cnm, ama bende sancı da arttı çatı muayenesinden sonra. Hatta akşam ben kanlı sıvıyı suyum zannettim. Doktora gittim sabaha karşı açılma başlamıştı.

Ben yaşadım cnm, ama bende sancı da arttı çatı muayenesinden sonra. Hatta akşam ben kanlı sıvıyı suyum zannettim. Doktora gittim sabaha karşı açılma başlamıştı.

Suan bende bisey yok acaba olur mu aslinda allahta biliyo dogurmak istiyorum artik ... korkuyorum aslinda normal dogum diye tutturdu doktorum yapmiyo sezeryan aslinda benim icin dogru olanda bu ama korkuyorummm... sen nasil dogum yaptin yada daha yapmadin mi ???

Ben 38+3 haftalik hamileyim bugun catti muaynem oldu acaba cati muyanesinen ne kadr sonra dogum oldu... yyada kanamaniiz olldumu nisani gelen var mi aydinlatirsaniz . Memnun olurum... simddideen- saolun...

Arkadasim benimde cati muayenesindeb sonra agrim oldu ama ole kanama flan olmadi ve dogumuda baslatmadi. Ben 24 ocakta normal doguma gittim sezeryan oldum. 39. Haftamin bittigi gun suyum geldi. Bende artik biran once dogurmak istiyordum dogumdan 1 gun once temizlik yaptim ertesi sabah suyum geldi. Nisan flan gelmedi hic benden

Ben de normal doğuma gittim sezeryan oldum açılmam çok uzün sürüyordu çünkü. Sabah altıdan ona kadar iki santim olmuştu. Bi de suni sancı verdiler. Bem dayanamam on santime kadar dedim kendi isteğimle sezeryana girdim. İi ki de girmişim bebeğim kakasını yapmış. Ama çok şükür yeni yaptığı için enfeksiyon olmadı. Allah herşeyin hayırlısını veriyor. Biliyorum sıkıldın artık bir an önce bebişini de görmek istiyorsun ama beklemek en iisi. Zamanı gelince başlar. Ben 39+5 te doğurdum.

Arkadasim ahh ahh sorma ben sekiz ay once dogum yaptim 38 haftalikken doktorum cati muaynesi yapti ve eve geldim kanamam oldu hic unutamiyorum o gunu cok korkmustum doktorumda soylemedi panik icinde aradim doktorumu sakin olmami normal odugunu soyledi ve dogumu tetiklemesi icin yaptigini soylemisti.Dusunebiliyormusun boyle bisi varmi ya daha gunum var cocuk neden erkenden gelsin cok kizmistim ve amacinin ne oldugunu anlamistim beni sezeryana alicakti ki oylede oldu bana gore ne zaman gelecekse o zaman gelmeli cocuk ben oyle dusunuyorum belki durmasi gereken zaman onun icin daha iyi yani cati muaynesinin iyi olmadigini da duydum hemde baska bir doktordan

bendede suan nısan kanama falan olmadı hıc hos bı durum degıl bu catı muayenesı ıgrenc bnce canım cok yandı orda catalda kolunu sıktım artık bıtsın dıye dua ettım 10 gun ıcınde gogum yaparsın dedı sonradan 40 haftayı bulmasını ıstemıyorum aslında normal dogum ıstıyodum dun canımı yaktı o kadar o yuzden o acıyı yasıcam dıye ıstemıyorum normal dogumu bı doktor hastasını demkkı bu sekılde normal dogumdan sogutabılıyo....
ben dunku yasadıgım acıdan sonra sezeryan ıstıyorum ama doktorum ıstemıyo allah ım nasıl dyanıcam dıye dusunuyorum doktor degıstıremem bu saaten sonra artık dıyorum artık suyum falan gelsede bısey olsa acıl sezeryan olsam dıye bakıyorum ama yok bısey olmuyo valla dunku muayene benı cokkk korkuttu...
canım ben o kadar normal dogurmak ıstıyorum kı bılemesın o duyguyu yasmayı ama dun acıyı yasadımya ıstemıyorum daha allah ım bılıyo cok korkuyorum dun canımı cok acıttı parmaklarını soktu evırdı cevırdı ılerı dogru ıttı catalda artık sıkmaktan kendımı ellerımın ıcı tırnak ızı olmustu suratım o derece asıldı ve resmen sogudum normal dogumdan kı zaten bunun gıbı kac kere yapıcaklar normal dogururken ıstemıyorum allah ıma dua edıyorum bısey olsun suyum gelsın sezeryana gıreyım dıye cok uzgunum ben ya

Canim hangisi hayirliysa o olsun insallah. Benim sezeryanm cok rahatti ama kimilerininde normali rahat oluyormus hayirlisi insallah. Bebis dogunca msj at bizde sevincine ortak olalim

Canim hangisi hayirliysa o olsun insallah. Benim sezeryanm cok rahatti ama kimilerininde normali rahat oluyormus hayirlisi insallah. Bebis dogunca msj at bizde sevincine ortak olalim

AMINNNNN canı cok saolun ya sızde olmasınız varyaaa ( tabıkı haber verıcem dogum hıkayemıde yzarımm sıze mutlaka hayırlısı dedıgın gıbı opuyorummmm cokk cokk...

AMINNNNN canı cok saolun ya sızde olmasınız varyaaa ( tabıkı haber verıcem dogum hıkayemıde yzarımm sıze mutlaka hayırlısı dedıgın gıbı opuyorummmm cokk cokk...

Bizde hayirli haberlerinizi bekliyoruz insallah mis kokulu bebiside senide opuyoruz simdiden

35. haftam çatı muaynesi oldum. açılmam vardı 1 cm flana 36. haftamda banyoda banyo yaparken nişan geldi..hafif koyu bir renkte akıntı..Dokora gittik 36. haftam da 2-3 cm'di açıklık.
37+3 'dü doğum yaptım. :)

masallah canım dogumun normal mı oldu sezeryan mı oldunnn... ben cok merak edıyorum yaaa nasıl bısey bu normal dogum sancılar nasıl daynaılmıck gıbı flan mı ??

benim arkadaşım vardı çatı muaynesi yapıldı akşama su ve nişanı geldı.dr bekle bakalım belki yanlışlıkla keseyi çizmişimdir dedi ama ertesi sabah 6 da doğurdu:)

benim arkadaşım vardı çatı muaynesi yapıldı akşama su ve nişanı geldı.dr bekle bakalım belki yanlışlıkla keseyi çizmişimdir dedi ama ertesi sabah 6 da doğurdu:)

suanlık bıseyım yokta bakalım her pazartsı nstye gırıyorum sancı yok bısey yok sunı sancı verecekler dıye korkuyorum bakalm ya allah ım bu son zamnlarda butun hamılelerede banada hayrlı dogumlar nasıp etsın ınanın kı cok zor hele bılınmezlk dha da zor nasıl olcak napcam zor kısacası cok zorrr...

ay beim arkadaşımda panik atak vardı koşa koşa doğurdu hiç korkma kendiliğinden oluyor her şey:)

Bende ayni fikirdeyim cok kotu bisi bu cati muaynesi insani resmen dogumdan sogutuyor ve hastaneye gidince o ebeler de daha kac kez yapiyorlar ee sonra haydii sezeryana yok acildi yok acilmadi ben bunu yasadim madem sezeryana alicaktin neden canimi saatlrce yakip beni onca strese soktun demistim doktoruma ve cok kizmistim benim doktorumda zaten masallahi varmis normal sezeryan birincisiymis:) hemem hemen her hastasi sezeryan olmus canim senin icin hayirlisi olsun umarim bebegini sag saglim alirsin kucagina bende oyle demistim ve normaldem cok korkmustum

masallah canım dogumun normal mı oldu sezeryan mı oldunnn... ben cok merak edıyorum yaaa nasıl bısey bu normal dogum sancılar nasıl daynaılmıck gıbı flan mı ??

normal doğum oldu..ama epidüralli :) ben sana söyle bir örnek vereyim;
dişim çekilirken ki 1 kere çektirdim eve geldiğimde acıdan hüngür hüngür ağladım.
Bana dövme yaptır dediler yok dedim canım acır yaptırmam..

Canım tatlıdır biraz..

Ama çatır çatır normal doğum yaptım ve o epidüral de olsa sancıyı hissediyorsun zaten doğururken de hiç bir şey anlamıyorsun canın yanıyor ama o duygu paha biçilemez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…