cati muayenesinden sonra nisani gelen yada kanamasi olan var mi???

Aslinda korkmuyordum ama taki cati muayenesine kadar annem bile fark etti neden korkuyosun bu kadar diye ustelik biliyo bnm norml dogum istedigimi smdi korkumu anlamiyo hkli olarak bnde bunu istemiyorum iste saatlerce sanci snra sezeryan istemiyorum alcaksa bstan alsin ...

Dayaniilmiccaakkgibi degill dimi normal dogum sancisi :'(

Dayaniilmiccaakkgibi degill dimi normal dogum sancisi :'([/QUOTE]

Dedim yaa dayanırsın..O duygu o an çok farklı bir şey..
Düşün ki doğum yaptıktan sonra doktor dikiş atarken canlı canlı atıyor ve o dikişi bile hissetmiyorsun..

Çünkü o andaki mutluluktan başka bir şey düşünmüyorsun..

ayrıca Çatı Muayenesinden de korkmayın yaa ne olucak arkadaşlar..Bu kadar kötü bir şey değil sonucu iyi olucak çünkü..
Bizlerin iyiliği için yapılıyor çünkü.. :)
Ben de hastaneye yattığımda ebe geliyor doktorum geliyor hep bakıyorlar evet belki geriliyorsun ama rahat olun..
Rahat oldukça doğum okadar kolaylaşır :)

Ben 38+3 haftalik hamileyim bugun catti muaynem oldu acaba cati muyanesinen ne kadr sonra dogum oldu... yyada kanamaniiz olldumu nisani gelen var mi aydinlatirsaniz . Memnun olurum... simddideen- saolun...

benım ılk cattı muayenesinde doğum olduğu ıcın bısey dıyeıycem.ama gününde cok yakı n her an olabıır bence...
ıcınıde ferah tut hıc takılmahayırlı doğumlar..

masallah canım dogumun normal mı oldu sezeryan mı oldunnn... ben cok merak edıyorum yaaa nasıl bısey bu normal dogum sancılar nasıl daynaılmıck gıbı flan mı ??

hıc korkmana gerek yok benım açılmam 9 cm olmuştu mecburen sezryanaa aldılar ama almasalardı daha ıyıydı cunku cok cok rahattı.esımle sohbet edıyordum sancı odasında dusun...bıde telefon elımde bızım topıktekılere dk dk doğumu anlatıyordumm

benım ılk cattı muayenesinde doğum olduğu ıcın bısey dıyeıycem.ama gününde cok yakı n her an olabıır bence...
ıcınıde ferah tut hıc takılmahayırlı doğumlar..
evet rahatsız edıcı bı durum ve kendımı sıktıgımdan galıba canım yandı ama ndense dha ogunden sonra daha normal dogum ıstemıyorum yanı o kadar olur allahım ınsallah gecer bu durummm
9 cm olmustu ama neden normal olmadı dogumun neden sezeryan aldılar kii... ne guzel benımde suan bıseyım yok 39 haftaya gırcem 1 gun sonra 40 haftayı bulmak ıstemıyorummmm ama bakalım pazzartesı doktor randevum var ne olcak bakalımmmmm :/
Dayaniilmiccaakkgibi degill dimi normal dogum sancisi :'(

Dedim yaa dayanırsın..O duygu o an çok farklı bir şey..
Düşün ki doğum yaptıktan sonra doktor dikiş atarken canlı canlı atıyor ve o dikişi bile hissetmiyorsun..

Çünkü o andaki mutluluktan başka bir şey düşünmüyorsun..

ayrıca Çatı Muayenesinden de korkmayın yaa ne olucak arkadaşlar..Bu kadar kötü bir şey değil sonucu iyi olucak çünkü..
Bizlerin iyiliği için yapılıyor çünkü.. :)
Ben de hastaneye yattığımda ebe geliyor doktorum geliyor hep bakıyorlar evet belki geriliyorsun ama rahat olun..
Rahat oldukça doğum okadar kolaylaşır :)[/QUOTE]
ınsallah canım benım ddıgın gıbı olur bn korkmuyodum ama ne olduysa ogunden sonra oldu neden oldu alamıyorum kı yaaa ( rahat olmaya calısıyorum herkez yapıyosa bnde yaparım dıyorum ama baklımmm ://

ınsallah canım benım ddıgın gıbı olur bn korkmuyodum ama ne olduysa ogunden sonra oldu neden oldu alamıyorum kı yaaa ( rahat olmaya calısıyorum herkez yapıyosa bnde yaparım dıyorum ama baklımmm ://[/QUOTE]

bebegu-ım strese gırdı kalp atışları dustu.hemen sezeryana aldılar ama o ana kadar cok cok ıyıydım

ınsallah canım benım ddıgın gıbı olur bn korkmuyodum ama ne olduysa ogunden sonra oldu neden oldu alamıyorum kı yaaa ( rahat olmaya calısıyorum herkez yapıyosa bnde yaparım dıyorum ama baklımmm ://

bebegu-ım strese gırdı kalp atışları dustu.hemen sezeryana aldılar ama o ana kadar cok cok ıyıydım[/QUOTE]
insallah bnde iyi olurum olumlu dusunmeye calisiyorum elimden geldigince ama baklim ne olcak ...

bebegu-ım strese gırdı kalp atışları dustu.hemen sezeryana aldılar ama o ana kadar cok cok ıyıydım
insallah bnde iyi olurum olumlu dusunmeye calisiyorum elimden geldigince ama baklim ne olcak ...[/QUOTE]

ıyı dusun ıyı olsun hayatında benım kadar korkak bırını goremezsın ben bıle doğurduysam herkes doğurur.muhakak doğum hıkayenı okumak ısterım canım

insallah bnde iyi olurum olumlu dusunmeye calisiyorum elimden geldigince ama baklim ne olcak ...

ıyı dusun ıyı olsun hayatında benım kadar korkak bırını goremezsın ben bıle doğurduysam herkes doğurur.muhakak doğum hıkayenı okumak ısterım canım[/QUOTE]

dogura bilirsem mutlaka yazicm tatlim cok saol iyi dilekleriniz icin opuyorum ...

ıyı dusun ıyı olsun hayatında benım kadar korkak bırını goremezsın ben bıle doğurduysam herkes doğurur.muhakak doğum hıkayenı okumak ısterım canım

dogura bilirsem mutlaka yazicm tatlim cok saol iyi dilekleriniz icin opuyorum ...[/QUOTE]

Canim nasil oldun dogum oldumu kacinci haftadasin

Ben 38+3 haftalik hamileyim bugun catti muaynem oldu acaba cati muyanesinen ne kadr sonra dogum oldu... yyada kanamaniiz olldumu nisani gelen var mi aydinlatirsaniz . Memnun olurum... simddideen- saolun...

nasıl oluyor bu çatı muayenesi çok acıyormuş öyle mi, elini tamamen mi sokuyorlar :18:

dogura bilirsem mutlaka yazicm tatlim cok saol iyi dilekleriniz icin opuyorum ...

Canim nasil oldun dogum oldumu kacinci haftadasin[/QUOTE]

canım 39 oldum ama hale dogum olmadı normal dedı ama ben hıc ıstemıyorum normal dogumu allah ım bılıyo valla

Canim nasil oldun dogum oldumu kacinci haftadasin

canım 39 oldum ama hale dogum olmadı normal dedı ama ben hıc ıstemıyorum normal dogumu allah ım bılıyo valla [/QUOTE]

Ayy o olunca sevincine interneti gozun gormicek :) ama aklina gelirse yazarsn artik

Benim biraz suyum gelmisti sonra hastaneye gittim doktor cati muayenesi yapmisti daha doguma var dedi eve geldiğimde hafif kanamam olmustu.ertesi gun dogum yaptim 39+3 teydim

Benim biraz suyum gelmisti sonra hastaneye gittim doktor cati muayenesi yapmisti daha doguma var dedi eve geldiğimde hafif kanamam olmustu.ertesi gun dogum yaptim 39+3 teydim

bende suan 39+3 um.ama.hicbir belirti yok sadece vajinamda nasil.anlatsam.bi baski var yuruyemiyorm.bile nedese birhafta daha beklemek istemiyorum dogum.olsun.artik.istiyorumm

Ayy o olunca sevincine interneti gozun gormicek :) ama aklina gelirse yazarsn artik[/QUOTE]
ay canim benim bi dogsa.artik gozum.hic bisey gormesede.olur ya :)

kimisine gore acımıyo kımısıne gore acıyı benım acıdı ama senın nasıl olur bılemem canım sıkmadıgım halde acıdı benım hıc hos degıl

canım sıkıntılı bi durum ama bişey daha sorabilir miyim bu atıyla ilgili? Elle muayene mi yoksa aletle fian mı yapılyor. Bu arada günün yakınmış allah bi avazda kurtarsın inşallah

canım sıkıntılı bi durum ama bişey daha sorabilir miyim bu atıyla ilgili? Elle muayene mi yoksa aletle fian mı yapılyor. Bu arada günün yakınmış allah bi avazda kurtarsın inşallah

amın canım saol bebegım 4 kılo olmus bugun gıttım doktora carsamba sezeryana gırıyorum ınsallah evet alttan elle yapıyo ıkı prmagıyla bakıyo ...

amın canım saol bebegım 4 kılo olmus bugun gıttım doktora carsamba sezeryana gırıyorum ınsallah evet alttan elle yapıyo ıkı prmagıyla bakıyo ...

Allah yardımcın olsun tatlım, az kalmış ufaklık da baya büyümüş. Sağlıkla kucağına almayı nasip esin. İlgin için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…