Aslinda korkmuyordum ama taki cati muayenesine kadar annem bile fark etti neden korkuyosun bu kadar diye ustelik biliyo bnm norml dogum istedigimi smdi korkumu anlamiyo hkli olarak bnde bunu istemiyorum iste saatlerce sanci snra sezeryan istemiyorum alcaksa bstan alsin ...Bende ayni fikirdeyim cok kotu bisi bu cati muaynesi insani resmen dogumdan sogutuyor ve hastaneye gidince o ebeler de daha kac kez yapiyorlar ee sonra haydii sezeryana yok acildi yok acilmadi ben bunu yasadim madem sezeryana alicaktin neden canimi saatlrce yakip beni onca strese soktun demistim doktoruma ve cok kizmistim benim doktorumda zaten masallahi varmis normal sezeryan birincisiymis:) hemem hemen her hastasi sezeryan olmus canim senin icin hayirlisi olsun umarim bebegini sag saglim alirsin kucagina bende oyle demistim ve normaldem cok korkmustum
Dayaniilmiccaakkgibi degill dimi normal dogum sancisi :'(normal doğum oldu..ama epidüralli :) ben sana söyle bir örnek vereyim;
dişim çekilirken ki 1 kere çektirdim eve geldiğimde acıdan hüngür hüngür ağladım.
Bana dövme yaptır dediler yok dedim canım acır yaptırmam..
Canım tatlıdır biraz..
Ama çatır çatır normal doğum yaptım ve o epidüral de olsa sancıyı hissediyorsun zaten doğururken de hiç bir şey anlamıyorsun canın yanıyor ama o duygu paha biçilemez..
Ben 38+3 haftalik hamileyim bugun catti muaynem oldu acaba cati muyanesinen ne kadr sonra dogum oldu... yyada kanamaniiz olldumu nisani gelen var mi aydinlatirsaniz . Memnun olurum... simddideen- saolun...
masallah canım dogumun normal mı oldu sezeryan mı oldunnn... ben cok merak edıyorum yaaa nasıl bısey bu normal dogum sancılar nasıl daynaılmıck gıbı flan mı ??
evet rahatsız edıcı bı durum ve kendımı sıktıgımdan galıba canım yandı ama ndense dha ogunden sonra daha normal dogum ıstemıyorum yanı o kadar olur allahım ınsallah gecer bu durummmbenım ılk cattı muayenesinde doğum olduğu ıcın bısey dıyeıycem.ama gününde cok yakı n her an olabıır bence...
ıcınıde ferah tut hıc takılmahayırlı doğumlar..
9 cm olmustu ama neden normal olmadı dogumun neden sezeryan aldılar kii... ne guzel benımde suan bıseyım yok 39 haftaya gırcem 1 gun sonra 40 haftayı bulmak ıstemıyorummmm ama bakalım pazzartesı doktor randevum var ne olcak bakalımmmmm :/hıc korkmana gerek yok benım açılmam 9 cm olmuştu mecburen sezryanaa aldılar ama almasalardı daha ıyıydı cunku cok cok rahattı.esımle sohbet edıyordum sancı odasında dusun...bıde telefon elımde bızım topıktekılere dk dk doğumu anlatıyordumm
Dayaniilmiccaakkgibi degill dimi normal dogum sancisi :'(
ınsallah canım benım ddıgın gıbı olur bn korkmuyodum ama ne olduysa ogunden sonra oldu neden oldu alamıyorum kı yaaaevet rahatsız edıcı bı durum ve kendımı sıktıgımdan galıba canım yandı ama ndense dha ogunden sonra daha normal dogum ıstemıyorum yanı o kadar olur allahım ınsallah gecer bu durummm
9 cm olmustu ama neden normal olmadı dogumun neden sezeryan aldılar kii... ne guzel benımde suan bıseyım yok 39 haftaya gırcem 1 gun sonra 40 haftayı bulmak ıstemıyorummmm ama bakalım pazzartesı doktor randevum var ne olcak bakalımmmmm :/
Dedim yaa dayanırsın..O duygu o an çok farklı bir şey..
Düşün ki doğum yaptıktan sonra doktor dikiş atarken canlı canlı atıyor ve o dikişi bile hissetmiyorsun..
Çünkü o andaki mutluluktan başka bir şey düşünmüyorsun..
ayrıca Çatı Muayenesinden de korkmayın yaa ne olucak arkadaşlar..Bu kadar kötü bir şey değil sonucu iyi olucak çünkü..
Bizlerin iyiliği için yapılıyor çünkü.. :)
Ben de hastaneye yattığımda ebe geliyor doktorum geliyor hep bakıyorlar evet belki geriliyorsun ama rahat olun..
Rahat oldukça doğum okadar kolaylaşır :)
ınsallah canım benım ddıgın gıbı olur bn korkmuyodum ama ne olduysa ogunden sonra oldu neden oldu alamıyorum kı yaaa( rahat olmaya calısıyorum herkez yapıyosa bnde yaparım dıyorum ama baklımmm ://
insallah bnde iyi olurum olumlu dusunmeye calisiyorum elimden geldigince ama baklim ne olcak ...[/QUOTE]bebegu-ım strese gırdı kalp atışları dustu.hemen sezeryana aldılar ama o ana kadar cok cok ıyıydım
insallah bnde iyi olurum olumlu dusunmeye calisiyorum elimden geldigince ama baklim ne olcak ...
ıyı dusun ıyı olsun hayatında benım kadar korkak bırını goremezsın ben bıle doğurduysam herkes doğurur.muhakak doğum hıkayenı okumak ısterım canım
Ben 38+3 haftalik hamileyim bugun catti muaynem oldu acaba cati muyanesinen ne kadr sonra dogum oldu... yyada kanamaniiz olldumu nisani gelen var mi aydinlatirsaniz . Memnun olurum... simddideen- saolun...
nasıl oluyor bu çatı muayenesi çok acıyormuş öyle mi, elini tamamen mi sokuyorlar :18:
dogura bilirsem mutlaka yazicm tatlim cok saol iyi dilekleriniz icin opuyorum ...
Canim nasil oldun dogum oldumu kacinci haftadasin
Benim biraz suyum gelmisti sonra hastaneye gittim doktor cati muayenesi yapmisti daha doguma var dedi eve geldiğimde hafif kanamam olmustu.ertesi gun dogum yaptim 39+3 teydim
kimisine gore acımıyo kımısıne gore acıyı benım acıdı ama senın nasıl olur bılemem canım sıkmadıgım halde acıdı benım hıc hos degıl
canım sıkıntılı bi durum ama bişey daha sorabilir miyim bu atıyla ilgili? Elle muayene mi yoksa aletle fian mı yapılyor. Bu arada günün yakınmış allah bi avazda kurtarsın inşallah
amın canım saol bebegım 4 kılo olmus bugun gıttım doktora carsamba sezeryana gırıyorum ınsallah evet alttan elle yapıyo ıkı prmagıyla bakıyo ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?