Çatırdayan evlilik

Pisagorr42

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
45
7
18
35
Merhabalar arkadaşlar ben 31 yaşındayım şu ara ev hanımıyım eşimle çatışmaktan çok yoruldum ben iyiysem çok iyi eğer ben kötüysem biley dediysem bütün öfkesini kusar zaten vara yoğa sinirlenen bi tip.bugünkü olaya gelirsek bende bilimum mide rahatsızlıkları mevcut gastrit ülser yara vs.tabiki bunlar zaman içinde stres sıkıntıdan oldu geçen konu oldu eşim dedi ki senin miden ilaç içip durduğun için hasta dedi bende ne alakası var hasta olduğum için içiyorum dedim o ilaçları dedim.gerçektenn ilaç almasam bişey yiyemez hale geldim bende dedim ki stres sıkıntıdan oldu zaman içinde yıllar içinde kendini hafife alma dedim neyse bu küstü üç gündür küs bunun için herşeyi ona yüklemişim ben kendim saçma sapan şeyler yüzünden triplere giriyomuşuöim kendi kendime onun bi katkısı yok tabi o yüzden hastaymışım.ben sakin konuşırken birden parladı tabi ne yapmışım bilöem ne.zamanında telefonla bi kaç kızla yqzışmalqrını yakalamıştım hatta buluşmaya gidecektin yakalamasaydım onun yüzünden sütüm çekiliyodu nerdeyse başkası olsa mahkemede biterdi işin sonu yalan mı tabi sen bişey yapmadın ya dedim.sen misin onu diyen birden kalktı hadi şimdi gidelim mahkemeye boşanalım hadi sen manyaksın da bana niye sataşıyosun da şimdi seni tokatlıycam da kavga mı istiyosun da nasıl bağırıyo sen sakince konışamaz mısın bi sakin ol diyorum yok avaz avaz bende çıktım dışarı hala bağırıyo arkamdan nerden çattım buna bilmiyorum

Sizi aldatmış zamanında neden beklediniz ki şimdiye kadar

Calisma imkaniniz varsa ise girin esinizi de boşayın. Ne demek seni tokatlayacagim? Ne kadar utanmaz insanlar var ya. Cok fazla muhattap olmayin. Kitap alin elinize daha verimli vakit gecirirsiniz. Evlat olsa eldivenle sevilmez böyleleri. Allah korusun ya

Yeni doğum yapmıştım bebeğim kırk içindeydi işim de yoktu henüz karışık durumlar içindeydim belki dedim düzelir
Bence daha fazla katlanmayın aldatmış hastalığınıza laf etmiş tokatlıycam demiş daha ne olsun

Onun ağzına fırın küreğiyle bi çakacan tokatlamayı görecek. Hadsiz. İnsan olup geçineyim demiyorlar da anca hır gür kadınların çaresiz olduğunı
gördükçe çıldırasım geliyor.

Boşanmaya niyetim var çocukların okul durumlarından dolayı erteliyorum hep benim asıl amacım iyi bi ders vermek şuna
O kadar nankör bi adam ki bütün yük bende zaten çocuklar ev alışveriş canı sıkkın olsa ilgilenirim sorun ne çözmeye çalışırım aöa görüyorum ki bütün emeklerim çöp.boşa giden on yıl hiç değişmeyen hep kendini haklı gören bi eş

Bu arada burda klavye başında bekleyip ona buna boşan demiyoruz aldatılmış hakarete uğramış şiddet görmüş her kişi kendini korumalı susmamalı çünkü bunun sonu yoktur

Asla susmuyorum korkmuyorum da gidip bazıları gibi aman evde tatsızlık olmasın diye yalakalık da yapmıyorum bi lafımla yerle bir ederim onu ailem her konuda destekçidir zaten

Ben sadece çocuklar korkmasın diye bi sus sakin ol diyorum genelde ipe sapa gelmez şeylerden bağırır çünkü

Asla susmuyorum korkmuyorum da gidip bazıları gibi aman evde tatsızlık olmasın diye yalakalık da yapmıyorum bi lafımla yerle bir ederim onu ailem her konuda destekçidir zaten
Sizin evdeki olaylar tatsızlık boyutunu geçmiş.Boşanmak korkunç bir şey değil bu şahıs tam boşamalık biri

Erkekler ne kadar şanslı. Onlar için sağlığını, evladının sütünü, midesini, ruh sağlığını feda eden kadınlarımız var. Onlar olmasa bu erkekler ne yapardı?

Erkekler ne kadar şanslı. Onlar için sağlığını, evladının sütünü, midesini, ruh sağlığını feda eden kadınlarımız var. Onlar olmasa bu erkekler ne yapardı?
İzledik bir tanesini günlerce sütü bozuk sevgilisi için evladını yaktı

Aldatmasını affetmek yerine keske yalakalık yapsan bazıları gibi.
Bak aldattıgı halde affedılen adama, yuru gıt bosa simdi diyebılıyor utanmak yerine. Nasıl da piskinleşmıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…