Çatlak olmaması için neleri kullanıyorsunuz?

çok teşekkür ederim canım evet dr yüzde 90 kız dedi yeterki sağlıklı olsun hiç önemli değil evet çok uğraş verdik ama sonunda ödülümğzğ aldık canım inşallah sağ salim bebeklerimizi de kucağımıza alırız aşağı yukarı aynı dönemlerde doğom yapcaz sanırım bu arada msj kutusunu bi kontrol edeyim

benim doktorum da bir kozmetik ürünü yazmıştı. eğer böyle bir şey kullanmak istemiyorsan badem yağı, kakao yağı, kayısı yağı ve badem özünü karıştırıp sürebilirsin, tek birini kulllanmak istiyorsan kakao yağını veya badem yağını öneririm demişti. ben şu an, saydığım dördünün karışımını yaptım, onu kullanıyorum. bir de banyo sonralarında vazelin kullanıyorum ama saf vazelin, eczanedne aldım. onun içinde hiçbir şey yok diye biliyorum, petrol falan buradan duydum doğrusu. inş. bir zararı yoktur. badem yağının tüylenme yapmasıyla ilgili de şunu söyleyeyim: o tüyler doğum sonrası zaten dökülüyormuş, en azından çoğu dökülüyormuş diyeyim. hepimize hayırlı gebelikler ve doğumlar...

benim kuzenimde jojoba yagı, badem yagı ve kakao yagını karıstırıp kullan demisti ama benim henüz erken oldugu icin kullanmadım 9 haftalık hamileyim acaba erkenmi?

Arkadaslar dün internetten arastırma yaptım ve bi yağ karısımı kullanmaya karar verdim. İçinde 5 çesit yağ bulunuyor. Bunlar bugdayözü yağı, susam yağı, kakao yağı, jojoba yagı ve havuç yağı. Bunları eşit miktarda karıştırıp icine 1 limon kabuğu rendeleyeceğiz sonrada onu aksamları süreceğiz. Aslında susam yağı yerine bugday yagı yazıyordu aktardaki adam bugday yagı göbekteki kılları artırdıgını ve siyahlastırdıgını söyledi onun yerine susam yagı al daha iyi gelir hem dedi bende susam yagıyla degistirdim. Birde bephanten krem kullanmayı düsünüyorum onuda sabahları kullanacagım iyi geliyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…