Çatlak olmaması için neleri kullanıyorsunuz?

kızlar ben ilk hamileliğimde vazelin kullanmıştım..hiç çatlaklarım olmadı..kıyafetlerim de tertemizdi..şimdi ikinciye hamileyim ve yine vazelin kullanıyorum..tavsiye ederim..yalnız benim annem 5 doğum yapmış karnında hiç sarkma ve çatlak yok bu biraz da genetik..benimki de anneme çekmiş ama ben yine de vazelin kullanıyorum..markası uni..lila renkli kutunun içinde beyaz vazelin..badem yağı kıllanma yapar dikkatli olmak gerekir..benim bi arkadaşım saçlarına sürmüş ve bekletmiş..o da yanlarından akmış ve sakal gibi yanlarında tüyler çıkmıştı..

cnm krem için erken daha ben beş aylık hamileym yeni başladım dördüncü ayda başlayabilirsn hadi olmadı 3.ay ama 7.hafta çooook erken dert etme şimdi bunlarııı

zaten çok üşeniyorum ben canım hiç bişey yapmak istemiyor 10.haftamdayım sanırımyavaş yavaş başlamamlazım gerilmeyi hissediyorum çünkü şimdiden

bende 11.haftalık oldum bugün.aramızda 1 hafta var.
bende korkuyorum sürekli aklımda hep bazı şeylerden emin olmak istiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun .
haftaya salı gidicem doktora ikili test için.
inşallah herşey normaldir.kendine iyi bak.

arklar ben ikili 3lü test yaptrmadım tabi dr um öngörmedi o nedenle bebeğin sağlığında bir sorun görünmüo diye...16 haftalıkken 4lü test yaptı allahıma şükürler olsun birşey çıkmadı..allah herkezn bebeğine sağlık sııhat versinzemuszemus

bende 11.haftalık oldum bugün.aramızda 1 hafta var.
bende korkuyorum sürekli aklımda hep bazı şeylerden emin olmak istiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun .
haftaya salı gidicem doktora ikili test için.
inşallah herşey normaldir.kendine iyi bak.

dualarım hepimiz için arkadaşlar sağlıklı bebekler hepimize umarım sorunsuz olur

arklar ben ikili 3lü test yaptrmadım tabi dr um öngörmedi o nedenle bebeğin sağlığında bir sorun görünmüo diye...16 haftalıkken 4lü test yaptı allahıma şükürler olsun birşey çıkmadı..allah herkezn bebeğine sağlık sııhat versinzemuszemus

ya iyice kafam karıştı 4lü test ne şimdi ya 2liyi ve 3lüyü biliyorum ben

kızlar ben ilk hamileliğimde vazelin kullanmıştım..hiç çatlaklarım olmadı..kıyafetlerim de tertemizdi..şimdi ikinciye hamileyim ve yine vazelin kullanıyorum..tavsiye ederim..yalnız benim annem 5 doğum yapmış karnında hiç sarkma ve çatlak yok bu biraz da genetik..benimki de anneme çekmiş ama ben yine de vazelin kullanıyorum..markası uni..lila renkli kutunun içinde beyaz vazelin..badem yağı kıllanma yapar dikkatli olmak gerekir..benim bi arkadaşım saçlarına sürmüş ve bekletmiş..o da yanlarından akmış ve sakal gibi yanlarında tüyler çıkmıştı..

vazelinin icinde petrolin diye bir madde varmis ve bu anne karnindaki bebege gecerek zarar veriyormus...

bende ilk başlarda vazelin kullanmıştım. ama dr um kesinlikle kullanmamam gerektini söledi. petrol varmış içinde. bana mustela isimli bi krem verdi 5. ayımdan sonra kullanmaya bşladım. çokk şükür tek bi tane çatlağım yok 2-3 hafta var doğumuma inşallah bundan sonra da olmaz

Ben normaldede kuru ciltli olduğum için hep duştan sonra bebe yağı kullanıyordum.Halada kullanmaya devam ediyorum Allaha şükür hiç bir şey olmadı bu haftaya kadar.İnşallahta olmaz :) Ama tabi birde kaşımamak önemli son zamanlarda.

arkadaslar ben hıc bısey surmuyorum ayda 2 kez kuaforumde catlayan yerlere masaj yaptıryorum zahmetsız bır ıs rahatını dusunenlere tavsıye ederım

vazelinin icinde petrolin diye bir madde varmis ve bu anne karnindaki bebege gecerek zarar veriyormus...

ben ilk hamileliğimde kullandığımda doktora danışmıştım kullanabilrsin demişti..ve allaha şükür ilk bebeğim gayet sağlıklı dünyaya geldi..:nazar:

hiç bişey kullanmıyorum..kullanmayıda düşünmüyorum...çünkü çatlıcaksa çatlıcak hiç bi şekilde engel olunamaz... tabi ben kullandım çatlamadım dien annelerinde çatlıyası yokmuş karınları kremle örtüşünce kremle kurtuldum oluyo.. tabi masaj hem bebişe hemde anneye iyi gelir..

34. haftadayız,10. haftadan beri kakao yağı+ bebek yağı kullanıyorum,hiç çatlak yok şükür.))

Son düzenleme:
34. Haftadayız,10. Haftadan beri kakao yağı+ bebek yağı kullanıyorum,hiç çatlak yok şükür.))

iki yağı karıştrırp mı sürüyorsun bir de hergün mü sürüryorsunuz ben acı badem yağının da çok iyi olduğunu duydum ve ona başladım bu sıralar o da biraz fena kokuyor zaten hergün süremiyorum bir de ben de acayip kıllanma var karın bölgem bile berbat

Akşamları Liearac jel kullanıyorum.Gün içinde de watsons dan aldığım bebe yağının içine kattığım susam yağı,badem yağı,kakao yağı,portakal yağı karışımından sürüyorum.Umarım çatlağım olmaz.

gebeligi boyunca hic calagi olmayan annelere imrendim dogrusu
bende: bende olmaz diye dusunuyordum ama 32 haftadan itibaren cok hizli bi sekilde catladim..hemde canim yanarak
su anda karnim sanki kedi tirmiklariyla dolu..kirmizi kirmizi..hemde bazen kaniyolar falan..
cok uzuluyorum hemde cok..
ne denediysem fayda etmedi..artik yag ve krem kokularindan midem bulaniyo.
gobegime bakmiyorum arik ayna falan kullanmiyorum,psikolojik olarak bilinc altina atmaya caliscam..
bundan kotusu benim icin ya deri kanseri yada 1. derece yanik falan olur..
artik hemen dogurup bir an once su dogum kilolalrindan kurtulmak istiyorum...:50: :50: :50: :50:

Back
X