Çatlak olmaması için neleri kullanıyorsunuz?

kesinlikle badem yağı hem ucuz hem zahmetsiz ilk hamiliğimde kullandım hiç çatlağım olmadı.göbeğim dümdüz maşallah ikinciye hamileyim yine badem yağından vazgeçmicemmm

Bende şu sıralar acı badem sütüne başladım kız kardeşim bunu kullanmıştı ve hiç çatlağı olmadı biraz fena kokuyor ama napalım

bende kullandım krem badem yağı bebe yağıı ama çözüm olmadı
maleseff 27 nci haftamdan itibaren çatlamaya başladım
hemde daha sadece 35 haftada 6 kilo almama ragmen
inş. çok kötü olmadan doğururum
yani diyeceğim o ki kızlarr kişiden kişiye göre değişiyo bu çatlama işi
inşallah sizler çatlamazsınız

bu arada bi arkadaş krem kullanılır dikkat edilirse çatlanmaz demiş
genetiğe falan bağlı değilmiş vs..maleseff çatlanıyo keşke dediği gibi olsaydı..

ben de ilk hamileliğimde bebe yağı kullandım hiç çatlak olmadı. şimdi 2. hamileliğimde bebe yağıyla başladım. ama kenardan kızarıklıklar başlayınca panik oldum kakao yağını ben de duymuştum onu da alıp ikisini karıştırarak sürdüm. ama bütün göbeğim kızarıklıkla kaplandı dr a sordum kakao yağı en alerjik maddelerden biridir . kullanma sadece bebe yağı kullan dedi . şimdi sadece bebe yağı kullanıyorum.

arkadaşlar badem yagı ii gelio ama tuylenme yapıo diye duydum sunu solim ne kullanırsanız kullanın iç karnı geniş olmayan anne adaylarının çatlagı oluomuş doktorlar ole diyo marifetli kızım naptımsa karnımı 4 ortalı harita metot defterine çevirdi saglsun pekte bi muntazam cızgıler oluşturdu :D

genetik geçiş önemliymiş ama ben kakao yağı kullandım ve hiç çatlağım olmadı

Kızlar dra krem öneririmisiniz dedim fito fiye birşey yazı azıcık bişey 3 kullanımda biter bir de çok iğrenç acayip yoğun ve yağlı hiç sevmedim eşim de at kestanesi balsamı diye birşey almış bunu sür diyip duruyor ben de bilemedim hiç duymadım çükü şimdiye kadar

Ben de ikizlere hamileyim.
Ekstra çatlayabilirim belki de.
Hiç bilmiyorum ne ile karşılacağımı.
Belki de hiç çatlamam. Sürprizzz !
Genler neyi hükmederse o olur genellikle,
ama bu değil ki oturup çatlamayı bekleyelim.
Yediklerime dikkat ediyorum.
Makul kilo alımı bir nebze de olsa önler.
3. aydan sonra gerekli kremleri sürerim.
Bol bol su içmeye devam..
Eee daha ne yapayım. :52:

merhabalar bende 4,5 aylık hamileyim. doktoruma sordum bana
pregnacare krem ile bebe yağını önerdi. ikisini birden birini sabah diğerini akşam hergün kullan dedi.
bakalım daha yeni başladım kullanmaya inş. çatlağım olmaz. ikisinde de aloevera özleri var.

slm kızlarr bende catlaklar için avon care olanı aldım benim doktorumun yanındaki sekreteri avoncu istermisin dedibende terddüt etmeden aldım doktorada danısmadım hiç aklıma gelmedi aceleden sizce bi sakıncası olurmu bayana sordugumda ben herkese veriyorum dedi simdide tedirgin kaldım:26:

slm kızlarr bende catlaklar için avon care olanı aldım benim doktorumun yanındaki sekreteri avoncu istermisin dedibende terddüt etmeden aldım doktorada danısmadım hiç aklıma gelmedi aceleden sizce bi sakıncası olurmu bayana sordugumda ben herkese veriyorum dedi simdide tedirgin kaldım:26:

bence canım doktoruna bir danış kullanmadan önce. ben grip olduğumda viks sürmüştüm sırtıma doktorum benim verdiğim ilaçların dışında hiçbirşey kullanmayacaksın dedi. bence danışıp öyle kullan.

merhabalar bende 4,5 aylık hamileyim. doktoruma sordum bana
pregnacare krem ile bebe yağını önerdi. ikisini birden birini sabah diğerini akşam hergün kullan dedi.
bakalım daha yeni başladım kullanmaya inş. çatlağım olmaz. ikisinde de aloevera özleri var.

canım pregnacare yazdıraılabiliyormu banda fito diye bir krem verdi çok iğrenç ve azıcık ben şimdi her banyodan sonra bebe yağı kullanıyorum ma yeretli olmaz sanırım arada da acı badem yağı sürüyorum

$NIVEA-BODY-MILK-KURU-CILT-BAKIMINDA-DEVRIM__31040547_0.webp

ben bunu kullanıyorum kızlar.
Şimdi ye kadar hiç çatlağım olmadı.
2-3 aylık hamileyken lierac ve bebe yağı kullanıyordum.
Çok pahalıya geliyordu 3 aydır niveayı kllanıyorum.Çok memnunum güzel nemlendiriyor ve ucuz.
Doktorumda nemli tutman yeterli özel bi krem vs önermiyorm.Genelde para tuzağı dedi.

canım pregnacare yazdıraılabiliyormu banda fito diye bir krem verdi çok iğrenç ve azıcık ben şimdi her banyodan sonra bebe yağı kullanıyorum ma yeretli olmaz sanırım arada da acı badem yağı sürüyorum

canım sandığım kadarıyla yazılmıyor. ilaç gibi değil bitkisel sanırım. solgar gibi. ama sormadım dokotoruma istersen bir sor. fiyatı 30 Tl.

vertigo sana özelden mesaj atamıyorum.mesajların dolu olduğu içinmi acaba??
sanırım kızın oluyor canım.tebrik ederim.
benimde kız biliyorsun.
senin yerin ayrı bende ikimizde büyük uğraşlar sonucunda meleklerimize ulaştık.allahım sağlıklı doğum nasip etsin.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

geçen gün okulda bi arkadaşım ne kullanıyorsun diyo sordu bende bademyağı dedim.o da ben ilk hamileliğimde doktorum Lierac Phytolastil Gel diye bi krem yazdı ozaman türkiyede yoktu çlok pahalıydı dedi şimdinin 500 lirası falanmış.kullanamamış badem yağı kullanmış.çatlakları olmuş.2.sine fiyatlar düşmüş 70 lira falanmış kullanmış ve dediğine göre ilk doğumdan kalan çatlaklarını bile hafifletmiş.bu doğumada hiç çatlağı oluşmamış.2 tüp falan gidiyormuş ama yani biraz tuzlu olacak ben almayı düşünüyorum.bu kremin içinde kolojen yapılarının, koruya dokuları elastikleştiren bi formuül varmış anladığım kadarıyla yani likralı bi karnımız olacak :) inşallah çatlamayız bende kullanmaya başlıcam artık

ben aldım şuan lierac kullanıyorum
ama maalesef ne kadar düzenli sürsemde sağ tarafım hafif çatladı.
inş. bundan snra olmaz.

çatlak biraz genetik
annende veya ablanda vs varsa mutlaka sendede oluyor.
bide kilo almaktan oluyor.
az kilo alırsan olacaksa bile daha az olur.

Back
X