- 17 Ağustos 2023
- 511
- 637
- 18
- 36
- Konu Sahibi enteldantell
-
Yemek molası ver canım üşenme yapçok severim kısırı ...
aynen makarna da olur evin işi dünya kadar olunca yemek yapmak zoruna gidiyor insanınter içinde kaldım yine
vaktim burada canım hep evdeyim henüz kimseyle de tanışmadım belki bundan sonra tanışırım...Yemek molası ver canım üşenme yapvaktin nasıl geçiyo alıştın mı oraya
enteldantell kız nere gitti yemek mi yiyon bizim öğleden sonra yoğunlaşacak işler dersler kaldı biraz tarih çalıştım işte öyle.
çok severim kısırı ...
aynen makarna da olur evin işi dünya kadar olunca yemek yapmak zoruna gidiyor insanınter içinde kaldım yine
yes babyler yemeğe gittimvaktim burada canım hep evdeyim henüz kimseyle de tanışmadım belki bundan sonra tanışırım...
canım sıkıldıkça kore dizisi izliyorum
başlı etaminlerim var hem hediye ediyorum hem satıyorum harçlık oluyor falanmonoton yani
aynen ben de öyle yapacağım iki üç gün yer dururuzyes babyler yemeğe gittim
dışarda yemek yemeye değil ,evde yemek yapmaya:) kurufasulye pilav yaptım geldim öğlen arası
bi de ufağa kahvaltı hazırladım mis gibi ohh.
cumartesi evdekilere dedimki bugn gün tabapı yapıcam,kısır ,makarna salatası,börek ,tatlı yaptım ,2 gün gittik geldik yedik valla:)
en kolayı çiğ köfte dürüm söyle gelsin :) ksııra da benziyor:)ben de acıktım ne yesem bilmiyorum iş varken bir şey yapmaya da eriniyorum
kız taşınma bahanesine yan gel yatıyor ymk yapmıyorsun dimi:)aynen ben de öyle yapacağım iki üç gün yer dururuz
kurufasulye pilav ben de dün yaptım hazır yemek yemekten midemiz bir tuhaf olmuştu bu taşınma zamanı..
bugün yorgunluğum nirvanada çay yapmaya bile erindim
Tanış canım konu komşu kurs murs takıl☺ tek basına zor geçer zaman ya Kore dizisi bende severimvaktim burada canım hep evdeyim henüz kimseyle de tanışmadım belki bundan sonra tanışırım...
canım sıkıldıkça kore dizisi izliyorum
başlı etaminlerim var hem hediye ediyorum hem satıyorum harçlık oluyor falanmonoton yani
Sevimli millet ama ya çok sempatik lerkore dizisi izlemen kuzum izlemen anam:)
milleti salağa bağlıyorlar.
kızlar da türkiyede öyle erkek yok diye tası tarağı toplayıp koreye gidiyor, koreli oğlan buluyor filan.
türk erkeğinin çapağını yiyin kuzum ne varmış bizimkilerde ,adam gibisini bulursan miss gibi oh..
çürük elma her yerde var.
anlatıyorum anlatıyorum anlamıyor gençler yaaww:)
Seninde mi çayla aran yoken kolayı çiğ köfte dürüm söyle gelsin :) ksııra da benziyor:)
kız taşınma bahanesine yan gel yatıyor ymk yapmıyorsun dimi:)
valla 5 gün ben de öyle idim hep aperatif yaptım durdum napıyım .
aman ölmezler açlıktan bişi olmaz:)
kız kalk çayı bırak kahve yap da damarların açılsın beynine kan gitsin kuzum:)
Hamarat hatun ya maşallah sanayes babyler yemeğe gittim
dışarda yemek yemeye değil ,evde yemek yapmaya:) kurufasulye pilav yaptım geldim öğlen arası
bi de ufağa kahvaltı hazırladım mis gibi ohh.
cumartesi evdekilere dedimki bugn gün tabapı yapıcam,kısır ,makarna salatası,börek ,tatlı yaptım ,2 gün gittik geldik yedik valla:)
AMAAAN bizimkiler yabancıları bişi sanıyo bacım yaaa:)Sevimli millet ama ya çok sempatik lerben bu ara izlemiyorum derslere gömüldüm. Hele Türk dizisi hiç izlemiyorum. Bizim Türklerde genelde Koreliler de çalıyo senaryoları
yok çok severim ama kahvenin yeri bambaşka benim için.Seninde mi çayla aran yok
yok kız elimden geldiğince işte ,hep koşturmaca ,birşeylere yetişmece napalım kader utansın:)Hamarat hatun ya maşallah sana
Niye be naptım bennimesayyyy ama sana küstüm..
dizileri de güzel ,kadınlarını da beğenirim :)Bende hint filmi severim. Dizilerni izlemedim hiç. İran dizileri de öyle dediğin gibi edepli diziler.
düşün bakalım zeki kadınsın bulursun:)Niye be naptım ben
yok eskiden beri var kahve kültürüm benim ,sebebi yok seviyorum iyi geliyor kafein bana :)enteldantell kahveye bende işe baslayınca alıstım ayılmak için. Kadınlar hep öyle ya bende zaman nasıl geçiyo anlamıyorum. Eve gidince de bi tempo.
Ana doğum günündü demi senin ☺dizileri de güzel ,kadınlarını da beğenirim :)
hee yani konu dağılmıyor edpli edepli
konuları da gnelde
düşün bakalım zeki kadınsın bulursun:)
yok eskiden beri var kahve kültürüm benim ,sebebi yok seviyorum iyi geliyor kafein bana :)
kahve yaptım onu içtim daha da bir şey yemedim aha şimdi gözleme kahvaltılık bir de çay yeter...en kolayı çiğ köfte dürüm söyle gelsin :) ksııra da benziyor:)
kız taşınma bahanesine yan gel yatıyor ymk yapmıyorsun dimi:)
valla 5 gün ben de öyle idim hep aperatif yaptım durdum napıyım .
aman ölmezler açlıktan bişi olmaz:)
kız kalk çayı bırak kahve yap da damarların açılsın beynine kan gitsin kuzum:)
doğum günün mü?Ana doğum günündü demi senin ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?