çatlak ,patlak muhabbet sevenler toplaşın

Yemek molası ver canım üşenme yap vaktin nasıl geçiyo alıştın mı oraya
vaktim burada canım hep evdeyim henüz kimseyle de tanışmadım belki bundan sonra tanışırım...
canım sıkıldıkça kore dizisi izliyorum
başlı etaminlerim var hem hediye ediyorum hem satıyorum harçlık oluyor falan monoton yani

enteldantell kız nere gitti yemek mi yiyon bizim öğleden sonra yoğunlaşacak işler dersler kaldı biraz tarih çalıştım işte öyle.

çok severim kısırı ...
aynen makarna da olur evin işi dünya kadar olunca yemek yapmak zoruna gidiyor insanın ter içinde kaldım yine

yes babyler yemeğe gittim
dışarda yemek yemeye değil ,evde yemek yapmaya:) kurufasulye pilav yaptım geldim öğlen arası
bi de ufağa kahvaltı hazırladım mis gibi ohh.
cumartesi evdekilere dedimki bugn gün tabapı yapıcam,kısır ,makarna salatası,börek ,tatlı yaptım ,2 gün gittik geldik yedik valla:)

aynen ben de öyle yapacağım iki üç gün yer dururuz
kurufasulye pilav ben de dün yaptım hazır yemek yemekten midemiz bir tuhaf olmuştu bu taşınma zamanı..
bugün yorgunluğum nirvanada çay yapmaya bile erindim

ben de acıktım ne yesem bilmiyorum iş varken bir şey yapmaya da eriniyorum
en kolayı çiğ köfte dürüm söyle gelsin :) ksııra da benziyor:)
kız taşınma bahanesine yan gel yatıyor ymk yapmıyorsun dimi:)
valla 5 gün ben de öyle idim hep aperatif yaptım durdum napıyım .
aman ölmezler açlıktan bişi olmaz:)
kız kalk çayı bırak kahve yap da damarların açılsın beynine kan gitsin kuzum:)

kore dizisi izlemen kuzum izlemen anam:)
milleti salağa bağlıyorlar.
kızlar da türkiyede öyle erkek yok diye tası tarağı toplayıp koreye gidiyor, koreli oğlan buluyor filan.
türk erkeğinin çapağını yiyin kuzum ne varmış bizimkilerde ,adam gibisini bulursan miss gibi oh..
çürük elma her yerde var.
anlatıyorum anlatıyorum anlamıyor gençler yaaww:)

Tanış canım konu komşu kurs murs takıl☺ tek basına zor geçer zaman ya Kore dizisi bende severim

Sevimli millet ama ya çok sempatik ler ben bu ara izlemiyorum derslere gömüldüm. Hele Türk dizisi hiç izlemiyorum. Bizim Türklerde genelde Koreliler de çalıyo senaryoları

Seninde mi çayla aran yok

Hamarat hatun ya maşallah sana

Sevimli millet ama ya çok sempatik ler ben bu ara izlemiyorum derslere gömüldüm. Hele Türk dizisi hiç izlemiyorum. Bizim Türklerde genelde Koreliler de çalıyo senaryoları
AMAAAN bizimkiler yabancıları bişi sanıyo bacım yaaa:)
ben hint dizileri izliyorum
güle güle ölüyorum:)
ama hiç öpüşme sevişme yok ,güzel aslında hint dizileri:)

Seninde mi çayla aran yok
yok çok severim ama kahvenin yeri bambaşka benim için.
hayat neşem kahveyle gelir .
Hamarat hatun ya maşallah sana
yok kız elimden geldiğince işte ,hep koşturmaca ,birşeylere yetişmece napalım kader utansın:)

Bende hint filmi severim. Dizilerni izlemedim hiç. İran dizileri de öyle dediğin gibi edepli diziler.
dizileri de güzel ,kadınlarını da beğenirim :)
hee yani konu dağılmıyor edpli edepli
konuları da gnelde
Niye be naptım ben
düşün bakalım zeki kadınsın bulursun:)
enteldantell kahveye bende işe baslayınca alıstım ayılmak için. Kadınlar hep öyle ya bende zaman nasıl geçiyo anlamıyorum. Eve gidince de bi tempo.
yok eskiden beri var kahve kültürüm benim ,sebebi yok seviyorum iyi geliyor kafein bana :)

Ana doğum günündü demi senin ☺

kahve yaptım onu içtim daha da bir şey yemedim aha şimdi gözleme kahvaltılık bir de çay yeter...
mutfağı toparladım çok yoruldum görümcem aradı ben olsam bir haftaya bitiririmdim her şeyi diyor
ya kadın susmuyor ben bitiremem dedim buralarda olsan bitirirdin millet laf ederdi hoşgeldine gelecek millet diyor
millet bana bir ay sonra hoşgeldine gelsin dedim sanki laf etmiyorlarda dedim..
ben olsam diyorum kendimi diyorum diyor hala
tedaviyi sordu yaza kadar kafa dinleyeceğim dedim para da yok milletin çenesinden de bıktım dedim yorgunum dedim..
beni diline dolayan kınıyor kınasınlar bakalım dedim..
ben hiç çocuk olmamayı bilmiyorum yaşamadım o nedenle seni anlamıyorum diyor hala ya..
en sonunda millete kısırım diyecem herkes de rahatlayacak dedim
ben ne diyim bunlara ya biraz burada kafa dinleyeceğim uzak ya dedim dinle bakalım diyor
yaani birkaç saatte yine olaylar olaylar

ben kore de izlerim hint de çin de pakistan hele hepsini izlerim bizimkilerin öpüşme sahnesi bile yabancıları geçtiler ...
kore dizilerinde aşklar bile bir masum bir romantik onlar da olmasa kafayı yerim heralde kendi kendimi eğliyorum beşiğimi kendim sallıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…