çatlak ,patlak muhabbet sevenler toplaşın

ohh en sevdiğim
gel bacım gel .
dönme dolap gibi döndürüp duruyoruz :)
sen ne anlatmak istersin dökül bakıyım :)
2013 yılında üye olduğumda burda ne muhabbetler döndürüyorduk hatta unutmam dert anlatılan kısım cümbüş gibiydi cinler periler almış başını gitmişti hep o hikayeler dönüyordu baya gülüyorduk burda tanışıp buluştuğumuz arkadaşlar olmuştu güzel zamanlardı sonra bir koptum işti güçtü derken baya uğramamışım uzun aradan sonra tekrar sardım buralara

o zamanki adın neydi peki?
aynı isimle mi üye olmuştun?
ya burda da ilk sayfalardan itibaren muhabbet güzel
bir arkdaşımız ban yedi, işi gücü olup da uğramayan da oluyor bazen.
ama hareketlendirelim işte iyi olur :)
ayyy cin mi ,cine grek yok ben yeterim:)
yemişim perisini .
havalar soğudu minnoşlar
kocalarınıza ,sevgililerinize sarılıp film izleme dönemi başlıyor.
heyyyyoooo :)))

Aynı isimdi değiştirmedim profil fotosunu değiştirdim anime resmi vardı şimdi kendi resmimi koydum çok şükür hiç ban yemedim kurallara uyan bir şahsiyetim elmayra vardı ben onu hatırlıyorum ama baktım ona tek ayak cezası almış ne ola ki tek ayak cezası

kız ban alamayan üye sevmiyoruz biz bacım:)
şöyle bi kaç banın olacak ki tadı gelsin:)
tek ayak bir gün yada iki gün cezası sanırım ben de yemiştim:)
gelir merak etme:)

kız ban alamayan üye sevmiyoruz biz bacım:)
şöyle bi kaç banın olacak ki tadı gelsin:)
tek ayak bir gün yada iki gün cezası sanırım ben de yemiştim:)
gelir merak etme:)
Gerçek hayatta ta kurallara uyan bir yapım olduğundan sanırım trafik kurallarına da genellikle uyarım uymayanlara sallarım :))) şimdi dedim diye nazara gelip ban yemeyeyim de :))

Gerçek hayatta ta kurallara uyan bir yapım olduğundan sanırım trafik kurallarına da genellikle uyarım uymayanlara sallarım :))) şimdi dedim diye nazara gelip ban yemeyeyim de :))
kız kurallara uymak başa bişi
bazen insanın damarını attırıyorlar
farketmeden ağzından birşey çıkıyor yiyorsun banı:)
trafikte ben de kurallara uyarım uymayanlara da saydırırım:)

kız kurallara uymak başa bişi
bazen insanın damarını attırıyorlar
farketmeden ağzından birşey çıkıyor yiyorsun banı:)
trafikte ben de kurallara uyarım uymayanlara da saydırırım:)
demekki bana denk gelmedi o kişiler böyle hanfendi bir şahsiyet profili konuşup başka bir konuda beni saydırırken yakalarsan ne güleriz :))))

demekki bana denk gelmedi o kişiler böyle hanfendi bir şahsiyet profili konuşup başka bir konuda beni saydırırken yakalarsan ne güleriz :))))
bence sanki öyle olacak gibi:)
niye kız ben de çok hanfendiyim:)
ama had bilmeze de haddini bildiririm:)
senin burcun ne
bu arada resmini yeni farkettim hee:)
bakıyorum siyah bulanık bişi:)
sen misin bu

bence sanki öyle olacak gibi:)
niye kız ben de çok hanfendiyim:)
ama had bilmeze de haddini bildiririm:)
senin burcun ne
işte bana denk gelmedi gelse bildiririm elit kişiliğimden kısa süreli ayrılırım cennet mahallesine transfer olabilirim :)))
benim burcum aslan yükselenim terazi 39 dan gün aldım istanbulda yaşıyorum başka ne anlatıverem gari denizlilyim bu arada gari den anlarsın :)

anam anam aslan mı,pek hanfendi olmaz onlar,aslan adı üstünde ,kaplan gibi yutuverir insanı bi anda:)
terazi sanki daha ağır basıyor gibi:)
evlimisin,yavuklun var mı :)

anam anam aslan mı,pek hanfendi olmaz onlar,aslan adı üstünde ,kaplan gibi yutuverir insanı bi anda:)
terazi sanki daha ağır basıyor gibi:)
evlimisin,yavuklun var mı :)
Aslında tam bir aslanım kuyruğuma basınca çıkıyor aslan burcunu tam taşırım özelliklerini ama bir yaştan sonra terazilik ağır batı haklısın

evlilik işlerini birakalı baya oldu 2012 boşandım 6 yıldır yavuklum var evlilikten uzak sultanlığımı yaşıyorum :) bu arada 19 yaşında oğlum var

oo erken evlenmişsin,yakında anneanne de olursun sen
resminde hiç belli değil ama maşallah .kaşı kaşı:)
aslanla evlilik zor bacım:)
bi tane aslan flörtüm vardı ,çok kısa sürdü:) hele bana hat hut yapan herif hiiiiiççç gelmez:)
onu anca ben yaparım:))

kız baş sayfaları oku hepsi yazıyor orda :)
kısaca 41 yaş,3 çocuk,çalışma hayatı ,başak burcu:)
haa bi de çatlağın teki:)
bir kaç sayfa oku aralardan ,anlarsın zaten:)
maşallah 3 çocuk çalışma hayatı zordur benim 1 tane o büyüyene kadar anam ağladı yaşlar yakın ben senden bir tık güccüküm fransa ortaklı bir firmada ihracat muhasebesi müdüresiyim öyle takılıyorum işte yakın arkadaşlarım arasında biraz çatlaklık mevcut bendede :)

ben aslan ex eşimde aslandı ama kükreme görevi bendeydi sorumsuzluğuyla beni deli ediyordu
evet valla anneanne olucam ama tipime baksan görüntü 25 ruh 18 yaş 39 hangisi işime gelirse o moddayım :)

çok şükür büyüttüm ,ikizlerim var 11 yaşında ,ufak da 9.
geç anne oldum:)
müdüreeeee hanım seniii:)))
bayramda elimi öpmeye gelirsin artık:)
burda zaten en büyük ve en çatlak benim:))

ben aslan ex eşimde aslandı ama kükreme görevi bendeydi sorumsuzluğuyla beni deli ediyordu
evet valla anneanne olucam ama tipime baksan görüntü 25 ruh 18 yaş 39 hangisi işime gelirse o moddayım :)
bi evde 2 aslan amanınnn:))
hah o tipten bende de var ,burası o tiplerin mekanı zaten:)

çok şükür büyüttüm ,ikizlerim var 11 yaşında ,ufak da 9.
geç anne oldum:)
müdüreeeee hanım seniii:)))
bayramda elimi öpmeye gelirsin artık:)
burda zaten en büyük ve en çatlak benim:))
maşallah allah bağışlasın koca kalmaz diye korkup erkenden evlendim sonra dedim bu kadar yeter sıramı savdım diyip özgürliğimi ilan ettim böyle güzel
bayramda söz gelcem elini öpmeye harçlığım okkalı olsun pleasee :)

amin canım sağolasın:)
ben üniversite derken 22 yaşında başladım işe
26 da evlendim,30 da doğurdum:)
harçlık olarak geçen bayramdan kalma bozuk şekerlerim hazır:)
o sinirle bir aslan olarak apzıma iki tane çakarsın artık:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…