- Konu Sahibi enteldantell
-
2013 yılında üye olduğumda burda ne muhabbetler döndürüyorduk hatta unutmam dert anlatılan kısım cümbüş gibiydi cinler periler almış başını gitmişti hep o hikayeler dönüyordu baya gülüyorduk burda tanışıp buluştuğumuz arkadaşlar olmuştu güzel zamanlardı sonra bir koptum işti güçtü derken baya uğramamışım uzun aradan sonra tekrar sardım buralaraohh en sevdiğim
gel bacım gel .
dönme dolap gibi döndürüp duruyoruz :)
sen ne anlatmak istersin dökül bakıyım :)
o zamanki adın neydi peki?2013 yılında üye olduğumda burda ne muhabbetler döndürüyorduk hatta unutmam dert anlatılan kısım cümbüş gibiydi cinler periler almış balını gitmişti hep o hikayeler dönüyordu baya gülüyorduk burda tanışıp buluştuğumuz arkadaşlar olmuştu güzel zamanlardı sonra bir koptum işti güçtü derken baya uğramamışım uzun aradan sonra tekrar sardım buralara
Aynı isimdi değiştirmedim profil fotosunu değiştirdim anime resmi vardı şimdi kendi resmimi koydum çok şükür hiç ban yemedim kurallara uyan bir şahsiyetim elmayra vardı ben onu hatırlıyorum ama baktım ona tek ayak cezası almış ne ola ki tek ayak cezasıo zamanki adın neydi peki?
aynı isimle mi üye olmuştun?
ya burda da ilk sayfalardan itibaren muhabbet güzel
bir arkdaşımız ban yedi, işi gücü olup da uğramayan da oluyor bazen.
ama hareketlendirelim işte iyi olur :)
ayyy cin mi ,cine grek yok ben yeterim:)
yemişim perisini .
havalar soğudu minnoşlar
kocalarınıza ,sevgililerinize sarılıp film izleme dönemi başlıyor.
heyyyyoooo :)))
kız ban alamayan üye sevmiyoruz biz bacım:)Aynı isimdi değiştirmedim profil fotosunu değiştirdim anime resmi vardı şimdi kendi resmimi koydum çok şükür hiç ban yemedim kurallara uyan bir şahsiyetim elmayra vardı ben onu hatırlıyorum ama baktım ona tek ayak cezası almış ne ola ki tek ayak cezası
Gerçek hayatta ta kurallara uyan bir yapım olduğundan sanırım trafik kurallarına da genellikle uyarım uymayanlara sallarım :))) şimdi dedim diye nazara gelip ban yemeyeyim de :))kız ban alamayan üye sevmiyoruz biz bacım:)
şöyle bi kaç banın olacak ki tadı gelsin:)
tek ayak bir gün yada iki gün cezası sanırım ben de yemiştim:)
gelir merak etme:)
kız kurallara uymak başa bişiGerçek hayatta ta kurallara uyan bir yapım olduğundan sanırım trafik kurallarına da genellikle uyarım uymayanlara sallarım :))) şimdi dedim diye nazara gelip ban yemeyeyim de :))
demekki bana denk gelmedi o kişiler böyle hanfendi bir şahsiyet profili konuşup başka bir konuda beni saydırırken yakalarsan ne güleriz :))))kız kurallara uymak başa bişi
bazen insanın damarını attırıyorlar
farketmeden ağzından birşey çıkıyor yiyorsun banı:)
trafikte ben de kurallara uyarım uymayanlara da saydırırım:)
bence sanki öyle olacak gibi:)demekki bana denk gelmedi o kişiler böyle hanfendi bir şahsiyet profili konuşup başka bir konuda beni saydırırken yakalarsan ne güleriz :))))
işte bana denk gelmedi gelse bildiririm elit kişiliğimden kısa süreli ayrılırım cennet mahallesine transfer olabilirim :)))bence sanki öyle olacak gibi:)
niye kız ben de çok hanfendiyim:)
ama had bilmeze de haddini bildiririm:)
senin burcun ne
sende kendini tanıt kaynaşalım :))))bence sanki öyle olacak gibi:)
niye kız ben de çok hanfendiyim:)
ama had bilmeze de haddini bildiririm:)
senin burcun ne
bu arada resmini yeni farkettim hee:)
bakıyorum siyah bulanık bişi:)
sen misin bu
anam anam aslan mı,pek hanfendi olmaz onlar,aslan adı üstünde ,kaplan gibi yutuverir insanı bi anda:)işte bana denk gelmedi gelse bildiririm elit kişiliğimden kısa süreli ayrılırım cennet mahallesine transfer olabilirim :)))
benim burcum aslan yükselenim terazi 39 dan gün aldım istanbulda yaşıyorum başka ne anlatıverem gari denizlilyim bu arada gari den anlarsın :)
kız baş sayfaları oku hepsi yazıyor orda :)sende kendini tanıt kaynaşalım :))))
Aslında tam bir aslanım kuyruğuma basınca çıkıyor aslan burcunu tam taşırım özelliklerini ama bir yaştan sonra terazilik ağır batı haklısınanam anam aslan mı,pek hanfendi olmaz onlar,aslan adı üstünde ,kaplan gibi yutuverir insanı bi anda:)
terazi sanki daha ağır basıyor gibi:)
evlimisin,yavuklun var mı :)
oo erken evlenmişsin,yakında anneanne de olursun senAslında tam bir aslanım kuyruğuma basınca çıkıyor aslan burcunu tam taşırım özelliklerini ama bir yaştan sonra terazilik ağır batı haklısın
evlilik işlerini birakalı baya oldu 2012 boşandım 6 yıldır yavuklum var evlilikten uzak sultanlığımı yaşıyorum :) bu arada 19 yaşında oğlum var
maşallah 3 çocuk çalışma hayatı zordur benim 1 tane o büyüyene kadar anam ağladı yaşlar yakın ben senden bir tık güccüküm fransa ortaklı bir firmada ihracat muhasebesi müdüresiyim öyle takılıyorum işte yakın arkadaşlarım arasında biraz çatlaklık mevcut bendede :)kız baş sayfaları oku hepsi yazıyor orda :)
kısaca 41 yaş,3 çocuk,çalışma hayatı ,başak burcu:)
haa bi de çatlağın teki:)
bir kaç sayfa oku aralardan ,anlarsın zaten:)
ben aslan ex eşimde aslandı ama kükreme görevi bendeydi sorumsuzluğuyla beni deli ediyorduoo erken evlenmişsin,yakında anneanne de olursun sen
resminde hiç belli değil ama maşallah .kaşı kaşı:)
aslanla evlilik zor bacım:)
bi tane aslan flörtüm vardı ,çok kısa sürdü:) hele bana hat hut yapan herif hiiiiiççç gelmez:)
onu anca ben yaparım:))
çok şükür büyüttüm ,ikizlerim var 11 yaşında ,ufak da 9.maşallah 3 çocuk çalışma hayatı zordur benim 1 tane o büyüyene kadar anam ağladı yaşlar yakın ben senden bir tık güccüküm fransa ortaklı bir firmada ihracat muhasebesi müdüresiyim öyle takılıyorum işte yakın arkadaşlarım arasında biraz çatlaklık mevcut bendede :)
bi evde 2 aslan amanınnn:))ben aslan ex eşimde aslandı ama kükreme görevi bendeydi sorumsuzluğuyla beni deli ediyordu
evet valla anneanne olucam ama tipime baksan görüntü 25 ruh 18 yaş 39 hangisi işime gelirse o moddayım :)
maşallah allah bağışlasın koca kalmaz diye korkup erkenden evlendim sonra dedim bu kadar yeter sıramı savdım diyip özgürliğimi ilan ettim böyle güzelçok şükür büyüttüm ,ikizlerim var 11 yaşında ,ufak da 9.
geç anne oldum:)
müdüreeeee hanım seniii:)))
bayramda elimi öpmeye gelirsin artık:)
burda zaten en büyük ve en çatlak benim:))
amin canım sağolasın:)maşallah allah bağışlasın koca kalmaz diye korkup erkenden evlendim sonra dedim bu kadar yeter sıramı savdım diyip özgürliğimi ilan ettim böyle güzel
bayramda söz gelcem elini öpmeye harçlığım okkalı olsun pleasee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?