- Konu Sahibi enteldantell
-
- #1.001
Bayramda geliyorsam arkadaşımsın demektir ben arkadaşlarıma çok değer veririm bozuk şeker bağımlısıyım sıkıntı olmaz bu arada dışarda kavga vardı camdan ona bakıyordum anca döndüm yerime :))amin canım sağolasın:)
ben üniversite derken 22 yaşında başladım işe
26 da evlendim,30 da doğurdum:)
harçlık olarak geçen bayramdan kalma bozuk şekerlerim hazır:)
o sinirle bir aslan olarak apzıma iki tane çakarsın artık:)))
o zaman sorun yok,anacım sen de nasıl aslansın kükremiyorsun hiç:)Bayramda geliyorsam arkadaşımsın demektir ben arkadaşlarıma çok değer veririm bozuk şeker bağımlısıyım sıkıntı olmaz bu arada dışarda kavga vardı camdan ona bakıyordum anca döndüm yerime :))
senin kafan niye karışık sen onu de hele :)o zaman sorun yok,anacım sen de nasıl aslansın kükremiyorsun hiç:)
kız ne kavgası bayılırım kavgaya:)
töbe est. kavgaya bayılan kadın:)
niye mi,deliyimya ,ondan:)senin kafan niye karışık sen onu de hele :)
delilik iyidir deliden zarar gelmez zaten yanık devre moda bizde modaya ayak uyduruyoruz genç kalmanın sırrı yakcan devreleri başkaları düşünsün iş ortamı ciddiyeti darlıyo beni deli görünce içimdeki gizli deli pek bir sevindirik oluyor seninle tanıştığıma pek bir mutlu oldum kalp kalpniye mi,deliyimya ,ondan:)
devreler yanıyo bazen:)
kız beni gören pek sever zaten:)delilik iyidir deliden zarar gelmez zaten yanık devre moda bizde modaya ayak uyduruyoruz genç kalmanın sırrı yakcan devreleri başkaları düşünsün iş ortamı ciddiyeti darlıyo beni deli görünce içimdeki gizli deli pek bir sevindirik oluyor seninle tanıştığıma pek bir mutlu oldum kalp kalp
birde ofluyum de tam olsun :)kız beni gören pek sever zaten:)
ama bana ayak uydurmak zor
bi de karadenizliyim,hiperaktif bir yapım var
10 işi bi anda yaparım heryere yetişirim.
bak şimdi 2 evrak yazdım seninle lak lak ederken:)
yok kız oflu değilim:)birde ofluyum de tam olsun :)
ben normal insanı bulmam normal insan sevmiyor ben bünye normale alışık değil düşünsene normaliz ne ka sıkıcı olurdu :)
Benim sevgili kişisi oflu onun hakkından gelebiliyorum antremanlıyım karadenizlilere :)yok kız oflu değilim:)
öyle şivem yok ,istanbul türkçesi:)
hah aynen normal insandan hazzetmiyorum hiç:)
AMANIN trabzonlu erkek çok zorBenim sevgili kişisi oflu onun hakkından gelebiliyorum antremanlıyım karadenizlilere :)
Benimki kendi şirketi var tembel olma şansı yok kendi işini takip edecekAMANIN trabzonlu erkek çok zor
anacığım bizim ordan biri ile evlen diye çok istedi ama asla
bizde bi laf vardır
karadenizden kız al ama asla verme
çünkü karadeniz kızları çok çalışkan ,erkekleri de tembel çünkü kadınlar çalışkan oldukları için alışkınlar tembelliğe:)
o yüzden karadeniz erkekleri hem tembeldr hem de kendi kadınları çalışkan olduğundan karadeniz dışı eşlerinden de aynı çalışkanlığı beklerler ,o da sıkıntı oluyor:))
Anası nereli vardır onda ana tarafından ya da baba tarafından başka bi memleket:) yok kız şom ağızlı değilim ama hislerim çok kuvvetlidirBenimki kendi şirketi var tembel olma şansı yok kendi işini takip edecek
benim eski koca tembeldi tembel insana tahammülüm sıfır bunu 6 yıldır test ediyorum sınıfı geçti
bacım sende şom ağızlıklık yoksa bundan sonrada adam tembel olmaz herhalde :)))
Anası babası dedesi hepsi ofluAnası nereli vardır onda ana tarafından ya da baba tarafından başka bi memleket:) yok kız şom ağızlı değilim ama hislerim çok kuvvetlidir
Bi ara acayip fal bakardım:)))
Amanın duble laz desene :)Anası babası dedesi hepsi oflusafkan ofli sende de ne cevherler var falcazima bi bakıver güzel aplam
Aynen duble lazAmanın duble laz desene :)
Kız lazlar çapkın olur :))
Sen hakkından gelirsin o lazın da
Falında evlilik var :))
Düğünde horon teperim artık:)
Kız olur mu öyle evlilik olmadan:)Aynen duble lazben evliliğe karsiyim böyle daha iyi evlilik defterini kapatalı çok oldu susturuyorum hakkindan geliyorumm formülü çözdüm senin nasil gidiyor evlilik hangi şehirdesin ne iş yapıyorsun aplamm
Başkası ile karıştırdın sen beni :)Fırça yemiyim yine diye ilk sayfaya gittim baktım seninkiler Erzincan limi demaaa benim ex koca erzincanliydi sulalesinde tembel çoktu yani ben erzincanli gprup çalışkan olanı görmedim de
Çocuğu alıp erzincana gitti diye okudum demek tm hadi at fircani kafam akşama kadar ambalaj oldu dosyalardan ya lış gördüm demekkiBaşkası ile karıştırdın sen beni :)
Benimki iç anadolu lu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?