çatlak ,patlak muhabbet sevenler toplaşın

Bayramda geliyorsam arkadaşımsın demektir ben arkadaşlarıma çok değer veririm bozuk şeker bağımlısıyım sıkıntı olmaz bu arada dışarda kavga vardı camdan ona bakıyordum anca döndüm yerime :))

o zaman sorun yok,anacım sen de nasıl aslansın kükremiyorsun hiç:)
kız ne kavgası bayılırım kavgaya:)
töbe est. kavgaya bayılan kadın:)

niye mi,deliyimya ,ondan:)
devreler yanıyo bazen:)
delilik iyidir deliden zarar gelmez zaten yanık devre moda bizde modaya ayak uyduruyoruz genç kalmanın sırrı yakcan devreleri başkaları düşünsün iş ortamı ciddiyeti darlıyo beni deli görünce içimdeki gizli deli pek bir sevindirik oluyor seninle tanıştığıma pek bir mutlu oldum kalp kalp

yarın doktora gidicem
bilmem nereye eğitim yazmışlar,taaa türkiyenin öbür ucuna.
doktora gidip rapor almam lazım.
rapor almak için kadın doğumcuya gidip spiral kontrolune geldim deyip rapor istiycem
inş verir yoksa 1 hafta nasıl evi bırakıp da gideyim .
ayy şimdiden gerildim.
fellik fellik hastane gezicem yarın.

kız beni gören pek sever zaten:)
ama bana ayak uydurmak zor
bi de karadenizliyim,hiperaktif bir yapım var
10 işi bi anda yaparım heryere yetişirim.
bak şimdi 2 evrak yazdım seninle lak lak ederken:)

kız beni gören pek sever zaten:)
ama bana ayak uydurmak zor
bi de karadenizliyim,hiperaktif bir yapım var
10 işi bi anda yaparım heryere yetişirim.
bak şimdi 2 evrak yazdım seninle lak lak ederken:)
birde ofluyum de tam olsun :)
ben normal insanı bulmam normal insan sevmiyor ben bünye normale alışık değil düşünsene normaliz ne ka sıkıcı olurdu :)

Benim sevgili kişisi oflu onun hakkından gelebiliyorum antremanlıyım karadenizlilere :)
AMANIN trabzonlu erkek çok zor
anacığım bizim ordan biri ile evlen diye çok istedi ama asla
bizde bi laf vardır
karadenizden kız al ama asla verme
çünkü karadeniz kızları çok çalışkan ,erkekleri de tembel çünkü kadınlar çalışkan oldukları için alışkınlar tembelliğe:)
o yüzden karadeniz erkekleri hem tembeldr hem de kendi kadınları çalışkan olduğundan karadeniz dışı eşlerinden de aynı çalışkanlığı beklerler ,o da sıkıntı oluyor:))

Benimki kendi şirketi var tembel olma şansı yok kendi işini takip edecek
benim eski koca tembeldi tembel insana tahammülüm sıfır bunu 6 yıldır test ediyorum sınıfı geçti
bacım sende şom ağızlıklık yoksa bundan sonrada adam tembel olmaz herhalde :)))

Anası nereli vardır onda ana tarafından ya da baba tarafından başka bi memleket:) yok kız şom ağızlı değilim ama hislerim çok kuvvetlidir
Bi ara acayip fal bakardım:)))

Amanın duble laz desene :)
Kız lazlar çapkın olur :))
Sen hakkından gelirsin o lazın da
Falında evlilik var :))
Düğünde horon teperim artık:)
Aynen duble laz ben evliliğe karsiyim böyle daha iyi evlilik defterini kapatalı çok oldu susturuyorum hakkindan geliyorumm formülü çözdüm senin nasil gidiyor evlilik hangi şehirdesin ne iş yapıyorsun aplamm

Fırça yemiyim yine diye ilk sayfaya gittim baktım seninkiler Erzincan limi demaaa benim ex koca erzincanliydi sulalesinde tembel çoktu yani ben erzincanli gprup çalışkan olanı görmedim de

Aynen duble laz ben evliliğe karsiyim böyle daha iyi evlilik defterini kapatalı çok oldu susturuyorum hakkindan geliyorumm formülü çözdüm senin nasil gidiyor evlilik hangi şehirdesin ne iş yapıyorsun aplamm
Kız olur mu öyle evlilik olmadan:)
Bence laz uşağı yakında basar sana nikahı:) laz uşapının da evladı var mı, sen oplanla mı yaşıyorsun okuyor mu?
Ahiret sorusu soruyorum ama heee:)
Benim evlilik iyi, en evlenmeyecek insanken evlenen biriyim ben.
Eşime deli gibi aşık olmasam zaten yine evlenmez, dünya turuna çıkardım, aniden oldu, filmlerdeki gibi
İlk kez aşık oldum, çok koştu peşimden.
Valla tanışalı 20 yıl olacak ama ilk günki gibi aşığız, nazar etmeyeyim, beraber hayatı yüklendik,hep birbirimize destek olduk. Çok şükür.
Evde ben ne dersem o olur :)) o da tamam der, el mahkum:) itaat et rahat et diyor yani bizimki:) işimi özelden yazayım sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…