- 30 Haziran 2022
- 2.603
- 4.150
- 83
- Konu Sahibi enteldantell
-
- #1.021
O banlanan arkadaş :)Çocuğu alıp erzincana gitti diye okudum demek tm hadi at fircani kafam akşama kadar ambalaj oldu dosyalardan ya lış gördüm demekki
Çocuğu alıp erzincana gitti diye okudum demek tm hadi at fircani kafam akşama kadar ambalaj oldu dosyalardan ya lış gördüm demekki
Hoşgeldin, napıcaksın kız, biizmle bir sorunu yok:) özel bir durum.Selamm ben geldim
Burdaki bir arkadaş üyeligi iptal etmiş niyeee
Hoşbulduk canim olmasin zaten canim neyse gelir heralde ..nasilsiniz bakayimHoşgeldin, napıcaksın kız, biizmle bir sorunu yok:) özel bir durum.
Kız benimle ara bozulur mu aşkolsun:)Hoşbulduk canim olmasin zaten canim neyse gelir heralde ..nasilsiniz bakayim
Ay sorma ya iyim cok şükür aman okullar acildi telaş başladi okuldan sonra caylar kahveler gezmeler başladiKız benimle ara bozulur mu aşkolsun:)
İyiyiz canım senden naber
Bi geldin bi gittin anlamadık :)
Ne var ne yok bakıyım üsküplü:)
Ben 2 hafta önce kış temizliği yaptım tahat ettimAy sorma ya iyim cok şükür aman okullar acildi telaş başladi okuldan sonra caylar kahveler gezmeler başladi
Valla evime zaman ayiramadim bugun temizlik yaparken zorla cikardilar evden isyallardayim anlican yarin oturcam evde bir yere cikmicam
Kiz benimde eve girişsem yarisi cöpe gidicek cok ta alişveriş yapiyorum yaBen 2 hafta önce kış temizliği yaptım tahat ettim
Evin yarısı çöpe çıktı :))
Küçülmüşler, kitaplar bir sürü de geri dönüşüme yolladımKiz benimde eve girişsem yarisi cöpe gidicek cok ta alişveriş yapiyorum ya
Bakalim girişcem bende eve bi
Kasimda kizimin dogum günü varKüçülmüşler, kitaplar bir sürü de geri dönüşüme yolladım
Odaları değiştirdim, ikizleri birleştirdim okul başladıya.
Ayy 5 gün anam ağladı çekmeceleri döktüm
Nevrrsim halı perde hepsini döktüm yıkadım kadın çağırdım evi de temizlettim.
Bismillah de başla bacımKasimda kizimin dogum günü var
Ekimde kadin cagiricam bastan aşagi halletsin ben girersem cikamam yetiştiremem de
Sen yaptin valla ne güzel ben kara kara düşünüyorum nasil yapcam diye
Yarin ufaktan baslicam zaten artik geriside gelirBismillah de başla bacım
Ben çalıştığım halde yaptım sen hayli hayli yaparsın
Önemli olan başlamak gerisi gelir
Başla başla, yorulunca dinlen zorlamaYarin ufaktan baslicam zaten artik geriside gelir
Allah muabetinizi artirsin yavruYavrukuş lar kocam geldi marketten
Beni çağırıyor, sohbet saatimiz geldi :)
Çay kahve faslı.
Yarın görüşürüz minnoşlarım.
Hayırlı geceleriniz olsun.
Günaydın ayilamayan bir ben bırakayım şuraya bir kahvemi içip kendime gelmeliyim masadaki evraklar bana ben onlara bakayım bir şekil gune başlayayim sizde durum nedirgünaydın yavrukuşlar.
huysuzlar, kocaya çatanlar, yavuklusuna kızanlar.
herşeye rağmen aliye bay bay diyenler.
kahvesini yudumlayıp burayı okuyanlar...
gelin bacım gelin.
koşun hatta ,mahallenin delisi geldi haaaaanıııımmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?