- 30 Haziran 2022
- 2.603
- 4.150
- 83
- Konu Sahibi enteldantell
-
- #1.061
hah müdüreyi beğendim ,personel verimini düşünüyor:)):) dikkatleri dağıtmayalım herks ciddi ciddi çalışıyorken
Evet şuan izliyorum ben adami gördügümden belli dedim bu adam yapti o kadina birsey ayyaş ya töbe töve evlat olsa sevilmez .şuan agliyor birde .allahimm agladikca daha cok cirkinleşiyorbizim işyerinde açmıyor tv,youtube var ama mügeyi öğleden sonra videolar yüklenince izleyebiliyorum ,bi yandan kulağımda dinliyorum bi yandan evrak yazıyorum:)
kız bu tayfur nolcak,pis ayyaş,dün bilemeeeeyom deyip durdu,çakıcaksın ağzına iki tane,az kaldı yumurtlayacak ama:)
evde kaldığım izin günlerinde en sevdiğim şey müge anlı izleyerek kahvaltı yapmak:)
anlatma kız dur,heyecanı kaçar ,daha izlemedim ben:)Evet şuan izliyorum ben adami gördügümden belli dedim bu adam yapti o kadina birsey ayyaş ya töbe töve evlat olsa sevilmez .şuan agliyor birde .allahimm agladikca daha cok cirkinleşiyor
Tamam anlatmayimanlatma kız dur,heyecanı kaçar ,daha izlemedim ben:)
o sümsük elbet açık verecek
adam alkolik,her nane varTamam anlatmayim
Cok üzülüyorum böyle oldumu bir insan nasil bir insanin canina kiyar ya
Gercekten öyle canim ya agiziyla icmezlerkiadam alkolik,her nane var
onun için birini öldürmek sıradan bir şey
bize tuhaf geliyor
bizim internetle b,ir sorun yaşadık modem falan değişti bir yandan da evin düzeni bitsin de derslere başlayayım diyorum...
bir yandan seccadeye başla :d çok yoğunum...
diğer küçük görümce aradı o da ablasından dediği lafları tekrarladı papağan gibi tamam bu kadar kendini çocuk olmamasına alıştırmışsan iyi diyor
ne hakaret etsem diyorumama değmez
Ay abla kardeş deli bunlarbizim internetle b,ir sorun yaşadık modem falan değişti bir yandan da evin düzeni bitsin de derslere başlayayım diyorum...
bir yandan seccadeye başla :d çok yoğunum..
derdi olmayan derdi olanın derdini konuşmaya çok meraklı ama böyle çok konuşmak iyi bir şey değil yani..Ay abla kardeş deli bunlar
Boşlar demekki sana kafayı takmışlar.
Kızlaaaar raporu aldım ama göbeğim çatladı
Önce kadın doğumda muayene oldum, ayyy uzun zaman olmuştu o çardağa çıkmayalı:) spiral yerinde sapasağlam duruyormuş ama yeni hamile kadın gibi gerildim valla, diyoki doktor bunu çıkarınca yenisini takınca napıcaksın çok gerginsin filan:)
Acı eşiğim de yüksek ama psikoljik travma benim için:)
Doktordan rapor istedim veremem dddi, bütün evraklarımı gösterdim ikna ettim sonunda vermeyi kabul etti.
Yani dünyanın öbür ucuna eğitime gitmekten kurtuldum:)
Şimdi bu hafta için plan yapıyorum :)
Evdeyimya, arkadaşlarla buluşucam, gezip tozucam:) stres atayım biraz ihtiyacım var. Haftaya haftasonu da ankaraya gitme planım var bakalım, orda da arkadaşlarla takılma planım var::))
Yok kız herkesin derdi var kendine görederdi olmayan derdi olanın derdini konuşmaya çok meraklı ama böyle çok konuşmak iyi bir şey değil yani..
biraz gez dolaşben de istiyorum şöyle bir hava almak..
bakalım tedavi için ankara yolcusu olacağız zaten kısmetse ..
Gecmis olsun kuzucuk İstanbula da yolun düşerse haber sal bu taraflara doğruAy abla kardeş deli bunlar
Boşlar demekki sana kafayı takmışlar.
Kızlaaaar raporu aldım ama göbeğim çatladı
Önce kadın doğumda muayene oldum, ayyy uzun zaman olmuştu o çardağa çıkmayalı:) spiral yerinde sapasağlam duruyormuş ama yeni hamile kadın gibi gerildim valla, diyoki doktor bunu çıkarınca yenisini takınca napıcaksın çok gerginsin filan:)
Acı eşiğim de yüksek ama psikoljik travma benim için:)
Doktordan rapor istedim veremem dddi, bütün evraklarımı gösterdim ikna ettim sonunda vermeyi kabul etti.
Yani dünyanın öbür ucuna eğitime gitmekten kurtuldum:)
Şimdi bu hafta için plan yapıyorum :)
Evdeyimya, arkadaşlarla buluşucam, gezip tozucam:) stres atayım biraz ihtiyacım var. Haftaya haftasonu da ankaraya gitme planım var bakalım, orda da arkadaşlarla takılma planım var::))
Sağol kuşum.Gecmis olsun kuzucuk İstanbula da yolun düşerse haber sal bu taraflara doğru
Anadolu yakası çekmeköy marta ne kaldı şunun şurasında çok egleneceğükSağol kuşum.
Kız sen İstanbulun neresindensin:)
Gelicem marta dopru, gelince buluşuruz ne taraftasın sen
İstanbulun her yerinde var bir akrabam:))Anadolu yakası çekmeköy marta ne kaldı şunun şurasında çok egleneceğük
Ooo Süper düğün nerede semt olarakİstanbulun her yerinde var bir akrabam:))
Düğüne gelicem kız, gelmişken 1 hafta da gezerim boş dönmem:)
ben de evle uğraştım malum yeni taşındık bitmiyor işim onu oraya koy buraya koy derken ..Selam kızlar hava kapalı yağmurlu en sevmediğim havalar hava kapalı olunca içim kararıyor kahvemi yudumlayıp yan gelip yatma modundayim sizde haftasonu nasıl geçiyor
Yeni evin hayırlı uğurlu olsun inş mutlulukla yaşayın hava sicakmiiiii yaaa nerde yaşıyorsun bende sıcak istiyorrrben de evle uğraştım malum yeni taşındık bitmiyor işim onu oraya koy buraya koy derken ..
biraz seccade işledim şiparişim var onu yetiştirmeye çalışıyorumhava çok sıcak ve bunaltıcı ne zamandır ben de kahve istiyorum eriniyorum yapmaya
şırnak'a geldik canım gel sıcak burada kuzumYeni evin hayırlı uğurlu olsun inş mutlulukla yaşayın hava sicakmiiiii yaaa nerde yaşıyorsun bende sıcak istiyorrrben 2.kahvemi içiyorum benden ikram edeyim sana kokusu geldimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?