çatlak ,patlak muhabbet sevenler toplaşın

Evet şuan izliyorum ben adami gördügümden belli dedim bu adam yapti o kadina birsey ayyaş ya töbe töve evlat olsa sevilmez .şuan agliyor birde .allahimm agladikca daha cok cirkinleşiyor

bizim internetle b,ir sorun yaşadık modem falan değişti bir yandan da evin düzeni bitsin de derslere başlayayım diyorum...
bir yandan seccadeye başla :d çok yoğunum...
diğer küçük görümce aradı o da ablasından dediği lafları tekrarladı papağan gibi tamam bu kadar kendini çocuk olmamasına alıştırmışsan iyi diyor
ne hakaret etsem diyorum ama değmez

bizim internetle b,ir sorun yaşadık modem falan değişti bir yandan da evin düzeni bitsin de derslere başlayayım diyorum...
bir yandan seccadeye başla :d çok yoğunum..
Ay abla kardeş deli bunlar
Boşlar demekki sana kafayı takmışlar.

Kızlaaaar raporu aldım ama göbeğim çatladı
Önce kadın doğumda muayene oldum, ayyy uzun zaman olmuştu o çardağa çıkmayalı:) spiral yerinde sapasağlam duruyormuş ama yeni hamile kadın gibi gerildim valla, diyoki doktor bunu çıkarınca yenisini takınca napıcaksın çok gerginsin filan:)
Acı eşiğim de yüksek ama psikoljik travma benim için:)
Doktordan rapor istedim veremem dddi, bütün evraklarımı gösterdim ikna ettim sonunda vermeyi kabul etti.
Yani dünyanın öbür ucuna eğitime gitmekten kurtuldum:)
Şimdi bu hafta için plan yapıyorum :)
Evdeyimya, arkadaşlarla buluşucam, gezip tozucam:) stres atayım biraz ihtiyacım var. Haftaya haftasonu da ankaraya gitme planım var bakalım, orda da arkadaşlarla takılma planım var::))

derdi olmayan derdi olanın derdini konuşmaya çok meraklı ama böyle çok konuşmak iyi bir şey değil yani..
biraz gez dolaş ben de istiyorum şöyle bir hava almak..
bakalım tedavi için ankara yolcusu olacağız zaten kısmetse ..

Yok kız herkesin derdi var kendine göre
Dertsiz insan yok bence
Sadece öyle görünüyor

Gecmis olsun kuzucuk İstanbula da yolun düşerse haber sal bu taraflara doğru

Selam kızlar hava kapalı yağmurlu en sevmediğim havalar hava kapalı olunca içim kararıyor kahvemi yudumlayıp yan gelip yatma modundayim sizde haftasonu nasıl geçiyor
ben de evle uğraştım malum yeni taşındık bitmiyor işim onu oraya koy buraya koy derken ..
biraz seccade işledim şiparişim var onu yetiştirmeye çalışıyorum hava çok sıcak ve bunaltıcı ne zamandır ben de kahve istiyorum eriniyorum yapmaya

Yeni evin hayırlı uğurlu olsun inş mutlulukla yaşayın hava sicakmiiiii yaaa nerde yaşıyorsun bende sıcak istiyorrr ben 2.kahvemi içiyorum benden ikram edeyim sana kokusu geldimiii

Eklentiler

• 16960798310528997205959666909813.webp
    76,1 KB · Görüntüleme: 30
Yeni evin hayırlı uğurlu olsun inş mutlulukla yaşayın hava sicakmiiiii yaaa nerde yaşıyorsun bende sıcak istiyorrr ben 2.kahvemi içiyorum benden ikram edeyim sana kokusu geldimiii
şırnak'a geldik canım gel sıcak burada kuzum
kahve makinem de var ama her işi yaptım işim biran önce ev düzene girsin diye bir kahveden kendimi kaç gündür mahrum ettim aslında ben çaycıyım da bir garip psikolojideyim şu sıralar...
bir yandan tüp bebek tedavim yaklaşıyor dünya ilaç vitamin bir yandan sıcak bir yandan evin işini bitireyim her yer düzene kavuşsun derdim çıldıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…