çatlak ,patlak muhabbet sevenler toplaşın

Günaydın ayilamayan bir ben bırakayım şuraya bir kahvemi içip kendime gelmeliyim masadaki evraklar bana ben onlara bakayım bir şekil gune başlayayim sizde durum nedir
günaydın yavrukuş
ben de kahve içemedim daha sabahtan beri evrak evrak ,gelen giden.
şimdi içicem. al canım beraber içelim .kokusu geldi mi .misssss..

Eklentiler

• 16959694976863701894757597394671.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 35
Karşılıklı içelim seni beklemeden köpüğünü hüpletmisim
kız süslü pakize, sen de benden aşağı değilsin hee:)
süslü süslüyü bulur zaten:)
şimdi benimki de geliyor bekle sen köpüklü köpüklü:)
kadının eli bile yıpranmamış genç kız eli gibi duruyorya :)
tü tü tüüüüüüü.

her daim süsü severim sadelikten hiç hoşlanmam sende öylesin kuzucuk sabah sabah nazar nağmina karşılıklı birbirimize tükürdüğümuze göre güne başlayalım

her daim süsü severim sadelikten hiç hoşlanmam sende öylesin kuzucuk sabah sabah nazar nağmina karşılıklı birbirimize tükürdüğümuze göre güne başlayalım
yüzümüzde tükürükten makyaj filan aktı gitti:)
ay bugün stresliyim ve diyetimi bozup ne var ne yok yyesim var:)
öğleden sonra doktora gidicem rapor için ,inş verir de rahatlarım
1 haftadır acayip gerildim yaa

Ayy sende mi diyettesin bozma bozma azıcık salmaya gelmiyor benimde vermem gereken bir 5 6 kilom var

Ayy sende mi diyettesin bozma bozma azıcık salmaya gelmiyor benimde vermem gereken bir 5 6 kilom var
yok canım kilo için değil sğlık için
şekere çok düşkünüm
gluten ve şeker diyeti yapıyorum,sen de dene ,acayip inceltiyor
ben bayramda bi tepsi baklava yedim düşün,yemek aramam tatlı yerim,gece kalkıp yarım ekmeğe ballı kaymak sürer yerim
tatlı düşkünlüğümü kırmya çalışıyorum
boy kilo kaç senin

Günaydın cankuş ..sabah 7 de kalktim kahvaltimizi ettik şimdi türk kahvemo müge anliyi izlereyek yudumluyorum

Benim şeker düşkünlüğüm yok benim o konuda şanslıyım evde 1.59 dışarıda 1.70 topuksuz dolaşmam kilom şuan 62 57 kiloya düşmeye çalisiyor ben

Günaydın cankuş ..sabah 7 de kalktim kahvaltimizi ettik şimdi türk kahvemo müge anliyi izlereyek yudumluyorum
bizim işyerinde açmıyor tv,youtube var ama mügeyi öğleden sonra videolar yüklenince izleyebiliyorum ,bi yandan kulağımda dinliyorum bi yandan evrak yazıyorum:)
kız bu tayfur nolcak,pis ayyaş,dün bilemeeeeyom deyip durdu,çakıcaksın ağzına iki tane,az kaldı yumurtlayacak ama:)
evde kaldığım izin günlerinde en sevdiğim şey müge anlı izleyerek kahvaltı yapmak:)

Benim şeker düşkünlüğüm yok benim o konuda şanslıyım evde 1.59 dışarıda 1.70 topuksuz dolaşmam kilom şuan 62 57 kiloya düşmeye çalisiyor ben
ben conversçi biriyim:) işte giyeyim diye aldım o da dolgu topuk ,öyle ince topuk filan giyemem,çok hızlı hareket eden biri olarak ve sürekli koşturma halinde biri olarak topukluyla filan yapamam ,zaten öyle bir kadın da değilim:)
ben hippi,vintage,bohem seviyorum :)

Benim spor ayakkabım bile dolgu topuk ben her daim şık şıkırdım severim topukla asansör varken merdiven kullanırım topukla butunlestim koşarım bile

Benim spor ayakkabım bile dolgu topuk ben her daim şık şıkırdım severim topukla asansör varken merdiven kullanırım topukla butunlestim koşarım bile
kız sende koşturmaca mı var
bende 3 küçük bebe,ev okul ,iş ,kurslar ,getir götür
beni izleyen yoruluyor,yetişemem ki topukluyla ben bi yere:)
yok bacım ben bi de eski rockçı lardanım:)
zincirli pantolon ,siyah,harley davidson tşörtlerimle ayağımda converse lerle oradan oraya koşturan biri görürsen o benim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…