- 30 Haziran 2022
- 2.603
- 4.150
- 83
- Konu Sahibi enteldantell
-
- #1.041
günaydın yavrukuşGünaydın ayilamayan bir ben bırakayım şuraya bir kahvemi içip kendime gelmeliyim masadaki evraklar bana ben onlara bakayım bir şekil gune başlayayim sizde durum nedir
sağol canım.Allah muabetinizi artirsin yavru
Karşılıklı içelim seni beklemeden köpüğünü hüpletmisimgünaydın yavrukuş
ben de kahve içemedim daha sabahtan beri evrak evrak ,gelen giden.
şimdi içicem. al canım beraber içelim .kokusu geldi mi .misssss..
Eki Görüntüle 3309204
kız süslü pakize, sen de benden aşağı değilsin hee:)Karşılıklı içelim seni beklemeden köpüğünü hüpletmisim
kız süslü pakize, sen de benden aşağı değilsin hee:)
süslü süslüyü bulur zaten:)
şimdi benimki de geliyor bekle sen köpüklü köpüklü:)
kadının eli bile yıpranmamış genç kız eli gibi duruyorya :)
tü tü tüüüüüüü.
yüzümüzde tükürükten makyaj filan aktı gitti:)her daim süsü severim sadelikten hiç hoşlanmam sende öylesin kuzucuk sabah sabah nazar nağmina karşılıklı birbirimize tükürdüğümuze göre güne başlayalım
Ayy sende mi diyettesin bozma bozma azıcık salmaya gelmiyor benimde vermem gereken bir 5 6 kilom varyüzümüzde tükürükten makyaj filan aktı gitti:)
ay bugün stresliyim ve diyetimi bozup ne var ne yok yyesim var:)
öğleden sonra doktora gidicem rapor için ,inş verir de rahatlarım
1 haftadır acayip gerildim yaa
yok canım kilo için değil sğlık içinAyy sende mi diyettesin bozma bozma azıcık salmaya gelmiyor benimde vermem gereken bir 5 6 kilom var
Günaydın cankuş ..sabah 7 de kalktim kahvaltimizi ettik şimdi türk kahvemo müge anliyi izlereyek yudumluyorumgünaydın yavrukuşlar.
huysuzlar, kocaya çatanlar, yavuklusuna kızanlar.
herşeye rağmen aliye bay bay diyenler.
kahvesini yudumlayıp burayı okuyanlar...
gelin bacım gelin.
koşun hatta ,mahallenin delisi geldi haaaaanıııımmm :)
Benim şeker düşkünlüğüm yok benim o konuda şanslıyım evde 1.59 dışarıda 1.70 topuksuz dolaşmamyok canım kilo için değil sğlık için
şekere çok düşkünüm
gluten ve şeker diyeti yapıyorum,sen de dene ,acayip inceltiyor
ben bayramda bi tepsi baklava yedim düşün,yemek aramam tatlı yerim,gece kalkıp yarım ekmeğe ballı kaymak sürer yerim
tatlı düşkünlüğümü kırmya çalışıyorum
boy kilo kaç senin
bizim işyerinde açmıyor tv,youtube var ama mügeyi öğleden sonra videolar yüklenince izleyebiliyorum ,bi yandan kulağımda dinliyorum bi yandan evrak yazıyorum:)Günaydın cankuş ..sabah 7 de kalktim kahvaltimizi ettik şimdi türk kahvemo müge anliyi izlereyek yudumluyorum
Günaydın evde olup sabah 7 de kalkmak bana göre büyük başarı ben çalışıyorum ama 8..30 zor kalkıyorumGünaydın cankuş ..sabah 7 de kalktim kahvaltimizi ettik şimdi türk kahvemo müge anliyi izlereyek yudumluyorum
ben conversçi biriyim:) işte giyeyim diye aldım o da dolgu topuk ,öyle ince topuk filan giyemem,çok hızlı hareket eden biri olarak ve sürekli koşturma halinde biri olarak topukluyla filan yapamam ,zaten öyle bir kadın da değilim:)Benim şeker düşkünlüğüm yok benim o konuda şanslıyım evde 1.59 dışarıda 1.70 topuksuz dolaşmamkilom şuan 62 57 kiloya düşmeye çalisiyor ben
Benim spor ayakkabım bile dolgu topuk ben her daim şık şıkırdım severim topukla asansör varken merdiven kullanırım topukla butunlestim koşarım bileben conversçi biriyim:) işte giyeyim diye aldım o da dolgu topuk ,öyle ince topuk filan giyemem,çok hızlı hareket eden biri olarak ve sürekli koşturma halinde biri olarak topukluyla filan yapamam ,zaten öyle bir kadın da değilim:)
ben hippi,vintage,bohem seviyorum :)
kız sende koşturmaca mı varBenim spor ayakkabım bile dolgu topuk ben her daim şık şıkırdım severim topukla asansör varken merdiven kullanırım topukla butunlestim koşarım bile
:)En az topuk boyum bu bununla 4 nala koşarım
İnce topuk ofiste çok ses çıkartıyor tak tuk ben o sese hayran olsam da etrafta dikkat dağıtabiliyor :):)
bununla yine koşulur da ince topuk nononooo:)
doğru çok şuh dimi :)İnce topuk ofiste çok ses çıkartıyor tak tuk ben o sese hayran olsam da etrafta dikkat dağıtabiliyor :)
:) dikkatleri dağıtmayalım herks ciddi ciddi çalışıyorkendoğru çok şuh dimi :)
iç gıcıklayıcı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?