Çatlaklar

Pabucumun Gezgini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
25
6
1
42
Merhaba bayanlar
Hamilelik te çatlaklar malum konu bilirsiniz.. eczane lerde birçok jel ler kremler mevcut pahalida.isimleri nette yazıyor Dr da öneriyor zaten.ama ne kadar yaral olduğu malum konu. kullananların önerilerini alabilir miyim.ne tavsiye edersiniz.badem yaği na başladim ama bugün kıllanma yapıyor diye okudum.. kullanan varmi aranızda kıllanma oluyorum gerçekten.eczaneden almistim,aktardanda değil..

Olacağı varsa bir sekilde oluyor canım ama ben badem yağını kullandım yine oldu çatlağım hatta günde 2 kez surmeme rağmen,çatlak olmayan yerlerime bile surmeme rağmen yine oldu...Bir arkadaş burda gecen Bepantenden bahsetti biraz eczanelerde de satılıyor mavi olanı...Sağolsun ondan duydum deniycem bi oluşmuş çatlaklara da iyi geliyor sanırım öyle konu da okudum arkadaş söyleyince...Normalde bepanteni ameliyattan sonra yara izi iyilessin geçsin diye veriyor doktorlar...Kesiklerde filan kullanılıyor fiyat olarak da uygun diye biliyorum..Doktor yazmıyor bunu eczaneye gidip direk alabilirsiniz belirli bir bölgede kullanıp deniycem ben

Solüsyon bu arkadaşlar fiyatını sorun eczaneden kullanıp deneme amaçlı alınabilir reçetesiz veriyorlar

Eklentiler

• DSC_4074.webp
    DSC_4074.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 47
Olacağı varsa bir sekilde oluyor canım ama ben badem yağını kullandım yine oldu çatlağım hatta günde 2 kez surmeme rağmen,çatlak olmayan yerlerime bile surmeme rağmen yine oldu...Bir arkadaş burda gecen Bepantenden bahsetti biraz eczanelerde de satılıyor mavi olanı...Sağolsun ondan duydum deniycem bi oluşmuş çatlaklara da iyi geliyor sanırım öyle konu da okudum arkadaş söyleyince...Normalde bepanteni ameliyattan sonra yara izi iyilessin geçsin diye veriyor doktorlar...Kesiklerde filan kullanılıyor fiyat olarak da uygun diye biliyorum..Doktor yazmıyor bunu eczaneye gidip direk alabilirsiniz belirli bir bölgede kullanıp deniycem ben
Bepanten iyi marka yüz ve yara kremini kullanıyorum şuan güzel..

Canım ilk hamilelikte lierac kullanmıştım sonlara doğru sebamed iyi geldi, ama yine karın geeildikçe kaşıntı oluyor ya kaşıdığım yerlerde ufak çatlaklar olmuştu, kaşımamaya dikkat ettiğim halde, şimdikindede badem yağı bebe yağı sürüyorum gerginlik oldukça ,tabi yine kaşıntı oluyor akabinde çatlak ,mühim olan deriyi yumuşak tutup elastikiyeti ne destek olmak ,yağlar kremler falan

Merhaba bayanlar
Hamilelik te çatlaklar malum konu bilirsiniz.. eczane lerde birçok jel ler kremler mevcut pahalida.isimleri nette yazıyor Dr da öneriyor zaten.ama ne kadar yaral olduğu malum konu. kullananların önerilerini alabilir miyim.ne tavsiye edersiniz.badem yaği na başladim ama bugün kıllanma yapıyor diye okudum.. kullanan varmi aranızda kıllanma oluyorum gerçekten.eczaneden almistim,aktardanda değil..
Bir arkadaş yazmış olacağı varsa olur diye aynen bana sen kilolusun çok çatlağın olur dediler ben Seba med kulladım oda aklıma geldikçe ama bir tane çatlağım yok bünye meselesi benim fikrim

Merhaba bayanlar
Artık şu çatlakların genetik olduğunu düşünüyorum. Yani bana yarayan sana yaramayabilir. Hakiki zeytinyağı süren bi ablam var bir tane çatlağı yok ama annem kullanmış çatlamış. Ben palmers kullandım bir süre. Uygun da fiyatı diğerlerine göre. Vücutta uzun süre klıyor onun katı yağı. Böyle koruması etkili gibi geldi bana. Kokusuna dayanamadığım için mustelaya döndüm. İki tüp bitirdim ondan da. Bana sanki iyi geldi bu da ama cildim hemen emdi. Şimdi yurtdışından aldığım bi ürünü kullanmaya başlayacağım jojoba yağı ağırlıktaymış içeriği. İnşallah memnun kalırım ondan da. Fiyat konusunda sıkıntı yaşıyorsan ve kakao kokusunu seviyorsan palmers öneririm. E bebek'in internet sitesinde ve uygulamasında çok uygun

Ilk gebeligimde badem yagı kullandım, killanma olmadı ama bir faydası da olmadı.

ikinci gebeliğimde pahalı bir yağ aldım ama onunda etkisi olmadı.

Doguma gittigimde baktım ikiz gebeligi olan bir kadinda kocaman karnı olmasına ragmen sıfır catlak vardı.Pek özenle birşey kullanmamış.

Velhasıl demem o ki; tamamen cilt yapınıza baglı. Ne kullanirsaniz kullanın. Benim gibi kupkuru bir cildiniz varsa çatlaklar kaçınılmaz.

Back
X