- 31 Mart 2016
- 166
- 66
- 48
- 35
- Konu Sahibi yer6melegi
-
Allah sana sabır versin canım sen daha zorunu yasamissin cok zor donemlerden gecmissinBnde ilk iğnemde hamile kalkmiştim ama düşük yaptım inşanlah olur seninkide sıkma canını günleri de sayma BN çok sayardım beşinci ignemi vurunucaktım o ay ne gün saydım n bişey yaptım yumurtam kendi kendine çitladı iğnesiz sadece hap ile şükür üstüne hamile kaldım çok kafanıza takmayın yani sıkıntı yapmayın kendinize inşanlah olur
Sukur tabiki ama sanirim ben cok takiyorum kafama olmayacak diye cok korkuyorum elimde degilBu kadar sıkıntı yapma cnm daha 7 aydır deniyormuşsunuz Allah hayırlısını versin bnmki üç yıl sonra oldu yeni daha ama kiminki yıllarca olmuyo şükür bu halimize daha yenisin
Amin cnm saol Evt düşük filan çok zordu baya piskolojim allah bullak olmuştu ama şükür ikinciye düşükten altı ay sonra hamile kaldım çok şükür rabbime üzülmeyin sizde hayırlısı olsunAllah sana sabır versin canım sen daha zorunu yasamissin cok zor donemlerden gecmissin
Bnde öyleydim yıllarca olmaz diye korkuyodum korkma olur inşanlah daha tedavinin en başindasınSukur tabiki ama sanirim ben cok takiyorum kafama olmayacak diye cok korkuyorum elimde degil
Amin cnm saol Evt düşük filan çok zordu baya piskolojim allah bullak olmuştu ama şükür ikinciye düşükten altı ay sonra hamile kaldım çok şükür rabbime üzülmeyin sizde hayırlısı olsun[/QUO
Cok sevindim canim Allah sana bagıslasin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?