Çatlama iğnesi vurdurup beklemede olanlar buyrun beraber bekleyelim...

Merhaba canim bende 15 gun once vurundum kan testim 1.20 cikti bu ayda husran insallah senin guzel sonuclanir.rabbim evlat sevgisini isteyen herkese nasib etsin.bizede insaallah

Bnde ilk iğnemde hamile kalkmiştim ama düşük yaptım inşanlah olur seninkide sıkma canını günleri de sayma BN çok sayardım beşinci ignemi vurunucaktım o ay ne gün saydım n bişey yaptım yumurtam kendi kendine çitladı iğnesiz sadece hap ile şükür üstüne hamile kaldım çok kafanıza takmayın yani sıkıntı yapmayın kendinize inşanlah olur

Aynen oyle birde etrafinda patavatsiz insanlar varsa heptende zor canim.insan cok kiriliyor

Ben kucukken hic gelinlik hayali kurmadim hep bebegim olcak kizim olcak hayalleri kurardim simdi bunları yasayinca insan yıkıliyor hoc olmayacakmis gibi geliyor...hamile gorunce bile aglayasim geliyor artik kontrole gidiyorum seninki kac aylik diyorlar doktor kapisinda gelde dik dur kafaya takma

Allah sana sabır versin canım sen daha zorunu yasamissin cok zor donemlerden gecmissin

Bu kadar sıkıntı yapma cnm daha 7 aydır deniyormuşsunuz Allah hayırlısını versin bnmki üç yıl sonra oldu yeni daha ama kiminki yıllarca olmuyo şükür bu halimize daha yenisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…