çatlama iğnesi yaptırdıktan sonra bel,kasık... ağrıları yaşanlar var mı?

Kızlar selam.. ayın 30 unda çatlatma iğnesi oldum ve dün test yaptığımda beta hcg 41.5 çıktı sizce bu ne ? gebelik varmı sizce? lütfen yardımcı olunnn

Kızlar selam.. ayın 30 unda çatlatma iğnesi oldum ve dün test yaptığımda beta hcg 41.5 çıktı sizce bu ne ? gebelik varmı sizce? lütfen yardımcı olunnn
İnşallah hamilesindir ama daha 5 gün olmuş ya belki biliyosundur çatlatma iğnesinde de beta hcg etkisi varmış yani benimde başıma geldi ama ben 7. günü evde gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama 13. gün kan tahlilinde negatif olduğunu öğrendim bence bir kaç gün daha bekle hiç belli olmaz eğer yükselme varsa hamilesin şuan ki değere göre de hamilesin ama dediğim gibi iğnenin etkisindende olabilir. İlk kez mi bu tedaviyi görüyosun

klomeni 3. kullanışım ama ilk defa çatlatma iğnesi aşamasına geçebildik çünkü büyümüyordu yumurtalarım. bu sefer 20. mm di yumurta takibine gittiğimde. doktoru aradım ayın 13 14 ü gibi tekrarlayalım 41 yüksek bir değer dedi o kafamı karıştırdı. Beklemek çok zor

Ben de nisan ayında ilk kez klomen+çatlatma iğnesi tedavisi oldu sonuç negatif doktor 1 ay ara verelim dedi mayıs ayının son günlerinde adet olana kadar bekledim ama tedaviye ara verdiğimiz mayıs ayında ben hamile olduğumu öğrendim ve doktorumun dediğine göre çoğu kadında çatlatma iğnesinden sonra ki ay hamile kalma şansı oluyomuş yani iğnenin etkisi sürüyomuş ben de o şanslılardandım ama malesef sağlıksız gebelik nedeniyle birkaç gün önce kürtaj oldum şimdi bir kaç ay korunup tekrar denemelere başlıycaz, benim de sebepsiz infertilite eşimde de bende de sağlık problemi yok ama en büyük sorun stresmiş bunu anladım. inşallah hamilesindir hiç sıkma kendini kafanı rahatlatmaya çalış. Allah gönlüne göre verir inşallah

Canım benim çok üzüldüm,inşallah tez zamanda tekrar o güzel haberi alır ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini.. bende de pko ve pko ya bağlı insülin direnci var 1 ayda 7 kilo verdim şeker ilacından sonra yumurtam büyümüyor ve çatlamıyordu ama şimdi büyüdü ve iğne ile çatladı aslında çok umudum var ama yinede korkuyorum çünkü dediğin gibi çoğu kişi iğneden sonraki aylarda hamile kalıyormuş. benim bu testi iğneden sonra kaçıncı günü yaptırmam lazım ki net sonuç alabileyim ?

Teşekkür ederim amin inşallah.
En erken 13. gün yaptırabilirsin kan tahlilinde çıkar sonuçta ama kimisi bir kaç gün daha bekliyo tabi doğru sonucu verir

Kizlar klomen kullandim iki yumurtam gelismis catlatma ignesi oldum bu ayin 5 inde bugun 12. Gun bugun adetime 6 gun var igneden sonra bulandim agrim cok cok bi ara gecti ama simdi cok kasik agrim var midemi bulandiriyo ara ara ogurme geliyo karnim cok sis is yapamiyorum ayaga kalktimmi egilip kalktimmi bile cok kasiliyo kasiklarim normalmi yasayan varmi yoksa acilie gidimmi belim az ama kasik agrim ccok var suan

Cnm iğnenin etkiside olabilir bende kullamdım klomen ve iğne aynı belirtiler bende de oldu. 14. Günü bekle öyle yap testi inşallah tutmuştur.

Cnm iğnenin etkiside olabilir bende kullamdım klomen ve iğne aynı belirtiler bende de oldu. 14. Günü bekle öyle yap testi inşallah tutmuştur.
Test dedigin kan mi yoksa evde yapilan idrar testimi ilk defa oldum igneyide mide kanamasi gecirdim oncede ii defa midemi cok zorluyo surekli yaniyo ve bulaniyo oun icinde korkuyorum insallah beklentilerimiz hayirla sonuclanir allah isteyen herkese en hayirsiyla guzeliyle nasip etsin insallah

Benim drum iğne yaptıktan 14 gün sonra sabah idrar testi yapabilirsin demişti vede adetime daha 4 5 gün olmasına rağmen 14.gün idrarda negatifi gördüğümde adet oldum sonrasında. O yüzden 14.gün gebelik varsa idrarda çıkar diye düşünüyorum ama en garantisi kan tabiki. İnşallah duaların kabul olur cnm.

İnsallah hayirlisi bakalim cokda heveslenmek istemiyorum sonu husranda olabilir ama yinede zor beklicem iki gunu insallah sanada en kisa zamanda nasip olur canim zor bi surec hem psikolojik hemde fiziksel vucut cok yipraniyor sua kac gudur cektigim aciyi halsizligi bi Allah bi ben bilirim birde sizler

Aynen cnm çok zor gerçekten inşallah bu kadar sıkıntıdan sonra mükafatımızı alırız.

Kizlar catlatma ignesini olali bugun 16. gun oldu 14. Gunumde yani pazar gunu dayanamadim kan tahlili yaptirdim 02.00 cikti yani gebelik yok erkenmi olmustur yoksa dogrumudur adetime var daha 2 gun. Kalamadimmi olmadimi bu seferde

Bende salı günü yaptırdım çatlatma iğnesini 5. Günüm ve acayip kaşıklarım ağrıyor öyle böyle değil. Hiç böyle olmamıştım. Böyle olan varmi arkadaslar

Ayrıca sadece 1 gün ilişkiye girebildim başka malesef ilişki olmadi . Igneden 36 saat sonra demisti ozaman ilişki oldu.

Kizlar mrb herkesin yazdiklarini tek tek okudum. 4 ay olmus yazmayali
Durumlar nasil gebe kalan oldumu. Bende suan sizlerle ayni durumdaym.bende sizinle paylaşmak istyrm tedavi surecimi. Insallah gebe kalan vardir

Merhaba benim de bugün 13 gunum5 catlatma iğnesinden sonra aşırı bel ağrım ve kasik ağrısı ile

Ovitrelle sonrası bel ağrısı geç başlayan var mı arkadaşlar? Ben bugün 12. Gundeyim iğne sonrası, düne kadar hiç bir agrim sızım yoktu ama dün itibariyle bel.ve hafif şekilde Kasık ağrım var adet olacakmis gibi. Bugün idrar testi de yaptım negatif çıktı. Ağrıyı iğneye mi yormaliyim yoksa gebelik belirtisi mi bilemedim. Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…