İnşallah cnm. Sağlam durmaya çalışıyorum hakkımızda hayırlısı artıkolur inşallah psikoloji çok önemli :) moral bozmak ümitsizlik yok
İnşallah hamilesindir ama daha 5 gün olmuş ya belki biliyosundur çatlatma iğnesinde de beta hcg etkisi varmış yani benimde başıma geldi ama ben 7. günü evde gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama 13. gün kan tahlilinde negatif olduğunu öğrendim bence bir kaç gün daha bekle hiç belli olmaz eğer yükselme varsa hamilesin şuan ki değere göre de hamilesin ama dediğim gibi iğnenin etkisindende olabilir. İlk kez mi bu tedaviyi görüyosunKızlar selam.. ayın 30 unda çatlatma iğnesi oldum ve dün test yaptığımda beta hcg 41.5 çıktı sizce bu ne ? gebelik varmı sizce? lütfen yardımcı olunnn
İnşallah hamilesindir ama daha 5 gün olmuş ya belki biliyosundur çatlatma iğnesinde de beta hcg etkisi varmış yani benimde başıma geldi ama ben 7. günü evde gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama 13. gün kan tahlilinde negatif olduğunu öğrendim bence bir kaç gün daha bekle hiç belli olmaz eğer yükselme varsa hamilesin şuan ki değere göre de hamilesin ama dediğim gibi iğnenin etkisindende olabilir. İlk kez mi bu tedaviyi görüyosun
Ben de nisan ayında ilk kez klomen+çatlatma iğnesi tedavisi oldu sonuç negatif doktor 1 ay ara verelim dedi mayıs ayının son günlerinde adet olana kadar bekledim ama tedaviye ara verdiğimiz mayıs ayında ben hamile olduğumu öğrendim ve doktorumun dediğine göre çoğu kadında çatlatma iğnesinden sonra ki ay hamile kalma şansı oluyomuş yani iğnenin etkisi sürüyomuş ben de o şanslılardandım ama malesef sağlıksız gebelik nedeniyle birkaç gün önce kürtaj oldum şimdi bir kaç ay korunup tekrar denemelere başlıycaz, benim de sebepsiz infertilite eşimde de bende de sağlık problemi yok ama en büyük sorun stresmiş bunu anladım. inşallah hamilesindir hiç sıkma kendini kafanı rahatlatmaya çalış. Allah gönlüne göre verir inşallahklomeni 3. kullanışım ama ilk defa çatlatma iğnesi aşamasına geçebildik çünkü büyümüyordu yumurtalarım. bu sefer 20. mm di yumurta takibine gittiğimde. doktoru aradım ayın 13 14 ü gibi tekrarlayalım 41 yüksek bir değer dedi o kafamı karıştırdı. Beklemek çok zor
Ben de nisan ayında ilk kez klomen+çatlatma iğnesi tedavisi oldu sonuç negatif doktor 1 ay ara verelim dedi mayıs ayının son günlerinde adet olana kadar bekledim ama tedaviye ara verdiğimiz mayıs ayında ben hamile olduğumu öğrendim ve doktorumun dediğine göre çoğu kadında çatlatma iğnesinden sonra ki ay hamile kalma şansı oluyomuş yani iğnenin etkisi sürüyomuş ben de o şanslılardandım ama malesef sağlıksız gebelik nedeniyle birkaç gün önce kürtaj oldum şimdi bir kaç ay korunup tekrar denemelere başlıycaz, benim de sebepsiz infertilite eşimde de bende de sağlık problemi yok ama en büyük sorun stresmiş bunu anladım. inşallah hamilesindir hiç sıkma kendini kafanı rahatlatmaya çalış. Allah gönlüne göre verir inşallah
Teşekkür ederim amin inşallah.Canım benim çok üzüldüm,inşallah tez zamanda tekrar o güzel haberi alır ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini.. bende de pko ve pko ya bağlı insülin direnci var 1 ayda 7 kilo verdim şeker ilacından sonra yumurtam büyümüyor ve çatlamıyordu ama şimdi büyüdü ve iğne ile çatladı aslında çok umudum var ama yinede korkuyorum çünkü dediğin gibi çoğu kişi iğneden sonraki aylarda hamile kalıyormuş. benim bu testi iğneden sonra kaçıncı günü yaptırmam lazım ki net sonuç alabileyim ?
Cnm iğnenin etkiside olabilir bende kullamdım klomen ve iğne aynı belirtiler bende de oldu. 14. Günü bekle öyle yap testi inşallah tutmuştur.Kizlar klomen kullandim iki yumurtam gelismis catlatma ignesi oldum bu ayin 5 inde bugun 12. Gun bugun adetime 6 gun var igneden sonra bulandim agrim cok cok bi ara gecti ama simdi cok kasik agrim var midemi bulandiriyo ara ara ogurme geliyo karnim cok sis is yapamiyorum ayaga kalktimmi egilip kalktimmi bile cok kasiliyo kasiklarim normalmi yasayan varmi yoksa acilie gidimmi belim az ama kasik agrim ccok var suan
Test dedigin kan mi yoksa evde yapilan idrar testimi ilk defa oldum igneyide mide kanamasi gecirdim oncede ii defa midemi cok zorluyo surekli yaniyo ve bulaniyo oun icinde korkuyorum insallah beklentilerimiz hayirla sonuclanir allah isteyen herkese en hayirsiyla guzeliyle nasip etsin insallahCnm iğnenin etkiside olabilir bende kullamdım klomen ve iğne aynı belirtiler bende de oldu. 14. Günü bekle öyle yap testi inşallah tutmuştur.
Benim drum iğne yaptıktan 14 gün sonra sabah idrar testi yapabilirsin demişti vede adetime daha 4 5 gün olmasına rağmen 14.gün idrarda negatifi gördüğümde adet oldum sonrasında. O yüzden 14.gün gebelik varsa idrarda çıkar diye düşünüyorum ama en garantisi kan tabiki. İnşallah duaların kabul olur cnm.Test dedigin kan mi yoksa evde yapilan idrar testimi ilk defa oldum igneyide mide kanamasi gecirdim oncede ii defa midemi cok zorluyo surekli yaniyo ve bulaniyo oun icinde korkuyorum insallah beklentilerimiz hayirla sonuclanir allah isteyen herkese en hayirsiyla guzeliyle nasip etsin insallah
İnsallah hayirlisi bakalim cokda heveslenmek istemiyorum sonu husranda olabilir ama yinede zor beklicem iki gunu insallah sanada en kisa zamanda nasip olur canim zor bi surec hem psikolojik hemde fiziksel vucut cok yipraniyor sua kac gudur cektigim aciyi halsizligi bi Allah bi ben bilirim birde sizlerBenim drum iğne yaptıktan 14 gün sonra sabah idrar testi yapabilirsin demişti vede adetime daha 4 5 gün olmasına rağmen 14.gün idrarda negatifi gördüğümde adet oldum sonrasında. O yüzden 14.gün gebelik varsa idrarda çıkar diye düşünüyorum ama en garantisi kan tabiki. İnşallah duaların kabul olur cnm.
Aynen cnm çok zor gerçekten inşallah bu kadar sıkıntıdan sonra mükafatımızı alırız.İnsallah hayirlisi bakalim cokda heveslenmek istemiyorum sonu husranda olabilir ama yinede zor beklicem iki gunu insallah sanada en kisa zamanda nasip olur canim zor bi surec hem psikolojik hemde fiziksel vucut cok yipraniyor sua kac gudur cektigim aciyi halsizligi bi Allah bi ben bilirim birde sizler
Merhaba benim de bugün 13 gunum5 catlatma iğnesinden sonra aşırı bel ağrım ve kasik ağrısı ileGünaydınlar olsun kızlar.. Rabbim bu emeklerin karşılığını nasip etsin size.. Yawrularınızla dolsun kucağınız..
Bende c.tesi günü çatlatma iğnemi oldum ve o günden beridir hafif kırgınlık var üstümde..
Yumurtam sağ tarafımdaydı ve sağ kasığımınalt tarafı ve bacağıma doğru olan kısım ağrıyor.
çok hafif bel ağrısı da var ama onu saymıyorum; çünkü arada bir olurdu bana..
İnsan kendini ne de güzel dinliyor değil mi
cuma günü randevum var bakalım çatlama gerçekleşmiş mi?
Beklemek çok zor.. bugün iğneden sonra 3. gün .. kaldı 13 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?