çatlama iğnesi yaptırdıktan sonra bel,kasık... ağrıları yaşanlar var mı?

Merhaba arkadaslar.adetimin 14.gunu doktora gittigimde 1 tane 24mm yumurtan gelişmiş dedi ve ćatlatma ignesi vurulmami ve 34 saat sonra iliski olsun dedi...

Bugün 11.30 igneni vurul sali aksam 11.30da ve sonrasinda da günaşırı dedi.

Ben igneyi 11.05te vuruldum.Bi sey olmaz sanırım.

Aklımı kurcalayan soru şu: yumurtam zaten 24mm bi de igne vuruldum yarin aksama kadar catlarsa hamile kalma şansım azalmaz mi?

Mehabalar...ayın 29unda ćatlatna ignesi vurulmustum.Bugünn10.günüm yani...bugun kan tahlili yaptirdim 7.4 cikti.Son adet tarihimi de 1 hafta var...

Umutlanmalı mıyım acaba!!!

Mrb kizlar ya ben 5 gun once catlatma igmesi oldum o zamandan beri kasiklarim cok agriyo ozellikle yumoslarin oldugu.taraf.boyle.baski var ozellikle.lavabo kullanirken acaba yumurtalar catlamadi da kist mi oldu ki

Merhaba arkadaşlar alakasız olcak belki ama buraya yazmak daha mantıklı geldi. Daha önce2. Tüp bebek denemem var fakat burdaki doktorum yumurtalarımda ve spermde sıkıntı olmadığını 1. Kere de aşılama deneyebileceğimi söyledi. Herkes önce aşılama sonra tüp benek yapar, ben de durum tam tersi klomenle 4 yumurtam oluştu ama bunların hepsi yumurta mı uoksa aralarında kist var mı ayırt edilemiyor tabi. Çatlatma iğnemi vuruldum 36 saat sonra işleme aldılar. Mikro enjeksiyonla aşılama. Ama o kadae ağrım oldu ki bıgün 3.günüm hiç kesilmedi gece ağrıdan uyanıyorum acaba 4 ün biri kistmiydi fiye kafam çok karışık bunları yaşayanoldumu aranızda?

canım hiç öyle bişe yaşamadım..kafan cok karısıksa dr la görüşsen bazen burdaki yorumlardan da kafa karısıyor..

HERKESE TEKRAR MERHABA ARKADAŞLAR..GECEN KIŞ NORMAL YOLLA GEBELİYİM OLDU AMA 2,5 AYLIKKEN KALP ATIŞI DURDU MEGER BENDE KANDA PIHTILAŞMA VARMIŞ..KAYBETTİK VE KÜRTAJ OLDUM 2 AY DİNLENEMEDEN SONRA KORUNMAYI BIRAKTIK 7. AY HALA BİŞE YOK ACAYİP KAFAYA TAKAR OLDUK HERKESİN COCUGU OLDU BİRAZ MAHALLE BASKISI GİBİ BİRŞEYDE OLUYOR BÖYLE OLUNCA KENDİNİZİ EKSİK HİSSEDİYORSUNUZ DR. GİTTİM BİŞEMİ VAR DİYE Bİ SORUN GÖZÜKMÜYOR AMA TAKİP YAPTIRMAK İSTEDİM..NEYSE KLOMEN VERDİ ADETİN 5. GÜNÜ BAŞLADIM 5 GÜN GÜNDE 2 TANE İÇTİM ADETİN 10. GÜNÜ DR GİTTİM 2 TANE YUMURTA VAR 27 MM DEDİ VE BUGÜN MUHAKAK İĞNE OLMAN LAZIM DEDİ İĞNEYİ DE OLDUK CALIŞMADA YAPIYORUZ AMA BENİM YİNEDE UMUDUM AZALDI YUMURTALAR COK BÜYÜK GELDİ AMA FAZLA TAKMAKTA İSTEMİYORUM Bİ SORUN OLSA DR SÖYLERDİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. EŞİMDE DE BEN DE DE SIKINTI YOK İNFİLATİF OLUCAZ DİYE KORKUYORUM
İNANILMAZ İÇİM SKLDI BUGÜN PZTSİ İĞNE OLDUM BUGÜN 6. GÜN YANİ TEST NEZAMAN YAPILMALI?

İğneyi olalı beş gün geçti kasık ağrılarım çok sünnet çocuğu gibi yürüyom pufff

Herkese merhaba
Ben de bu ay klomen kullandım ve 5aralıkta ovitrel iğne oldum.. Kasıkta ağrım var iğneden beri.. 20aralıkta test yapacağım adet olmazsam.. İnşallah her isteyen bebeğine bir an önce kavuşur..

Bende 8inde oldum canm inşallah güzel sonuç alırsın buraya da yazmayı unutma.

Bende 8 inde oldum iğne cnm kasiklarimla belim dün baya ağrıdı

Geçen ay klomen kullandım ilk defa. Çok aşırı ağrım oldu. Doktora hap bittikten 4 gün sonra gittm yumurta takibi yaptırmadım. Bilmiyodum daha doğrusu takip edildiğini. 4 gün sonra gittiğimde yumurtaların çatlamış dedi. Ama okadar ağrım oldu ki o hafta sadece iki defa ilişki oldu oda 4 günde bir. Haliyle regl oldum bebek yok. Bu ayda kullandım klomen. Takip yaptık bu sefer. Yumurtalar oluşmuş çatlatma iğnemi oldum ama çok aşırı ağrım yok geçen ay ki gibi. Çok hafif çok. Acaba işe yaramadı mı diye düşünüyorum bu yüzden bu aydan umudum yok niyeyse. Sence nedir bendeki durum ? İnşallah sende bebiş olur benm bat 27 si. Seninkide o sıralar sanırım. Haber et ne olursa tmmmı

Bende ilk klomen kullandigimda aşırı derecede agrim olmuştu doktora söyledim hap ağır gelmiş demişti ama bnm yumurtam oluşmamıştı. Tekrar bidaha kullandım o zmn sağda 1 tane oluşmuş yumurtam ama o ağrı yapmamıştı catlatma ignesi olmuştum kimyasal gebelik oldu bu 3. Klomen 2. Catlatma ignem 1. Sini şubat ayında yaptırmıştim hatırlamıyorum agrim olmusmuydu ama bunda agrim var ve 3 tane yumurtam oluşmuş eşime söyledim çok agrim var otekinde olmamıştı diye bunda yumurta çok belki de o yüzdendir dedi bugünde hafif hafif giriyo cikiyo afedersin idrara sikistigimda çok ağrı oluyo bat 29 aralık cnm ben veririm haber sende ver olur mu hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…