- 31 Mayıs 2016
- 448
- 284
- 103
34 saat çok sanki
Olabilir büyük bir ihtimalle adetin geçmesini bekle cnm
Merhaba arkadaşlar alakasız olcak belki ama buraya yazmak daha mantıklı geldi. Daha önce2. Tüp bebek denemem var fakat burdaki doktorum yumurtalarımda ve spermde sıkıntı olmadığını 1. Kere de aşılama deneyebileceğimi söyledi. Herkes önce aşılama sonra tüp benek yapar, ben de durum tam tersiklomenle 4 yumurtam oluştu ama bunların hepsi yumurta mı uoksa aralarında kist var mı ayırt edilemiyor tabi. Çatlatma iğnemi vuruldum 36 saat sonra işleme aldılar. Mikro enjeksiyonla aşılama. Ama o kadae ağrım oldu ki bıgün 3.günüm hiç kesilmedi gece ağrıdan uyanıyorum acaba 4 ün biri kistmiydi fiye kafam çok karışık bunları yaşayanoldumu aranızda?
arkadaşlar nereye kayboldunuz hamile kalanlar oldu mu?
Herkese merhaba
Ben de bu ay klomen kullandım ve 5aralıkta ovitrel iğne oldum.. Kasıkta ağrım var iğneden beri.. 20aralıkta test yapacağım adet olmazsam.. İnşallah her isteyen bebeğine bir an önce kavuşur..
Yazarım tabikiBende 8inde oldum canm inşallah güzel sonuç alırsın buraya da yazmayı unutma.
Bende 8 inde oldum iğne cnm kasiklarimla belim dün baya ağrıdıBende 8inde oldum canm inşallah güzel sonuç alırsın buraya da yazmayı unutma.
Bende 8 inde oldum iğne cnm kasiklarimla belim dün baya ağrıdı
Bende ilk klomen kullandigimda aşırı derecede agrim olmuştu doktora söyledim hap ağır gelmiş demişti ama bnm yumurtam oluşmamıştı. Tekrar bidaha kullandım o zmn sağda 1 tane oluşmuş yumurtam ama o ağrı yapmamıştı catlatma ignesi olmuştum kimyasal gebelik oldu bu 3. Klomen 2. Catlatma ignem 1. Sini şubat ayında yaptırmıştim hatırlamıyorum agrim olmusmuydu ama bunda agrim var ve 3 tane yumurtam oluşmuş eşime söyledim çok agrim var otekinde olmamıştı diye bunda yumurta çok belki de o yüzdendir dedi bugünde hafif hafif giriyo cikiyo afedersin idrara sikistigimda çok ağrı oluyo bat 29 aralık cnm ben veririm haber sende ver olur mu hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Geçen ay klomen kullandım ilk defa. Çok aşırı ağrım oldu. Doktora hap bittikten 4 gün sonra gittm yumurta takibi yaptırmadım. Bilmiyodum daha doğrusu takip edildiğini. 4 gün sonra gittiğimde yumurtaların çatlamış dedi. Ama okadar ağrım oldu ki o hafta sadece iki defa ilişki oldu oda 4 günde bir. Haliyle regl oldum bebek yok. Bu ayda kullandım klomen. Takip yaptık bu sefer. Yumurtalar oluşmuş çatlatma iğnemi oldum ama çok aşırı ağrım yok geçen ay ki gibi. Çok hafif çok. Acaba işe yaramadı mı diye düşünüyorum bu yüzden bu aydan umudum yok niyeyse. Sence nedir bendeki durum? İnşallah sende bebiş olur benm bat 27 si. Seninkide o sıralar sanırım. Haber et ne olursa tmmmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?