çatlama iğnesi yaptırdıktan sonra bel,kasık... ağrıları yaşanlar var mı?

Aynen benimde 3 yumoş oluşmuş. Bu sefer sağlıklı bi gebelik geçirir ve doğurursun inşallah canım şu mubarek günün yüzü suyu hürmetine duamdasın

Kızlar merhaba... Bende aranıza yeni katılıyorum.1.5 yıllık evliyim ve evlendiğmizden bu yana hiç korunmadan çocuk sahibi olmak istiyoruz Pko hastasıyım. Bundan dolayı geçen ay ilaçla adet oldum ayın 28.nde 5. Günde klomen sabah akşam kullandım ayın 9.nda kontrole gittim yumurtalığım 16mm olmuştu doktor yeterli değil pazartesi tekrar kontrole gel dedi gittim ve biri 22 mm diğeri 18 mm olduğu için chorıomon iğne verdi 2 taneyi bir seferde vurdular ve 36 saat sonra ilişkiye girdik iğneyi vurdurduğumdan beri kasıklarımda ağrı var ara ara belime vuruyo ağrısı bugün 3. Gün oldu doktorada heyecandan sormayı unuttum ne zaman kontrole geleyim testi ne zaman yapayım bide bu şekilde olup hamile kalanlar var mı yardımcı olun lütfennnnn.....

Canım iğnenin etkisi 1 hafta sürüyomuş zaten. Dikkat et kendine. Bugünleri değerlendirmeye bak sen. İğnenin 14.günü kan sonucunda çıkıyo diye okumuştum. Bu yolla hamile kalan çok insan var. Kalamayanda var. Nasip kısmet meselesi yani. Allah hakknda hayırlısını en güzelini versin sonucu bana da bildir merak ederim

Sağol canım sabırsızlıkla bekliyorum allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah olumlu bi cevap yazmak da nasip olur inşallah bana

Arkadaslar lutfen bana acil cevap verirmisinin catlatma ignemin 12. Gunu bugun iliski sirasinda kan geldi sizce nolmelmi lutfen acil cevap yazarmisiniz

Malesef canım tutmadı bu ay tekrar klomen kullandım yumurtlama takibi bekliyorum bakalım hayırlısı

Aralıkta benimki de tutmadı malesef. Bu ay gitmedm doktora. Yumurta takibi vs yaptırmadım. Ay sonu adetim geldiinde rahim filmi çektrcm Allah hayırlısını versin, sende kendini stresten olabildiğince uzak kalmaya çalış

Merhaba Kızlar bana yardımcı olurmusunuz ayın 13 ünde çatlatma iğnesi vuruldum bu günde adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo acaba adetmi olucam birde sol kasığımda ağrı var bunlar adet olma belirtisimidir sizce

Kızlar merhaba. 12 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum bugün 9. günüm iğneden 2 gün sonra falan kasıkta hafif sancılar başladı bazen sağda bazen solda batmalar oldu ve gün geçtikçe arttı özellikle bugün belimde kalçamda kasıklarımda sancılar batmalar daha fazlaydı ve beyaz akıntı başladı bir kaç gündür de sol göğsüme içten kısa süreli batmalar oluyo şuan da adet sancısı gibi ağrılarım var. Adet günüm 27 nisan ama erken gelerekte değişebiliyor. İnsanın içinde garip bir umut vardır ya ilk defa o hissi yaşıyorum hatta bu iğneyi vurulmadan önce eşime içimde çok umut var olucak hissediyorum demiştim bir de normalde adet öncesi kesinlikle göğüste hassasiyet şişlik olur ve sancılarıda çok az derecede yaşarım ve adetten bir iki gün önce ya da adet günü yaşarım. O yüzden umudum yüksek. Sizce nasıl bir durum pazar günü 12. gün direk kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum

Merabalar herkese bende bişey sorucam bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim. Benimde iğneden sonra 10.günüm dünden beri bağırsaklarım çok hareketli hafif ishal gibiyim ishal bende genelde adet belirtisidir o yüzden çok morelim bozuldu acaba hiö böyle olan varmı iğnedenmidir yoksa bu ayda umudu kesiyimmi.

kızlar her yere yazıyorum ama cevap veren yok klomen kullanıp yumurtamın 23 mm olduğunu gördük dr çatlama iğnesi vurdurdu. ertesi gün birlikte olun dedi. ertesi gün ovu. testi yaptım çift çizgi çıktı o günü değerlendirdik ama kasıklarım çok ağrıdı. şu anda da iğne vurulalı 2 gün oldu belime sızı gibi içten batmalar oluyor kasıklarım ağrıyor. acaba bu iyiye mi işaret. lütfen bilen yazsın bu şekilde olup hamile kalan var mı

Cnm çatlıyo yumurta güzel haber bu benim 10.günüm hala ara ara batmalar oluyo vucuda hormon alıyosun neticede onun etkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…