Aynen benimde 3 yumoş oluşmuş. Bu sefer sağlıklı bi gebelik geçirir ve doğurursun inşallah canım şu mubarek günün yüzü suyu hürmetine duamdasınBende ilk klomen kullandigimda aşırı derecede agrim olmuştu doktora söyledim hap ağır gelmiş demişti ama bnm yumurtam oluşmamıştı. Tekrar bidaha kullandım o zmn sağda 1 tane oluşmuş yumurtam ama o ağrı yapmamıştı catlatma ignesi olmuştum kimyasal gebelik oldu bu 3. Klomen 2. Catlatma ignem 1. Sini şubat ayında yaptırmıştim hatırlamıyorum agrim olmusmuydu ama bunda agrim var ve 3 tane yumurtam oluşmuş eşime söyledim çok agrim var otekinde olmamıştı diye bunda yumurta çok belki de o yüzdendir dedi bugünde hafif hafif giriyo cikiyo afedersin idrara sikistigimda çok ağrı oluyo bat 29 aralık cnm ben veririm haber sende ver olur mu hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim canım bende sana dua edicem inşallah. İkimizde o güzel haberleri alirizAynen benimde 3 yumoş oluşmuş. Bu sefer sağlıklı bi gebelik geçirir ve doğurursun inşallah canım şu mubarek günün yüzü suyu hürmetine duamdasın
Canım iğnenin etkisi 1 hafta sürüyomuş zaten. Dikkat et kendine. Bugünleri değerlendirmeye bak sen. İğnenin 14.günü kan sonucunda çıkıyo diye okumuştum. Bu yolla hamile kalan çok insan var. Kalamayanda var. Nasip kısmet meselesi yani. Allah hakknda hayırlısını en güzelini versin sonucu bana da bildir merak ederimKızlar merhaba... Bende aranıza yeni katılıyorum.1.5 yıllık evliyim ve evlendiğmizden bu yana hiç korunmadan çocuk sahibi olmak istiyoruz Pko hastasıyım. Bundan dolayı geçen ay ilaçla adet oldum ayın 28.nde 5. Günde klomen sabah akşam kullandım ayın 9.nda kontrole gittim yumurtalığım 16mm olmuştu doktor yeterli değil pazartesi tekrar kontrole gel dedi gittim ve biri 22 mm diğeri 18 mm olduğu için chorıomon iğne verdi 2 taneyi bir seferde vurdular ve 36 saat sonra ilişkiye girdik iğneyi vurdurduğumdan beri kasıklarımda ağrı var ara ara belime vuruyo ağrısı bugün 3. Gün oldu doktorada heyecandan sormayı unuttum ne zaman kontrole geleyim testi ne zaman yapayım bide bu şekilde olup hamile kalanlar var mı yardımcı olun lütfennnnn.....
Canım iğnenin etkisi 1 hafta sürüyomuş zaten. Dikkat et kendine. Bugünleri değerlendirmeye bak sen. İğnenin 14.günü kan sonucunda çıkıyo diye okumuştum. Bu yolla hamile kalan çok insan var. Kalamayanda var. Nasip kısmet meselesi yani. Allah hakknda hayırlısını en güzelini versin sonucu bana da bildir merak ederim
İnşallah canım bakalımSağol canım sabırsızlıkla bekliyorum allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah olumlu bi cevap yazmak da nasip olur inşallah bana
İnşallah canım bakalım
Malesef canım tutmadı bu ay tekrar klomen kullandım yumurtlama takibi bekliyorum bakalım hayırlısı
Malesef canım tutmadı bu ay tekrar klomen kullandım yumurtlama takibi bekliyorum bakalım hayırlısı
bende hamile kadınlar gibi yürüyorum iğne olalı 2 gün oldu. belim çok ağrıo batma oluyor.İğneyi olalı beş gün geçti kasık ağrılarım çok sünnet çocuğu gibi yürüyom pufff
Cnm çatlıyo yumurta güzel haber bu benim 10.günüm hala ara ara batmalar oluyo vucuda hormon alıyosun neticede onun etkisikızlar her yere yazıyorum ama cevap veren yokklomen kullanıp yumurtamın 23 mm olduğunu gördük dr çatlama iğnesi vurdurdu. ertesi gün birlikte olun dedi. ertesi gün ovu. testi yaptım çift çizgi çıktı o günü değerlendirdik ama kasıklarım çok ağrıdı. şu anda da iğne vurulalı 2 gün oldu belime sızı gibi içten batmalar oluyor kasıklarım ağrıyor. acaba bu iyiye mi işaret. lütfen bilen yazsın bu şekilde olup hamile kalan var mı
sonucu yaz buraya muhakkak tmm mı :) :) inşallah sağlıklı hayırlı bebişin olur cnmCnm çatlıyo yumurta güzel haber bu benim 10.günüm hala ara ara batmalar oluyo vucuda hormon alıyosun neticede onun etkisi
İnşallah cnm hiç umudum yok ama bekliyorum bakalım nolcaksonucu yaz buraya muhakkak tmm mı :) :) inşallah sağlıklı hayırlı bebişin olur cnm
olur inşallah psikoloji çok önemli :) moral bozmak ümitsizlik yokİnşallah cnm hiç umudum yok ama bekliyorum bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?