ben baya okudum ınternetten kacıncı gun test yapılıyor dıye genellıkle 12.gunde kesın sonuc alınıyormus.bende 29 unda ıgnemı oldum ve pazarteseı kan testı yaptırmayı dusunuyorum.en azından durumumu ogrenıp bosuna umıtlenmıyım.ne kadar gec ogrensem o kadar cok uzuluyorum ben.bence sızınkıde cıkar.merhaba bende ocak ayının 26 sında pregnly çatlatma iğnesi vuruldum ve şuan çok merak ediyorum durum ne diye test yapmak istiyorum ama korkuyorum kızlar sizcede yapmalımıyım adet dönemim 20 snde falan o kadar beklemek isteniyorum yapsam şimdiden testi belli olur mu ?:bbo:
valla arkadaşım ben iğneyi olduktan 2 yada 3 gün sonra belim kasığım falan agrıı bazen bacaklarıma geliyordu.1 hafta falan sürdü.şimdi öle bişey yok.senin çok erken.belki kişiden kişeye degişiyordur belirtiler.umarım bunlar hamile kaldıgınız belirtileridir.a.s
canım bende ocagın 23 ünde oldum.aşı olduktan 11 gün sonra eczanelerde satılan testlerden alıp yaptım negatif çıktı.sen bilirsin ama daha erken.Sen de kasık agrısı bel agrısı var mı?inşallah hamişsindir.:Saruboceq:
ben baya okudum ınternetten kacıncı gun test yapılıyor dıye genellıkle 12.gunde kesın sonuc alınıyormus.bende 29 unda ıgnemı oldum ve pazarteseı kan testı yaptırmayı dusunuyorum.en azından durumumu ogrenıp bosuna umıtlenmıyım.ne kadar gec ogrensem o kadar cok uzuluyorum ben.bence sızınkıde cıkar.
bende bacak agrısı falan yok bilmiyorumkismile ınş arka arkaya mujde verırız ve burda hamılelıgımızın takıbını konusuruz.
ben test yaptm dayanamadım arkadaşlar ama malesef bebek yok çok moralim bozuk sıkıldım artık beklemekten
arkadaşlar ben bugün test yaptım çok ama çok silik çizgi gördüm.inşallah gördügüm çizgi pozitiftir.
canım pozitiftir inş cok sevındım en azından bızzlerede umut olur belkı cunku benım bu ay ıcın hıcbır umudum yok belırtım cok cunku.hıcbırsey hıssetmıyorum senın belırtılerınde vardı zaten...
arkadaşım kanda mı test yaptın?bide kaçıncı günün bugün?belki erken yaptırdın çıkmadı bazen kan testi bile negatif çıkıyormuş hamileyken.bende pazar sabahı yapıcam.rüyamda arka arkaya test yapıyorum hepsindede iki çizgi pozitif çıktı.kafaya taktım ya rüyama bile girdi.
çotanak28 Allah sabır versın canım.ne gelırse ıyısıde kotusude rabbımden gelıyor.bak sen en azından hamile kalabılıyorsun Allah inş tez zamanda yine verir canımm.geçmiş olsun
hayır test aldım yaptım 12 gün oldu bugün çatlatma iğnesi yaptıralı benimde yakınım rüyasında görmüş pozitif diye havalara uçuyomuşum psikolojimiz direk bozuluyo ya hepimizin gönlüne göre versin allahım testin sonucu umarım pozitif olmuştur heyecanla senden gelecek cevabı bekliyorum :çok üzgünüm:
arkadaşlar bende carsamba gunu test yapayım dıyorum ama bırseyı cok merak etttım bacak agrısı yazılmıs ya bacak agrısı nasıl oluyor yanı bacagınız boydan agrıyor yurumekte falan zorlukmu cekılıyor benımde bacagıma ara ara gıren bır kramp seklınde agrı var bugun bıraz daha sık ama o kadar sanırım sızın dedıgınız daha cıddı bır agrı.genelde kasık ve bacak agrısı hamılelık belırtısymıs sanırım ondan soruyorum laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?