arkadaşlar size üzücü bir haberim var.malesef hamile degilim.kan testi yaptırdım negatif.sonuç:0,100 çıktı 1 bile degil.ama üzülmedim.daha zamanı var demekki.o zamana kadar bekliyecez.bundada vardır bir hayır.biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi ALLAHA kalmış ne zaman isterse o zaman.
senın test sonucun kac cıktıki.uzulme dıyecem ama bılıyorum ınsan etkılenıyor.inş önümüzdeki ay iyi haber alırsın buyuk ıhtımal bende de bısey yok bugun karnım cok agırdı hastalanıcam sanırım gun boyu cok sıkıntı cektım.ya sende belırtıde vardı bır suru
arkadaşlar size üzücü bir haberim var.malesef hamile degilim.kan testi yaptırdım negatif.sonuç:0,100 çıktı 1 bile degil.ama üzülmedim.daha zamanı var demekki.o zamana kadar bekliyecez.bundada vardır bir hayır.biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi ALLAHA kalmış ne zaman isterse o zaman.
canım üzülme dıyorum ama bılıyorum zor oluyor rabbım herseyı bılır mutlaka vaktı ve zamanı gelır bır gun senın adetın kac gun gecıyordu
kesinlikle sana katılıyorum demekki hepimizin zamanı var ben dün yine test yaptım ama yok nedense kendimi o kadar hazırlamıştım ki kabullenmek zor oluyo
evet arkadaşım eger kendini hamile olduguna kaptırınca gerçekten zor oluyor o zaman.ama bende her zaman şu düşüncedeyim eger bekledigim bir haber varsa ben ilk önce olumsuzunu düşünüyorum olmayacak diye çünkü olursa çok sevinecem ama olmazsa o kadar da üzülmeyecegim.belki yanlış bir düşünce.şuda var eger bir şeyi olumsuz düşünürsen olumsuz oluyormuş her zaman pozitif düşünmek gerekiyormuş.bu da bana mantıklı geliyor.kayınvalidem bana kızıyor hep sen hep olumsuz düşünüyosun diye.bu hamileligimde olmayacak dedim öyle deme olumlu düşün dedi.aman vakti gelsin bakalım ne düşünürsen düşün olur.:ecrin_bebek:
bana da çok kızıyo yakınlarım kaptırma bu kadar kendini olur elbet diye ama gelde kendine söz geçir dr bana kafana takarsan bu kadar olmaz dedi psikolojik olarak arkadaşımda ben gibiydi kafaya sürekli taktı en sonunda da olmayacak dedi ve düşünmemeye dikkat etti ve şuan 1 yaşında tatlımı tatlı bi oğlu var sanırım biraz uzaklaşmak lazım bu düşünceden
arkadaşlar test sonucum 0.88 yanı negatıf olmadı bu ay uzuldum ama hazırlıklıydım cunku hıcbır belırtım yoktu.reglıme 5 gun falan var doktor gecerse tekrarlarız dedı.ama ben artık hastalanmayı beklıyorum hayırlısı hepımız ıcın yaw hıc kımse hamılelık haberı veremedı bu ay.inş onumuzdekı ay hepımız hamiş oluruzz
arkadaşlar test sonucum 0.88 yanı negatıf olmadı bu ay uzuldum ama hazırlıklıydım cunku hıcbır belırtım yoktu.reglıme 5 gun falan var doktor gecerse tekrarlarız dedı.ama ben artık hastalanmayı beklıyorum hayırlısı hepımız ıcın yaw hıc kımse hamılelık haberı veremedı bu ay.inş onumuzdekı ay hepımız hamiş oluruzz
arkadasım ya bırsey soylemek ıstıyorum sen daha 5 gun var adetıme dıyorsun benımde üc gun vardı adet olmama kanda negatıf cıkmıstı sonrada bır gun gectıkten sonra orenmıstım kanda hamıle oldugumu yanı her ınsanın farklı oluyor sen yınede dıkkat et rabbım hepımıze nasıp etsın hayırlı topikleri:Saruboceq:
arkadaşım sen kaç senelik evlisin ve kaç seneden beri bebekistiyorsun?
3 senelik evliyim 1 senedir de bebek olmuyo ben geçen ayın 12 sinde adet olmuştum bu ay hala olmadım test yaptım eczaneden alıp bahsetmiştim ama negatif çıktı bende şuan inanılmaz göğüs ağrısı var ve hafif hafif bel ağrısı ve 2 3 kez de mide bulantısı sonucu çıkardım herkes diyoki kanda net belli olur şimdi dua ediyorum pazartesi gününe kadar olmassa kan vericem benneyaptımki
arkadaşım sen kanda adetine 3 gün kala kaç çıkmıştı sonuç?
canım benim adetıme uc gun kala 4.73 tü sonuc doktorum yok dedı ama adetın gecerse bır kere daha yap dedı tabı ben dayanamayıp bır gun adetım gectı ve yaptım 15.10 cıktı yanı hamıle kalmıstım ama malesef kısa surdu
canım senin degerin gene yüksek çıkmış.disikus arkadaşımızın 0.88 çıkmış keşke sonradan yükselse ama çok düşük yükselmez gibi geliyor çünkü benimde 0.100 çıktı.böyle sonuç çıkıpta sonradan yükselenler var mı acaba ama bana zor bir ihtimal gibi geliyor?Genede ALLAH bilir tabi en dogruyu.önümüzdeki ay inşallah hepimiz hamile kalırız.yerimseniben
canım inşallah rabbım gönlümüze göre verır benım orda demek istedigim bız kadınlar bıraz sabırsız oluyoruz bılıyorum beklemek o kadar zor ki bende aynı seylerı defalarca yasadım burdan herkese seslenıyorum gebelık testlerı ıcın bu kadar acele etmıyelım sonra üzülen yıne bız oluyoruz rabbım en yakın zamanda bız kullarının yüzünu kucuk topiklerle güldürsün :Saruboceq:
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.ALLAH çocuk isteyen herkesen bu duyguyu nasip etsin.canım sen kaç seneden beri çocuk istiyorsun kaç senelik evlisin?
canım inşallah hamilesindir.bende ocagın 14ünde adet olmuştum en son.hala olmadım biran önce olmak istiyorum.canım eczanedeki testlerden bidaha al yap istersen varsa çıkar yada silik çıkar yada kesin sonuç için kan testi yaptır.hayırlı haberlerini bekliyorum.herşey gönlünce olsun....:sm_cool:
canım ben 10 senelik evligim dünyalar tatlısı 9 yasında bir oglum var bız bıraz tembellık yapıp oglumuz bıraz buyusun ıstedık ve o yedı yasına gelene kadar cocuk düsünmedik tabı seneler gectı sonrada kıstlerle ugrastım ve kıstler gıttı ama sımdıde hamıle kalmaya ugresıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?