canım inşallah hayırlı haber vermeyi o kadarçok istiyorum ki ve seninde haberlerini duymayı çok istiyorum bugün tekrar test alıcam bugün tam 1 ay oldu adet olalı kan testini de pazartesi vericem salı günü herhalde çıkar ama yinede umutsuzum :ecrin_bebek:
canım inşallah hayırlı haberlerini duyarız.canım kan testini eger saglık ocagında falan yaptırmayacaksan o gün veriyorlar yani sen bugün kan ver bugün belli olur.ben kızılayda sabah 10:30 da falan vermiştim 1 de aldım sonucu.canım sonucu yazarsın inşallah hamilesindir.:CüvCüv:
ALLAH bağışlasın oglunu.olur bebeginiz sabretmeye çalış canım.hepimiz aynı ayda hamile kalıyomuşuz ne güzel olurdu.ben hala adet olmadım ya offfffff.test yapmadan önce olmasın diyordum şimdi de olsun diyorum.bakalım doktorum bu sefer ne yapıcak nasıl bir yöntem uygulayacak gene hap verip çatlama iğnesi mi yapar bilmiyorum.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyim test yaptım pozitif çıktı sağlık ocağı vardı ya yakınımızda oraya gittim sabah aç karnına gelmen gerikiyo dediler yaptığım testi gösterdim pozitif olduğunu ve hamie olduğumu söylediler inanılmaz mutluyum ALLAH ım herkese nasip eder inşallah
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyim test yaptım pozitif çıktı sağlık ocağı vardı ya yakınımızda oraya gittim sabah aç karnına gelmen gerikiyo dediler yaptığım testi gösterdim pozitif olduğunu ve hamie olduğumu söylediler inanılmaz mutluyum ALLAH ım herkese nasip eder inşallah
arkadaşlar benim bugün lekem geldi çatlama iğnesinin 15. günü yani hamilelik yine hayal
Canım tebrik ederim gözünaydın.Ohhhhh be biride hamiş kaldı.ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKK ama ÇOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKK sevindim inan.ALLAH tamamına erdirsin.Ben senin hamiş oldugunu hissetmiştim biliyormusun?:teytey::sm_cool:hihoyyytalkisalkisalkis
canım gözün aydın ne guzel ya boyle hamıle haberı almak tekrar kutluyorum hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt allah tamamını erdırsın canım :teytey::teytey:
çok teşekkür ederim canım ALLAH isteyen herkese nasip eder inş. seninde haberlerini alırız burdan inşallah :ecrin_bebek::dance::sm_cool:
selam arkadaşlar ben ocak 29 da çatlama iğnesi oldum olalı 16 gün oldu hala adet olmadım. 2 gün öncesine kadar göğüs uçlarım çok acıyordu şimdi pek acımıyor birde kabızlığım arttı kasıklarımda batmalar ve gaz var sizce adetmi olacam yoksa hamilemiyim iğneyi olalı 16 gün oldu test yapsam çıkarmı ama adetime 4 gün var
selam arkadaşlar ben ocak 29 da çatlama iğnesi oldum olalı 16 gün oldu hala adet olmadım. 2 gün öncesine kadar göğüs uçlarım çok acıyordu şimdi pek acımıyor birde kabızlığım arttı kasıklarımda batmalar ve gaz var sizce adetmi olacam yoksa hamilemiyim iğneyi olalı 16 gün oldu test yapsam çıkarmı ama adetime 4 gün var
gokceaydın canım benim bişey daha soracam birde benim akıntım çok oluyor adet oldum sanıyorum ama şeffaf akıntım oluyor birde idrarım çok kötü kokoyor rengide koyu sarı ama çocunlukla sarı akıntım oluyor sende bunlar oldumu canım
ya kızlarr ben hala adet olmadım.acaba kist mi oluştu bende anlamadım valla.ya gıcık oldum ben bu işe.olsamda gitsem doktora.
kızlar çok teşekkür ederim canlarım ama gerek kallmadı bu sabah adet oldum okadar çok ağrım olduku hamile olmadığıma üzülemedim bile ne yapalım hayırlısı böyleymiş inşallah Rabbim bir gün bizede bu mutluluğu yaşatır kendinize iyi bakın
canım ne zaman oluyodun adeti geçtimi günün bende de kist vardı geçen ay hemde 7 cm di ama kendiliğinden geçti dr ameliyat demişti 1 2 gün sonra tekrar hastaneye çağırdı aml için gün vercekti emin olmak adına bi daha tv usg çekti 3 cm e düşmüş gerek kalmadı bu ay da hamiş oldum :)) senin de olmanı inan kendim kadar istiyorum
kızlar merhaba, bende klomen ve çatlatma iğnesinden sonra aşırı derecede sancılarım başladı ayakta dahi duramıyordum hatta 2 gün hastanede yattım meğersem gebeliktenmiş gebelik çıktı
sevindik ama maalesef tutunamamış tekrar adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?