çatlama iğnesi yaptırdıktan sonra bel,kasık... ağrıları yaşanlar var mı?

canım inşallah hayırlı haberlerini duyarız.canım kan testini eger saglık ocagında falan yaptırmayacaksan o gün veriyorlar yani sen bugün kan ver bugün belli olur.ben kızılayda sabah 10:30 da falan vermiştim 1 de aldım sonucu.canım sonucu yazarsın inşallah hamilesindir.:CüvCüv:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyim test yaptım pozitif çıktı sağlık ocağı vardı ya yakınımızda oraya gittim sabah aç karnına gelmen gerikiyo dediler yaptığım testi gösterdim pozitif olduğunu ve hamie olduğumu söylediler inanılmaz mutluyum ALLAH ım herkese nasip eder inşallah

canım ınsallah en yakın zamanda hamıs kalma dılegıyle

canım gözün aydın ne guzel ya boyle hamıle haberı almak tekrar kutluyorum hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt allah tamamını erdırsın canım :teytey::teytey:

Canım tebrik ederim gözünaydın.Ohhhhh be biride hamiş kaldı.ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKK ama ÇOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKK sevindim inan.ALLAH tamamına erdirsin.Ben senin hamiş oldugunu hissetmiştim biliyormusun?:teytey::sm_cool:hihoyyytalkisalkisalkis

çok teşekkür ederim canım ALLAH isteyen herkese nasip eder inş. seninde haberlerini alırız burdan inşallah :ecrin_bebek::dance::sm_cool:

canım gözün aydın ne guzel ya boyle hamıle haberı almak tekrar kutluyorum hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt allah tamamını erdırsın canım :teytey::teytey:

çok teşekkür ederim amin ALLAH herkese nasip eder inşallah darısı isteyen herkese :teytey::teytey::teytey:

çok teşekkür ederim canım ALLAH isteyen herkese nasip eder inş. seninde haberlerini alırız burdan inşallah :ecrin_bebek::dance::sm_cool:

inşallah canım hayırlısı.ya ben adet olmadım hala olsamda doktora gitsem biran önce deliricem.bende bu aydan umutluyum nedense bu ay hamile kalcam gibi geliyor ama ALLAH bilir.Eşimde öyle diyor.Ben hamile kalamamaktan dert etmiyorum aslında olmadı aşılama yaptırırım o da olmadı tüp bebek gerisi benim için önemli çünkü ilk bebegimde karnımda öldü eger hamile kalırsam o da öyle mi olacak diye düşünüyorum tedirginlik yaşıyorum açıkcası.CADIARZU

slm bende ocak 26 da iğnemi oldum benimde inanılmaz şekilde göğüs uçlarım acıyodu gaz sancılarım oluyodu ve dün test yaptım ecz alıp pozitif çıktı benim adetim geçen ayın 12 si idi şimdi tam 32 gün oldu bence test bi bak hayırlı haber verirsin umarım ALLAH yardımcın olsun:ecrin_bebek:

canım istersen bir test al yap çıkar bence varsa bile silik çıkar.İnşallah sende hamişsindir.yoksada üzülme.benim bu ay tutmadı önümüzdeki aya bakıcaz artık

benimde çok oldu akıntım ve hala da devam ediyo ve çok sık idrara çıkıyorum canım bencede bi test al varsa çok silik de çıkabiliyomuş umarım hayırlı haber verirsin

ya kızlarr ben hala adet olmadım.acaba kist mi oluştu bende anlamadım valla.ya gıcık oldum ben bu işe.olsamda gitsem doktora.

ya kızlarr ben hala adet olmadım.acaba kist mi oluştu bende anlamadım valla.ya gıcık oldum ben bu işe.olsamda gitsem doktora.

canım ne zaman oluyodun adeti geçtimi günün bende de kist vardı geçen ay hemde 7 cm di ama kendiliğinden geçti dr ameliyat demişti 1 2 gün sonra tekrar hastaneye çağırdı aml için gün vercekti emin olmak adına bi daha tv usg çekti 3 cm e düşmüş gerek kalmadı bu ay da hamiş oldum :)) senin de olmanı inan kendim kadar istiyorum

hayırlısı olsun ALLAH büyük isteyen herkese nasip eder inşallah

kızlar merhaba, bende klomen ve çatlatma iğnesinden sonra aşırı derecede sancılarım başladı ayakta dahi duramıyordum hatta 2 gün hastanede yattım meğersem gebeliktenmiş gebelik çıktı
sevindik ama maalesef tutunamamış tekrar adet oldum

canım ALLAH razı olsun.ya en son ocağın 14ünde oldum adet.hala olmadım.

canım hamile kalırsın tekrar moralini bozma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…