Gebeliğe Hazırlık Çatlama iğnsinden sonra

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

meedze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2020
909
370
33
Selam kızlaar,

ayın 17sinde 19mmlik bir yumurta gördük ve 18. Sabah çatlatma iğnesi vurdu doktorum. Ilk defa çatlatma iğnesi olduğun için soruyorum iğneden 10 gün sonra hcg bitmesi gerekiyor yazıyor bugün 12. Günü idrar testi yaptm silik çizgi çok silikti iğneden kalan hcg olabilir mi hala ?

En net 14. Günü belli olur canım hâlâ silik çıkarsa pozitif demektir. Herhangi bi belirtin oldu mu benimde iğnedeki 7. Günüm bugün

En net 14. Günü belli olur canım hâlâ silik çıkarsa pozitif demektir. Herhangi bi belirtin oldu mu benimde iğnedeki 7. Günüm bugün
Gülüm ben belirtilere bakmadım vucut zaten bi kere o hcg hormonunu yiyo kendisini hamile sanıyor bulantım çok oldu ilk üç gün çok ağlıyordum niyese ve hiç birşey yiyemiyordum düzeldi ama ara ara kasıklarm batıyo ani hareketlerde şu an

Sende yine iğnenin etkisiyle bi seyler olmuş bende onlarda olmadı

Kızlar selamm.. Bende bu sabah ovitrelle iğnemi yaptım saat 09:00 ilişki nasıl olmalı acaba yardımcı olabilir misiniz bu akşam ve yarın akşam olmalı mı 2 gün arka arkaya

Kızlar selamm.. Bende bu sabah ovitrelle iğnemi yaptım saat 09:00 ilişki nasıl olmalı acaba yardımcı olabilir misiniz bu akşam ve yarın akşam olmalı mı 2 gün arka arkaya
Selam canım hayırlı olsun inşallah. Ben iğne olduğum akşamı, ertesi akşamı ve ertesi akşamın sabah 6.30 gibi değerlendirdim. Bir gün ara verdik sonra iki gün daha değerlendirdik. Aslında doktorum iğnenin olduğu günü değerlendir sonra birer gün arayla yapsanız da olur demişti. Ama ben kendi istediğim gibi yaptım öyle de sorun olmazmış

Çok sağol canım senin içinde hayırlısı olsun inşallah geçen ay sadece klomen kullandım iğne kullanmamıştm her gün denedik 4 gün arka arkaya ama olumsuz sonuçlandı.. Tereddüte kaldım bu kez doktorumda böyle şeylere takılmayın kendi durumunuza göre değerlendirin dedi ama sanki bugün olmazsa yanlış yapıcak mışım gibi geliyor bugünden başlamayı düşünüyorum ben de yarın da değerlendiririz büyük ihtimal çünkü 36. Saat yarına geliyor

Aynen canım doktorun doğru diyor aslında zaten spermler ortalama üç gün yaşıyormuş olacağı olduktan sonra ayda bir kere yapsan da olur. Eşine bi romantik sofra kur en iyisi sonra keyfinize bakın

Aynen canım doktorun doğru diyor aslında zaten spermler ortalama üç gün yaşıyormuş olacağı olduktan sonra ayda bir kere yapsan da olur. Eşine bi romantik sofra kur en iyisi sonra keyfinize bakın
Aynen canım biraz romantik başlamak lazım

kan verin en kesın o aynı seylerı yasadım benım tutmadı bu ay

Canım senin sonuç nasıl oldu belli mi

Canım senin sonuç nasıl oldu belli mi

Canım öyle korkuyorum ki daha önce kimyasal gebelik geçirdim yine aynısı olur da hevesim kırılır diye çok korkuyorum cuma günü regli olmazsam gidicem kan vermeye
Anladım canım öyle yap o zaman hiç yorma kalbini geçsin adet tarihin öyle bak hayal kırıklığı daha kötü ama var gibide

Öyle canım inşallah vardır sen ne durumdasın
Bende iğnenin 7. Günü deyim canım merak ettim dün test yaptım bugünde yaptım ama iğnenin etkisinden pozitif silik görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…