En net 14. Günü belli olur canım hâlâ silik çıkarsa pozitif demektir. Herhangi bi belirtin oldu mu benimde iğnedeki 7. Günüm bugünSelam kızlaar,
ayın 17sinde 19mmlik bir yumurta gördük ve 18. Sabah çatlatma iğnesi vurdu doktorum. Ilk defa çatlatma iğnesi olduğun için soruyorum iğneden 10 gün sonra hcg bitmesi gerekiyor yazıyor bugün 12. Günü idrar testi yaptm silik çizgi çok silikti iğneden kalan hcg olabilir mi hala ?
Gülüm ben belirtilere bakmadım vucut zaten bi kere o hcg hormonunu yiyo kendisini hamile sanıyor bulantım çok oldu ilk üç gün çok ağlıyordum niyese ve hiç birşey yiyemiyordumEn net 14. Günü belli olur canım hâlâ silik çıkarsa pozitif demektir. Herhangi bi belirtin oldu mu benimde iğnedeki 7. Günüm bugün
Sende yine iğnenin etkisiyle bi seyler olmuş bende onlarda olmadıGülüm ben belirtilere bakmadım vucut zaten bi kere o hcg hormonunu yiyo kendisini hamile sanıyor bulantım çok oldu ilk üç gün çok ağlıyordum niyese ve hiç birşey yiyemiyordumdüzeldi ama ara ara kasıklarm batıyo ani hareketlerde şu an
Kızlar selamm.. Bende bu sabah ovitrelle iğnemi yaptım saat 09:00 ilişki nasıl olmalı acaba yardımcı olabilir misiniz bu akşam ve yarın akşam olmalı mı 2 gün arka arkayaEn net 14. Günü belli olur canım hâlâ silik çıkarsa pozitif demektir. Herhangi bi belirtin oldu mu benimde iğnedeki 7. Günüm bugün
Selam canım hayırlı olsun inşallah. Ben iğne olduğum akşamı, ertesi akşamı ve ertesi akşamın sabah 6.30 gibi değerlendirdim. Bir gün ara verdik sonra iki gün daha değerlendirdik. Aslında doktorum iğnenin olduğu günü değerlendir sonra birer gün arayla yapsanız da olur demişti. Ama ben kendi istediğim gibi yaptım öyle de sorun olmazmışKızlar selamm.. Bende bu sabah ovitrelle iğnemi yaptım saat 09:00 ilişki nasıl olmalı acaba yardımcı olabilir misiniz bu akşam ve yarın akşam olmalı mı 2 gün arka arkaya
Çok sağol canım senin içinde hayırlısı olsun inşallahSelam canım hayırlı olsun inşallah. Ben iğne olduğum akşamı, ertesi akşamı ve ertesi akşamın sabah 6.30 gibi değerlendirdim. Bir gün ara verdik sonra iki gün daha değerlendirdik. Aslında doktorum iğnenin olduğu günü değerlendir sonra birer gün arayla yapsanız da olur demişti. Ama ben kendi istediğim gibi yaptım öyle de sorun olmazmış
Aynen canım doktorun doğru diyor aslında zaten spermler ortalama üç gün yaşıyormuş olacağı olduktan sonra ayda bir kere yapsan da olur. Eşine bi romantik sofra kur en iyisi sonra keyfinize bakınÇok sağol canım senin içinde hayırlısı olsun inşallahgeçen ay sadece klomen kullandım iğne kullanmamıştm her gün denedik 4 gün arka arkaya ama olumsuz sonuçlandı.. Tereddüte kaldım bu kez doktorumda böyle şeylere takılmayın kendi durumunuza göre değerlendirin dedi ama sanki bugün olmazsa yanlış yapıcak mışım gibi geliyor bugünden başlamayı düşünüyorum ben de yarın da değerlendiririz büyük ihtimal çünkü 36. Saat yarına geliyor
Aynen canım biraz romantik başlamak lazımAynen canım doktorun doğru diyor aslında zaten spermler ortalama üç gün yaşıyormuş olacağı olduktan sonra ayda bir kere yapsan da olur. Eşine bi romantik sofra kur en iyisi sonra keyfinize bakın
kan verin en kesın o aynı seylerı yasadım benım tutmadı bu aySelam kızlaar,
ayın 17sinde 19mmlik bir yumurta gördük ve 18. Sabah çatlatma iğnesi vurdu doktorum. Ilk defa çatlatma iğnesi olduğun için soruyorum iğneden 10 gün sonra hcg bitmesi gerekiyor yazıyor bugün 12. Günü idrar testi yaptm silik çizgi çok silikti iğneden kalan hcg olabilir mi hala ?
Almanyadayım ben burda öyle hemen kan vermeye giidilmiyor malesef bende istiyom vermekkan verin en kesın o aynı seylerı yasadım benım tutmadı bu ay
Canım senin sonuç nasıl oldu belli miÇok sağol canım senin içinde hayırlısı olsun inşallahgeçen ay sadece klomen kullandım iğne kullanmamıştm her gün denedik 4 gün arka arkaya ama olumsuz sonuçlandı.. Tereddüte kaldım bu kez doktorumda böyle şeylere takılmayın kendi durumunuza göre değerlendirin dedi ama sanki bugün olmazsa yanlış yapıcak mışım gibi geliyor bugünden başlamayı düşünüyorum ben de yarın da değerlendiririz büyük ihtimal çünkü 36. Saat yarına geliyor
Canım senin sonuç nasıl oldu belli miAynen canım doktorun doğru diyor aslında zaten spermler ortalama üç gün yaşıyormuş olacağı olduktan sonra ayda bir kere yapsan da olur. Eşine bi romantik sofra kur en iyisi sonra keyfinize bakın
canım batım 8 nisan, çatlatma iğnemin 14. günü bugün. sabah test yaptım çok az silik çıktı var mıdır bilmiyorumCanım senin sonuç nasıl oldu belli mi
Canım 14 gün çıkar sonuç diyor herkes çizgi de var zaten kan tahlili yaptır istersencanım batım 8 nisan, çatlatma iğnemin 14. günü bugün. sabah test yaptım çok az silik çıktı var mıdır bilmiyorum
Eki Görüntüle 2818592
Canım öyle korkuyorum ki daha önce kimyasal gebelik geçirdim yine aynısı olur da hevesim kırılır diye çok korkuyorum cuma günü regli olmazsam gidicem kan vermeyeCanım 14 gün çıkar sonuç diyor herkes çizgi de var zaten kan tahlili yaptır istersen
Anladım canımCanım öyle korkuyorum ki daha önce kimyasal gebelik geçirdim yine aynısı olur da hevesim kırılır diye çok korkuyorum cuma günü regli olmazsam gidicem kan vermeye
Öyle canım inşallah vardırAnladım canımöyle yap o zaman hiç yorma kalbini geçsin adet tarihin öyle bak hayal kırıklığı daha kötü ama var gibide
Bende iğnenin 7. Günü deyim canım merak ettim dün test yaptım bugünde yaptım ama iğnenin etkisinden pozitif silik görünüyorÖyle canım inşallah vardırsen ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?