Gebeliğe Hazırlık Çatlama iğnsinden sonra

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar öncelikle merhaba hamile olanlar için Allah sağ salim zorlanmadan doğum yapabilmeyi çocuk sahibi olanlara ise Allah analı babalı büyütsün son olarak ta benim gibi çocuk isteyipte olmayanlara inşallah duaları istekleri kabul olur herşeyin hayırlısı diyerek bir şey sormak istiyorum dediğim gibi 9 aydır çocuk istiyoruz olmuyor doktora gittim prolaktin hormonun yüksek çıktı 37 eutroxhy 25 mg ilaç verdi onu kullanıyorum birde bele yakı yaparak hamile kalanları görüp duydum aranızda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi şimdiden teşekkürler

Merhaba.. Ben de yaklaşık 8 aydır istiyorum pcos var bende bu ay gonal f iğne kullandım 2 yumurtam oluşmuş şükür yarın çatlatma iğnesi yapacağım.. 2 aydır yakı yaptırıyorum ama yumurtalama olmadığı için bi faydası olmadı yarın da yaptıracağım inşallah Rabbim bu mübarek günlerde kalbimizden geçenleri hakkımızda hayırlı eyler ve bize de nasip eder

Amin canım inşallah Allah kabul etsin tüm dualarımızı

Bende cumartesı doktora gıdıcem gonalf vuruuyorum kendıme bakalım nolcak bu ay.. burdan haberleselım canımm aynı zamanlardayız

Canım ben dün gittim 18 ve 20 mm iki yumurta olmuş bugün çatlatma iğnesi yaptım... Gonal f 5 gün 75 doz kullandm
Bir gün sonramı yapılıyor ben hıc kendım vurmadım catlatma ıgnesını canımm hayırlısı olsun hakkımızda.ne zaman test yap dedı doktor? Bende cumartesı gıdıcem bakalım nolcak

Bir gün sonramı yapılıyor ben hıc kendım vurmadım catlatma ıgnesını canımm hayırlısı olsun hakkımızda.ne zaman test yap dedı doktor? Bende cumartesı gıdıcem bakalım nolcak
18-24 mm e ulaştığında doktora bağlı iğnenin ne zaman yapılacağı.. Ne zaman test yapacağımı söylemedi doktor.. İğneyi eşim yaptı ben de yapamıyorum

18-24 mm e ulaştığında doktora bağlı iğnenin ne zaman yapılacağı.. Ne zaman test yapacağımı söylemedi doktor.. İğneyi eşim yaptı ben de yapamıyorum
Hangi günler ilişki dedi canım sorması ayıp ben sağlıkcıyım kendım yapıyorum iğnelerimi ama ınsan kendıne olunca bir tedirgin oluyormuş

Akıntı ağrı hiç oldumu
Ben iğnenin 11. Gününe kadar hiçbir belirti yaşamadim. İğnenin ertesi günü seffaf bi akıntı geldi sonra o da kesilmişti ertesi gün. İğnenin 11. Günü sarı renkli akıntı başladı. Hatta enfeksiyon oldum sanmıştım ama kokusuzdu. Ignenin 14. Günü rahmim de İğne batmalari gibi şeyler hissettim. Bu arada testim silik şekilde pozitif çıkmıştı. İğnenin 16. Günü karnıma ve belime sancılar girmeye başladı bu da yaklaşık 1 hafta sürdü. Sonra tüm bu belirtiler bitti. Doktora gittim keseyi gördük çok şükür. Şu an sadece göğüslerimde dolgunluk var birazda akıntı

18-24 mm e ulaştığında doktora bağlı iğnenin ne zaman yapılacağıNe zaman test yapacağımı söylemedi doktor.. İğneyi eşim yaptı ben de yapamıyorum
Hangi günler ilişki dedi canım sorması ayıp ben sağlıkcıyım kendım yapıyorum iğnelerimi ama ınsan kendıne olunca bir tedirgin oluyormuş
İğneden 36 saat sonr

18-24 mm e ulaştığında doktora bağlı iğnenin ne zaman yapılacağıNe zaman test yapacağımı söylemedi doktor.. İğneyi eşim yaptı ben de yapamıyorum

İğneden 36 saat sonr

İğneden 36 saat sonra ilişki sonrasında gün aşırı ilişki dedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…