Gebeliğe Hazırlık Çatlama iğnsinden sonra

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım 4 gün 75 doz vuruldum
Bakalım bana napıcak doktor ama aşılama istemeyebılırım bu ay cunku oruc tutmamak gerekıyor o gün.. eger gonalf kullanıp çatlatma iğnesi yapılıyorsa onu vurunmak ıstıcem.hayırlısı olsun hakkımızds günlerımız hemen hemen aynı inşallah tez zamanda amiinnn

Çok teşekkür ederim benimde iğneyi yaptıktan sonra kasıklarım ağarıyordu bir kaç gün ama geçti bugün 9. Günü bi belirtim yok bakalım ne olacak

Kontrole gittin mi hiç kaç yumurta oluşmuş kaç mm olmuş... Ben bugün yine gittim çatlamış yumurtalarım.. Hemen hemen yakın günlerimiz inşallah güzel sonuç alırız

Kontrole gittin mi hiç kaç yumurta oluşmuş kaç mm olmuş... Ben bugün yine gittim çatlamış yumurtalarım.. Hemen hemen yakın günlerimiz inşallah güzel sonuç alırız
Aksam 10bucukda randevum canımm ıftardan sonra yani. Bakalım nolcak benımkı

Cok sevındım yaaa ınsallahhh tutar bu ay bebeklerimiz bıze..🕊amınnn

Yakıyı nasıl yaptırıyorsunuz acaba hepimiz için hayırlısı inşallah

15 nisan saat 12 de çatlatma iğnesi yaptırdım bugün test yaptım sizce hala etkisi varmı

Eklentiler

• BDDF9D15-20C7-4F0B-920E-0704CEAB8B71.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 41
Canım yakıyu yumurta zamanımı yapıstryez bende denıcem

Çatlatma iğnesi 14. Gün pozitif çıkıp negatif olan varmı

Eklentiler

• 02CC3EC6-BB4F-43CD-B7BD-988B891ADA47.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 40
Hamileymiş arkadaş kan testini yaptırmış
Oyyy dua etsın bızede eger bunları okursa bende beklemedeyım 5.gün bıttı. Hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın rabbımm şu mubarek günlerde bızede nasıp etsin inşallah

Oyyy dua etsın bızede eger bunları okursa bende beklemedeyım 5.gün bıttı. Hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın rabbımm şu mubarek günlerde bızede nasıp etsin inşallah
tez zamanda inşallah canım yanlış hatırlamıyorsam bu senin ikinci iğnendi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…