Bakalım bana napıcak doktor ama aşılama istemeyebılırım bu ay cunku oruc tutmamak gerekıyor o gün.. eger gonalf kullanıp çatlatma iğnesi yapılıyorsa onu vurunmak ıstıcem.hayırlısı olsun hakkımızds günlerımız hemen hemen aynı inşallah tez zamanda amiinnnEvet canım 4 gün 75 doz vuruldum
Çok teşekkür ederim benimde iğneyi yaptıktan sonra kasıklarım ağarıyordu bir kaç gün ama geçti bugün 9. Günü bi belirtim yok bakalım ne olacakBen iğnenin 11. Gününe kadar hiçbir belirti yaşamadim. İğnenin ertesi günü seffaf bi akıntı geldi sonra o da kesilmişti ertesi gün. İğnenin 11. Günü sarı renkli akıntı başladı. Hatta enfeksiyon oldum sanmıştım ama kokusuzdu. Ignenin 14. Günü rahmim de İğne batmalari gibi şeyler hissettim. Bu arada testim silik şekilde pozitif çıkmıştı. İğnenin 16. Günü karnıma ve belime sancılar girmeye başladı bu da yaklaşık 1 hafta sürdü. Sonra tüm bu belirtiler bitti. Doktora gittim keseyi gördük çok şükür. Şu an sadece göğüslerimde dolgunluk var birazda akıntı
Canım inşallah Rabbim tez zamanda verir sanada bol bol dua etÇok teşekkür ederim benimde iğneyi yaptıktan sonra kasıklarım ağarıyordu bir kaç gün ama geçti bugün 9. Günü bi belirtim yok bakalım
Kontrole gittin mi hiç kaç yumurta oluşmuş kaç mm olmuş... Ben bugün yine gittim çatlamış yumurtalarım.. Hemen hemen yakın günlerimiz inşallah güzel sonuç alırızBakalım bana napıcak doktor ama aşılama istemeyebılırım bu ay cunku oruc tutmamak gerekıyor o gün.. eger gonalf kullanıp çatlatma iğnesi yapılıyorsa onu vurunmak ıstıcem.hayırlısı olsun hakkımızds günlerımız hemen hemen aynı inşallah tez zamanda amiinnn
Aksam 10bucukda randevum canımm ıftardan sonra yani. Bakalım nolcak benımkıKontrole gittin mi hiç kaç yumurta oluşmuş kaç mm olmuş... Ben bugün yine gittim çatlamış yumurtalarım.. Hemen hemen yakın günlerimiz inşallah güzel sonuç alırız
Cok sevındım yaaa ınsallahhh tutar bu ay bebeklerimiz bıze..Kontrole gittin mi hiç kaç yumurta oluşmuş kaç mm olmuş... Ben bugün yine gittim çatlamış yumurtalarım.. Hemen hemen yakın günlerimiz inşallah güzel sonuç alırız
İnşallah canımCok sevındım yaaa ınsallahhh tutar bu ay bebeklerimiz bıze..🕊amınnn
Yakıyı nasıl yaptırıyorsunuz acaba hepimiz için hayırlısı inşallahMerhaba.. Ben de yaklaşık 8 aydır istiyorum pcos var bende bu ay gonal f iğne kullandım 2 yumurtam oluşmuş şükür yarın çatlatma iğnesi yapacağım.. 2 aydır yakı yaptırıyorum ama yumurtalama olmadığı için bi faydası olmadı yarın da yaptıracağım inşallah Rabbim bu mübarek günlerde kalbimizden geçenleri hakkımızda hayırlı eyler ve bize de nasip eder
Evet canım gıttım sağ ve sol da ıkı tame yumurtam var toplam. Yarın çatlatma iğnesi olucam 12de hayırlısı olsun bakalım olmazsa şayet aşılama olucak.İnşallah canımne yaptın doktora gittin mi ☺
İnşallah ikimizde güzel sonuç alırızEvet canım gıttım sağ ve sol da ıkı tame yumurtam var toplam. Yarın çatlatma iğnesi olucam 12de hayırlısı olsun bakalım olmazsa şayet aşılama olucak.
İnşallahhh canım benımmmİnşallah ikimizde güzel sonuç alırızdua edelim
Benim de 13 gün sonra inşallahİnşallahhh canım benımmmyarından ıtıbaren 14gün sonra sonıc bellı olur benım senın ne zaman
Canım yakıyu yumurta zamanımı yapıstryez bende denıcemMerhaba.. Ben de yaklaşık 8 aydır istiyorum pcos var bende bu ay gonal f iğne kullandım 2 yumurtam oluşmuş şükür yarın çatlatma iğnesi yapacağım.. 2 aydır yakı yaptırıyorum ama yumurtalama olmadığı için bi faydası olmadı yarın da yaptıracağım inşallah Rabbim bu mübarek günlerde kalbimizden geçenleri hakkımızda hayırlı eyler ve bize de nasip eder
CNımm hayırlıı olsun kan ver bence en kesınıÇatlatma iğnesi 14. Gün pozitif çıkıp negatif olan varmı
Hamileymiş arkadaş kan testini yaptırmışCNımm hayırlıı olsun kan ver bence en kesınıdua et bızlerede...
OyyyHamileymiş arkadaş kan testini yaptırmış
Oyyydua etsın bızede eger bunları okursa bende beklemedeyım 5.gün bıttı. Hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın rabbımm şu mubarek günlerde bızede nasıp etsin inşallah
Evet canım ikinci iğnem..senın sen ne durumdasıntez zamanda inşallah canım yanlış hatırlamıyorsam bu senin ikinci iğnendi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?