- 9 Şubat 2021
- 1.403
- 2.168
- 63
Benimde adet günüm geçti test yaptım pozitif çıktı yarın kanda belli olacakEvet canım ikinci iğnem..senın sen ne durumdasın
YaaaaBenimde adet günüm geçti test yaptım pozitif çıktı yarın kanda belli olacak
Tabiki ederim canımmYaaaane guzellllll harıkaa bırsey degılmııı hayırlı olsun sevındım gercekten ınsallah darısı bızlere.. dua edermısın moral oluyor böyle şeyler bana..
Sağol canım bol bol dua ediyorum tüm isteyenlere..Kan verdim 122 çıktı çok şükür şimdi ise keseyi görüp kalp sesini duymakCNımm hayırlıı olsun kan ver bence en kesınıdua et bızlerede...
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin evladın inşallahTabiki ederim canımmÜzülme bende her ay hüsran olmuşumdur çok ağladığım günler oldu güzel bir duygu evet Allah sanada nasip etsin
Merhabalar hayırlı olsun öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaçıncı günde 122 çıktı kan değerinizSağol canım bol bol dua ediyorum tüm isteyenlere..Kan verdim 122 çıktı çok şükür şimdi ise keseyi görüp kalp sesini duymak
Igneylemı oldu canım?Tabiki ederim canımmÜzülme bende her ay hüsran olmuşumdur çok ağladığım günler oldu güzel bir duygu evet Allah sanada nasip etsin
EvetIgneylemı oldu canım?
Teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla gelsin evladın inşallahdarısı bizlere olsun Klomen iğne vs oldunmu
İlk deneme mi iğne ve kaç mm oldu yumurtanız iğneden sonra ilişki sıklığı nasıl olduTeşekkür ederimevet çatlatma iğnesi olmuştum tek
Kusura bakma geç oldu biraz çatlatma iğnesi yaptım yakıyı yapıştırdımCanım yakıyu yumurta zamanımı yapıstryez bende denıcem
Ne durumdasın belirti falan var mı.. Benim göğsüm çok hassastı iğnenin etkisi geçti galiba hassaslık azaldı.. Ümidim azaldı birazEvet canım ikinci iğnem..senın sen ne durumdasın
Benımde azaldı test yaptım dayanamadım negatıfNe durumdasın belirti falan var mı.. Benim göğsüm çok hassastı iğnenin etkisi geçti galiba hassaslık azaldı.. Ümidim azaldı biraz
Kan testi ver canım bende yarın.. inşallah var gözüküyor eğer öyleyse hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar, ben 22 nisanda çatlatma ignesi vuruldum, bugün 13. Gün sizce testteki silik cizgi anlamli mi ?
Eki Görüntüle 2842011
2 gun daha bekleyeyim diyorum, hayal kırıklığı cok korkutuyor.Kan testi ver canım bende yarın.. inşallah var gözüküyor eğer öyleyse hayırlı olsun♥
Haklısın canım gercekten hayal kırıklıgı baska bısey..2 gun daha bekleyeyim diyorum, hayal kırıklığı cok korkutuyor.
Canım senin iğnenin etkisi geçince göğüs şişliği ve hassasiyeti hala devam etmiş miydi benim azaldı da bugün iğnenin 12.günü çok hafif adet ağrısı oldu dün sadeceBenimde adet günüm geçti test yaptım pozitif çıktı yarın kanda belli olacak
Erken olabilir inşallah pozitife dönerBenımde azaldı test yaptım dayanamadım negatıf10.gün...
İnşallahErken olabilir inşallah pozitife döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?