Ne olur sonra sonucu yazar misin, benim de cokolatakistim var. Ikikere ameliyat oldum ve yumurtam catlamiyor(. Bu incir kuru yararli ise ben de deneyim... Umarim senin icin ise yarar, heycanla cevabini bekliyorum:)
arkadaşlar bu yumurtanın çatlamama sebebi nedir acaba doktorlarınız bi cevap veriyomu size benim bi tanıdığın da çatlamıyomuş da acaba herhangi bi hormonun yüksekliğindenmi oluyor:uhm:
bende bu ay sagda 23 solda 22 mm kendiliginden yumurta olustu adetin 20. gunu gitmistim dra niye catlamamis yumurtlama neden olmamis dedim progesteron dusuk o yuzden catlamamis dedi dr. catlatma ignesi vurundum 2 doz . bugun 16. gunum ve cok siddetli sanciyla adet oldum oncesinde de butun adet oncesi semptomlar vardi. igneden 7 gun sonra sol kasigimda pit pit atma bile olmustu yumurtam catlayip dollendi tutunuyo sandim ama yanilmisim
Ne olur sonra sonucu yazar misin, benim de cokolatakistim var. Ikikere ameliyat oldum ve yumurtam catlamiyor(. Bu incir kuru yararli ise ben de deneyim... Umarim senin icin ise yarar, heycanla cevabini bekliyorum:)
ben 3,5 yıllık evliyim evlndiğim günden beri ugrasıyorum asılama oldum tutmadı pco var bende yumurta catlaması için ne yapılmalı kızlar yardım lütfenn insallah hepimiz olumlu sonuclar alırız
Merhaba arkadaşlar ben aşılama tedavisi görüyorum iki haftadır menegon iğnesi kullanıyorum yumurtalarımın büyümesi için benimkiler biraz tembelmişte herneyse ben cuma günü doktora gittim yumurtam 13 mm cuma ve cumartesi yine iğnemi yaptırımdım pazartesi kontrolüm vardı bugün pazar çok akintim ve kasıkta ağrı var acaba bugün yumurta çatlamışmıdır çatladıysa pazartesi yani yarın doktor aşılama yapar mı ne olur yardım edin lütfen
birşey öğrenmek istiyorum ....yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anlarız.düzenli regli gören birinde de çatlamama ihtimali olabilirmi?nette araştırıyorum fakat ner bişi bulamadım.şimdiden teşekkürler...herşey gönlünüzce olsuna.s.