Çatlama Sorunu Yaşayanlar

doktoruma sordum neden yumurta çatlamaz diye o da senin çikolata kistin vardı (ameliyat oldum) onun etkisi dedi....

arkadaşlar kendiliğimden hamile kaldım, aylarca yumurtam çatlamadı ama bu ay çatlamışşşşş çok şükürrrr

canım nasıl catlamış benimde yumurta var am catlaması olmuyor galiba
doktor düşük dedi 5.73 progestana

bende de çatlama sorunu var.buay incir suyunu denedim.bakalım.hayırlısı.

Ne olur sonra sonucu yazar misin, benim de cokolatakistim var. Ikikere ameliyat oldum ve yumurtam catlamiyor(. Bu incir kuru yararli ise ben de deneyim... Umarim senin icin ise yarar, heycanla cevabini bekliyorum:)

arkadaşlar bu yumurtanın çatlamama sebebi nedir acaba doktorlarınız bi cevap veriyomu size benim bi tanıdığın da çatlamıyomuş da acaba herhangi bi hormonun yüksekliğindenmi oluyor:uhm:
bende bu ay sagda 23 solda 22 mm kendiliginden yumurta olustu adetin 20. gunu gitmistim dra niye catlamamis yumurtlama neden olmamis dedim progesteron dusuk o yuzden catlamamis dedi dr. catlatma ignesi vurundum 2 doz . bugun 16. gunum ve cok siddetli sanciyla adet oldum oncesinde de butun adet oncesi semptomlar vardi. igneden 7 gun sonra sol kasigimda pit pit atma bile olmustu yumurtam catlayip dollendi tutunuyo sandim ama yanilmisim

Ne olur sonra sonucu yazar misin, benim de cokolatakistim var. Ikikere ameliyat oldum ve yumurtam catlamiyor(. Bu incir kuru yararli ise ben de deneyim... Umarim senin icin ise yarar, heycanla cevabini bekliyorum:)
canım nasıl catlamış benimde yumurta var am catlaması olmuyor galiba
doktor düşük dedi 5.73 progestana
senin yine iyiymis canim benim diplerdeee

ben 3,5 yıllık evliyim evlndiğim günden beri ugrasıyorum asılama oldum tutmadı pco var bende yumurta catlaması için ne yapılmalı kızlar yardım lütfenn insallah hepimiz olumlu sonuclar alırız

Merhaba arkadaşlar ben aşılama tedavisi görüyorum iki haftadır menegon iğnesi kullanıyorum yumurtalarımın büyümesi için benimkiler biraz tembelmişte herneyse ben cuma günü doktora gittim yumurtam 13 mm cuma ve cumartesi yine iğnemi yaptırımdım pazartesi kontrolüm vardı bugün pazar çok akintim ve kasıkta ağrı var acaba bugün yumurta çatlamışmıdır çatladıysa pazartesi yani yarın doktor aşılama yapar mı ne olur yardım edin lütfen

doktorum bana düzenli adet gören bir kadının yumurtlamış oldugunu söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…