MERBA CANIM ÇATLATMA İĞNESİ İÇİN GEÇ KALMIŞSIN BENDE İĞNE KULLANIYORUM PUREGON DOKTOR BELLİ ARALIKLARLA KONTROLE ÇAĞIRIYOR AMA ADETİN 15. GÜNÜ ZATEN YUMURTALARIN ÇATLAMIŞ OLMASI LAZIM ZATEN KLOMENDEN SONRA DÜZENLİ İLİŞKİ VERİLİYO BEN İLK KLOMEN KULLANDIM AMA SONUÇ ALAMADM SEN YİNEDE ŞANSINI DENE DERİM opuyorumnanaktan
merhabalar arkadaşlar
birşey öğrenmek istiyorum ....yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anlarız.düzenli regli gören birinde de çatlamama ihtimali olabilirmi?nette araştırıyorum fakat ner bişi bulamadım.şimdiden teşekkürler...herşey gönlünüzce olsuna.s.
arkadaşlar bu yumurtanın çatlamama sebebi nedir acaba doktorlarınız bi cevap veriyomu size benim bi tanıdığın da çatlamıyomuş da acaba herhangi bi hormonun yüksekliğindenmi oluyor:uhm:
teşekkür ederim cevap verdiğin için bişi daha sorsam
düzenli regli gören birinde yumurtlama veya çatlama sorunu olabilirmi?
benim de çatlama problemim var ve tabi ki bu yüzden sevgili kistlerim mevcut...
klomen tedavisi uygulandı,ovitrelle ile yumurtam çatladı ama sonuç negatif....
doktorum en son aşılama dedi,ama eşim yüzünden yaptıramadık..
bunun gerçekten doğal bir yolu varsa paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar(
benim de çatlama problemim var ve tabi ki bu yüzden sevgili kistlerim mevcut...
klomen tedavisi uygulandı,ovitrelle ile yumurtam çatladı ama sonuç negatif....
doktorum en son aşılama dedi,ama eşim yüzünden yaptıramadık..
bunun gerçekten doğal bir yolu varsa paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar(
peki canım kistlerin adetinle birlikte gitmiyor mu? benim de oluşuyor her ay hatta geçen ay 4cm di doktor bune böyle dedi ilişkiye filan girme sakın çok tehlikeli demişti ama adetimle birlikte gitti çok şükür
benim de perşembe günü 3. aşılamam yapıldı, bakalım sonuç ne olacak?hayırlısı artık inş, niye eşinin yüzünden yapılamadı?istemiyor mu ? doğal yol yok mu demişsin arkadaşım, ben soğan kürü uyguluyorum, hayıt kürünü de doktorum önermişti, sen de doktoruna bi danış bakalım önerirse kullan, faydası çok oluyormuş ama herkese değil tabi,bana hala olmadı mesela
yumurtam değil ben çatladım...olsun elbet sağlılklı bir yumurta atıcaz ve bu çatlıycak ya ovitrelle ya doğal yoldan.
Noree nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?