Çatlama Sorunu Yaşayanlar

Angjel

BiLMeM
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2007
4.514
73
363
46
İstanbul
Bendede yumurtalıklarım gerekli büyüklüğe ulaşıyor ancak çatlama olmuyor. çatlama iğnesi vurunsam bile henüz sonuç alamadık.
sizler bu konuda neler yaşadınız paylaşırmısınız.

Arkadaşım ben hep klomen ve çatlama iğnesi vuruldum ama malesef sonuç alamadık henüz daha aşılama yada tüp bebeğe geçmedik

Arkadaşım ben hep klomen ve çatlama iğnesi vuruldum ama malesef sonuç alamadık henüz daha aşılama yada tüp bebeğe geçmedik

canım bende de bu sorun var,yani hem bazen büyümüyor,bazen çatlamıyor işte kist oluyor,yumurtlamam düzenli değil yanii,bu böğürtlen kökü çayı çatlatmaya çok iyi geliyor diye sitede birçok yerde okumuştum acaba bunu denesekmii,ben çok az bişey aldım,denemek istiyorum,ama bu ay biraz geç kaldım adetimden 14 gün geçti,diğer adetimle başlarım artık.

arkadaşlar bu yumurtanın çatlamama sebebi nedir acaba doktorlarınız bi cevap veriyomu size benim bi tanıdığın da çatlamıyomuş da acaba herhangi bi hormonun yüksekliğindenmi oluyor:uhm:

merhabalar arkadaşlar

birşey öğrenmek istiyorum ....yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anlarız.düzenli regli gören birinde de çatlamama ihtimali olabilirmi?nette araştırıyorum fakat ner bişi bulamadım.şimdiden teşekkürler...herşey gönlünüzce olsuna.s.

merhaba canım seninkidemi hiç çatlamadı benim hiç çatlamadı bu zamana kadar
mevlam yardımcın olsun inşşşşş

evet canım yaa,aslında çokmu üstüne düşüyorz acaba stres mi böyle yapıyor bizi, peki sen böğürtlen kökünü denemedinmi???

canım yumurta çatladığı zaman akıntını kontrol ediyosun,bölee yumurta akı gibi iki parmak arasında uzayan bir akıntı şekli,onu gördünmü bilki yumurtan çatladı.[/QUOTE]

teşekkür ederim cevap verdiğin için bişi daha sorsam

düzenli regli gören birinde yumurtlama veya çatlama sorunu olabilirmi?

ovulasyon testleri var canım onları kullanabilirsin. googledan araştır çok kolay bulursun eczanelerdede satılmakta
canım sen kaç yıllık evlisinnnn
13 yıllık bir tanede oğlum var 11 yaşında ben 2. için uğraşıyorum canım
arkadaşlar bu yumurtanın çatlamama sebebi nedir acaba doktorlarınız bi cevap veriyomu size benim bi tanıdığın da çatlamıyomuş da acaba herhangi bi hormonun yüksekliğindenmi oluyor:uhm:

Arkadaşım bunun nedeni. annemizden bize aktarılan bozuk gen . ben bu pikoyu çok araştırdım ve tek neden olarak şuanda bozuk gen akratarımı gösteriliyor

slm mehalim bende bi pkolu olarak pkonun genetik olduğu bilgisine nacizane sahibim ama öğrenmek istediğim şey şuydu mesela bütün pkolularınmı yumurtası çatlamaz tabiki hayır. çatlayan da var çatlamayan da. kiminin prolaktini yüksek kiminin testosteronu kiminin LH ı yüksek acaba yumurta çatlama sorunu olanların hangi hormonun yüksekliğinden dolayı yumurtası çatlamıyor diye merak ettiğim için sormuştum:1closedeyes:

evet canım yaa,aslında çokmu üstüne düşüyorz acaba stres mi böyle yapıyor bizi, peki sen böğürtlen kökünü denemedinmi???

canım bilmiyorum ki sebebi ne ama ben bir isitede dr sormuştum drun cevabını yazıyım size

Bu eskiden LUF yani LH hormonu yukselip de catlamanin olmadigi hastalar icin sikca kullanilan bir probleme uymakta. Ancak tup bebekte biz kendimiz yumurtaliklari bosalttigimiz icin sorun olmaz

ben hiç duymamıştım gitiiğim hiçbir doktorda sölememişti
ben böğürtlen kökünü 3gün denedim ama yine çatlamadı

canım zaten LH yumurtanın çatlamasını sağlayan hormon yani LH yüksek olduğu zaman yumurta neden çatlamasınkiCADIARZU

canım zaten LH yumurtanın çatlamasını sağlayan hormon yani LH yüksek olduğu zaman yumurta neden çatlamasınkiCADIARZU

evet canım lh yumurta çatlaması için benimki lh yükseldiği halde çatlamadı geçen ay
işte lh yükseldiği halde yumurta çatlamazsa dr dediği sorunmuş olabiliyomuş yani anlıcan

canım yumurta çatladığı zaman akıntını kontrol ediyosun,bölee yumurta akı gibi iki parmak arasında uzayan bir akıntı şekli,onu gördünmü bilki yumurtan çatladı.

teşekkür ederim cevap verdiğin için bişi daha sorsam

düzenli regli gören birinde yumurtlama veya çatlama sorunu olabilirmi?[/QUOTE]

net bilmiyorum ama,yani düzenli adet görüyosan bence yumurtlamanda bir sorun olduğunu sanmıyorum,bunu ancak bir uzmana danışarak kesin öğrenebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…