Arkadaşım ben hep klomen ve çatlama iğnesi vuruldum ama malesef sonuç alamadık henüz daha aşılama yada tüp bebeğe geçmedik
böğürtlen kökü bende aldım bu ay kullanacam bakalım :)
merhaba canım seninkidemi hiç çatlamadı benim hiç çatlamadı bu zamana kadar
mevlam yardımcın olsun inşşşşş
merhabalar arkadaşlar
birşey öğrenmek istiyorum ....yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anlarız.düzenli regli gören birinde de çatlamama ihtimali olabilirmi?nette araştırıyorum fakat ner bişi bulamadım.şimdiden teşekkürler...herşey gönlünüzce olsuna.s.[/QUOTEcanıj
canım yumurta çatladığı zaman akıntını kontrol ediyosun,bölee yumurta akı gibi iki parmak arasında uzayan bir akıntı şekli,onu gördünmü bilki yumurtan çatladı.
ovulasyon testleri var canım onları kullanabilirsin. googledan araştır çok kolay bulursun eczanelerdede satılmaktamerhabalar arkadaşlar
birşey öğrenmek istiyorum ....yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anlarız.düzenli regli gören birinde de çatlamama ihtimali olabilirmi?nette araştırıyorum fakat ner bişi bulamadım.şimdiden teşekkürler...herşey gönlünüzce olsuna.s.
13 yıllık bir tanede oğlum var 11 yaşında ben 2. için uğraşıyorum canımcanım sen kaç yıllık evlisinnnn
arkadaşlar bu yumurtanın çatlamama sebebi nedir acaba doktorlarınız bi cevap veriyomu size benim bi tanıdığın da çatlamıyomuş da acaba herhangi bi hormonun yüksekliğindenmi oluyor:uhm:
slm mehalim bende bi pkolu olarak pkonun genetik olduğu bilgisine nacizane sahibim ama öğrenmek istediğim şey şuydu mesela bütün pkolularınmı yumurtası çatlamaz tabiki hayır. çatlayan da var çatlamayan da. kiminin prolaktini yüksek kiminin testosteronu kiminin LH ı yüksek acaba yumurta çatlama sorunu olanların hangi hormonun yüksekliğinden dolayı yumurtası çatlamıyor diye merak ettiğim için sormuştum:1closedeyes:ovulasyon testleri var canım onları kullanabilirsin. googledan araştır çok kolay bulursun eczanelerdede satılmakta
13 yıllık bir tanede oğlum var 11 yaşında ben 2. için uğraşıyorum canım
Arkadaşım bunun nedeni. annemizden bize aktarılan bozuk gen . ben bu pikoyu çok araştırdım ve tek neden olarak şuanda bozuk gen akratarımı gösteriliyor
evet canım yaa,aslında çokmu üstüne düşüyorz acaba stres mi böyle yapıyor bizi, peki sen böğürtlen kökünü denemedinmi???
merhabalar arkadaşlar
birşey öğrenmek istiyorum ....yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anlarız.düzenli regli gören birinde de çatlamama ihtimali olabilirmi?nette araştırıyorum fakat ner bişi bulamadım.şimdiden teşekkürler...herşey gönlünüzce olsuna.s.[/QUOTEcanıj
canım yumurta çatladığı zaman akıntını kontrol ediyosun,bölee yumurta akı gibi iki parmak arasında uzayan bir akıntı şekli,onu gördünmü bilki yumurtan çatladı.
canım bende o belirtiler olduğu halde yumurtmam çatlamıyo
canım zaten LH yumurtanın çatlamasını sağlayan hormon yani LH yüksek olduğu zaman yumurta neden çatlamasınkiCADIARZUcanım bilmiyorum ki sebebi ne ama ben bir isitede dr sormuştum drun cevabını yazıyım size
Bu eskiden LUF yani LH hormonu yukselip de catlamanin olmadigi hastalar icin sikca kullanilan bir probleme uymakta. Ancak tup bebekte biz kendimiz yumurtaliklari bosalttigimiz icin sorun olmaz
ben hiç duymamıştım gitiiğim hiçbir doktorda sölememişti
ben böğürtlen kökünü 3gün denedim ama yine çatlamadı
canım zaten LH yumurtanın çatlamasını sağlayan hormon yani LH yüksek olduğu zaman yumurta neden çatlamasınkiCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?