çatlamaya Başlayan Varmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Kızlar 29 haftalık oldum karnımın altında hafif çatlak olmaya başladıı hergün bebe yağı sürüyorum ama faydası olmuycak sanırım sizde çatlama olmaya başladımı??:uhm:

evet benimde karnımın alt kısmında kırmızı kırmızı başladı feci kaşınıyor zaten napıcaz bilmiyorum kremler yağlar felanda fayda etmiyorrr

böyle bir başlık vardı zaten canım tekrar acmana gerek yoktu ben catır catır catladım valla hic bişide kulanmıyorum boşuna hic bir faydası olmuyor olmıycaktırda catlamaya müsaitse bünye catlıyor napıyım umrumda degil amannnn...

ADASUCUM BENİM DR EŞİ 1 AY ÖNCE DOĞUM ETTİ NORMALİNDE VÜCUDU ÇATLAMAYA ÇOK MÜSAİT AMA DR BİR HASTASI BİR KARIŞIM TAVSİYE ETMİŞ ONU KULLANMIŞ BİR TANE BİLE ÇATLAK OLUŞMADI ŞİMDİ BENDE KULLANIYORUM 29+3 OLDUM DAHA HİÇ ÇATLAĞIM YOK BU KARIŞIMI NİŞANTAŞINDA ZENCEFİL DİYE BİR AKTAR VAR ORADA YAPIYORLAR İÇİNDE KAYSI,JOJOBA,KAKAO BAŞKA BİRŞEYLER DAHA VAR ÇOK GÜZELDE KOKUYOR

canım benim sadece bacağımda var 1 kaç tane çatlak o kadar göbeğimde falan daha yok çok şükür..
hiç bişey kullanmıyorum..

catlamışım artık canım olsa ne olur olmasa ne olur ben takmıyorum catlaklarımlada mutluyum valla hic umrumda degil... a.s.

Kızlar 29 haftalık oldum karnımın altında hafif çatlak olmaya başladıı hergün bebe yağı sürüyorum ama faydası olmuycak sanırım sizde çatlama olmaya başladımı??:uhm:

benim göbiş de kaşınıyor çatlıcak heralde .. şimdilik bişey göremiyom ama .. fisfisfis

allahtan catlamadim henüz .. göbegim cok fazla gerilmedi .. dahada catlamadan büyebilir die düsünüyorum .. aslinda vücudum catlamaya mehilli ins catlamam ..

ya benimde sanırım 24. haftamda falan bacaklarımda çatlaklar oldu tam kasıkların alt kısmında ama şükür henüz başka bi yerde yok umarım da olmaz ben zeytin yağı sürüyorum bazen ama çatlamış artık belki bundan sonra bi faydası olur :uhm:
oysa ki hamilelik de bu kadar fiziksel rahatsızlık ve hastalık çektiğim için çatlakda neymiş diye umursamamaya çalışsam da estetik işte gene de takıyorum kafama bazen napim onlar da bebeğimden hatıra kalcak :dance::teytey::dance:

gercekten sorun deil catlaklar yha .. allah baska dert vermesin ..
nelerle ugrasanlar var.. 9 ay ini hastanede geciren insanlar taniorum ..

eğer kırmızı çatlaklardan diyosanız ondan hiç yok henüz.daha kaşınmayada başlamadım zaten.ama sedef rengi diyosanız onu bilmiyorum valla sanki belli belirsiz var gibi.ama karnım söndüğünde hepsi meydana çıkarmı bilmem.

GÖĞSÜMDE HAMİLE KALDIĞIM İLK AYLARDA BAŞLADI. ( Alt kısmında, çok yoğun değil )
BİRDE KALÇALARIMDA KIRMIZI KIRMIZI OLMUŞ...
BAŞKA BİRYERDE YOK HENÜZ.
OLMASA ÇOK İYİ OLURDU, OLDU DİYE DE KENDİMİ KAHREDEMEM.
SONUÇTA DOĞANIN KANUNU KADINLAR DOĞURGANDIR ve HAMİLELİK SÜREÇLERİNDE DEĞİŞİMLERE UĞRARLAR.

HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ ÇOK MUTLU BİR HAMİLELİK GEÇİRMEK ve SAĞLIKLI BEBEKLERİMİZİN OLMASI.

Bende de şimdilik bir şey yok. Ama olursada üzülmem. Her şey değer kuzucuğuma...

Valla Benim Göğüsler Ilk Zamanlardan Hafif çatladi şimdi öyle Kaldilar Daha çatlamiyo Inşallahta çatlamaz.birde Göbişin Alt Kisminda çatlaklar Var Valla Ben Daha Fazla Beklemiştim.ya Kizlar Kolumun üst Iç Kisminda Ilk Zamanlar çatlaklar Oluştu.şimdi Daha çatlamiyo Allaha şükür Ama Merak Ediyorum Var Mi Böyle çatlaği Olan?

benim çok şükür şuan hiç çatlağım yok ama buaralar göbişim kaşınmaya başladı ya büyüdüğünden yada çatlayacağım için kaşınıo anlayamadım o yüzden habire yağlanıyorum bu ara ama çatlarsamda kendime dert etmem napalımm herşey bebeğim için o sağlıklı doğsunda çatlarsam çatlayım anasını satayım...

vayyyyyyyyyyyyyy
en çok çatlak olan benım o zaman yaaaaaaaaaaa
göbekte sagtarafta kırmızıydı sımdı morardı ve delı gıbı kaşınmaya başlıyorum dogurana kadar çatır çatır çatlayacagımmmmmmmmmmmmmm

bende çatlamadım çok şükür.çatlasakta yapacak bişey yok.bi sene içinde yağlarla filan çatlaklar giderilebiliyomuş.beniimde karnım çok gergin.çatlamaz inşallah.

benim de kalcam ve popom acayip catladi,krem suruyorum...faydasi olur mu bilmem simdiden sonra.....gogsumde de bir-iki gordum...napiyim..baska saglik sorunumuz olmasin da....

göbek deliğim kahverengi olmus...bu şekilde olan varmı kızlar

bende henuz catlamadım....arada krem suruyorum ama ne kadar etkılı olur gorucez ılerkı haftalarda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…