çatlamaya Başlayan Varmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende feci çatladım önce göbek altım çatladı şimdi yan taraflarım feci kaşınıyor kaşıyıncada çok acıyor yandım ben böyle devam ederse hiçbirşeyin faydası yok

slm kızlar benm cildimde çok müsait çatlamaya benimde 23. haftamda hafif çatlar gibi oldu ince ince sızma zeytinyağı sürüyorum şimdi 28. haftamın içindeyim ve hiç bi çatlak belirtisi yok bilmiyorum bundan sonraki haftalar nasıl olura.s

simdiye kadar kimse catlmadim diyebilir
ve dogum sirasinda catlmaya baslayan olabilir :)
ole cok kadindan ve bi yerlerden okudum yani ne yaparsaniz yapin catlicaksanizda catlicaksiniz
ama insallah olmaz

dün gögsümde hafif catlaklar gördüm onlara bakıyordum eşimde gördü dediki bu kahverengilik cok büyükmüş :1shok:sütmü dolu şimdi ayyy aldı beni bir gülmek :roflol::roflol:

COLOR="Magenta"]ay ewet ya benimde kahverengilik büyüdü baya o daire karardı biraz göğüslerimm eski haline dönse bariii:1rolleyes

bende şimdilik çatlama falan yok Allah'a şükür.ama karnım acayip kaşınıyor.30+5deyim inşallah çatlamaz.pek faydası olmuyo diye duymuştum ama badem yağı,vazelin falan sürüyorum.ilerde görecez faydası varmı yokmu?

bende halen çatlamadım inşallah çatlamam yaa.göğüslerimin benimde çok karardı.benneyaptımki ay heryerim karardı sanki senağlama

bende 26 haftalık hamileyim henüz çatlağım olmadı olmaz inşallah ama karnım yanlara doğru genişliyor

benim karnım çatlamadı şekerim ama göğüslerim mahfoldu çatır çatır çatladı valla

karnımın yantarafı yok denecek kadar az bu arada kızlar badem yağı göbeği kılandırıyor haberiniz olsun

walla kızlar ne yağ ne krem hiçbişey kullanmıyorum..
bacağımın üst kısmında 2 tane ince bi çatlak vardı onlarda kayboluyo ara ara..
göğüslerimdede yok karnımdada yok şu an için. ama sonra olursa yada doğumda olursa onuda bilemem. öyle yada böyle çatlıyo zatenn
..:mymeka:

BENİM HER YERİMDE VAR CANIM.AMA ARTIK GÖĞÜSLERİM ÇATLAMIYO HATTA KOLLARIMDA BİLE VAR.BUGÜN BAKTIM KARNIMIN ALTINDA GÖBEĞE DOĞRU BAYA ÇATLAK OLUŞMUŞ.ORALAR ÇATLAMADAN ÖNCE NE BEBEK YAĞI NEDE PAHALI KREM BIRAKTIM KULLANDIM AMA NAFİLE YİNE ÇATLADI.ARTIK KULLANMIYORUM SADECE BANYODAN BANYOYA BEBE YAĞI SÜRÜYORUM MASAJLA BİRLİKTE HEM BENİ HEMDE BEBEĞİMİ RAHATLATIYOOa.s

evet canım doğru söylüyosun ne kullanırsan kullan fayda etmiyormuş doktorum demişti banada...
anne olmak kolay değilmiş sıkıntıları daha şimdiden başladıı ama olsun sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değill..

çatlayaca olan çatlıyo canım benım bende kullandım ama nafıle çatladım gobegımın alt kısımları morlastı dahada doguma var çatır çatır çatlayacagım........

çatlıcak olan insan ne sürersen sür çatlıo canım herkesin yapısı farklı oluo istersen gün aşırı yağlan gene olcak olduktan sonra önüne geçemiosun bende yok şükür çatlak falan inşallahta olmaz...

karnımın yantarafı yok denecek kadar az bu arada kızlar badem yağı göbeği kılandırıyor haberiniz olsun
canım ben kullanıyorum badem yağı kıllanma falan olmadı.
evet bencede kızlar bu çatlama sorunu bünyeden bünyeye değişiyordur.herkesin yapısı farklı.
çatlayacağı olan insan ne kullanırsa kullansın çatlıyo.
çok şükür şimdilik yok bende.ama karnım gün geçtikçe daha çok büyüyor.çatlamam inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…