çatlamaya Başlayan Varmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilirim tabiii kenafir gözlü :roflol: :roflol: aaaaaaaaayyy salon kadini cizgimden cikarma beniiiiii :roflol:

öylemi olduk şimdii :dilcikar::dilcikar:

$aka didimm gülümmmmmmmmŞenizŞenizŞeniz hemende küsermi$$$$$$$$$$$$$$$$$$

üfff canım sıkılıyor zaten:çok üzgünüm: üstüme gelmeee:dilcikar:klava:

bizim burda cani sIKILana bisii diolar ama demiyimm .. döfersinde sen beni :roflol: :roflol:

İYİ İYİ SEVİNDİM TEK ÇATLAYAN BEN DEĞİLMİŞİM:teytey:VALLA BENİM KARNIMDA BİŞEY YOK AMA BELİMİN İKİ TARAFINDA DA CIRMIŞIM GİBİ BEŞ ADET DERİN ÇATLAK OLUŞTU.DÜNDE GÖĞSÜMÜN ALTININ ÇATLADIĞINI FARKETTİM.POPOMUN ALT KISMI BİLE ÇATLAMIŞ.BU GİDİŞLE DOĞUMA KADAR ÇATLAKSIZ YERİM KALMIYCAK.AMAN İLK BAŞLARDA ÇOK KAFAYA TAKMIŞTIM AMA ARTIK SALLAMIYORUM.OLACAĞIN ÖNÜNE GEÇEMİYORUZ NEDE OLSA.MİNİK PRENSESİM SAĞ SALİM GELSİNDE KUCAĞIMA GERİSİ BOŞŞ.

bizim burda cani sIKILana bisii diolar ama demiyimm .. döfersinde sen beni :roflol:

senn suuss konuşma zaten :dilcikar:tek sevinen ben degilim bak nilşahta sevinmiş haha

ahh canım askitoyada ögretsene salamamasını sırnaşık şey delii benden biliyo :mymeka:

adasu canım benim sen takma kafana:1hug: sen hani ben çok kilo almadım diyosunya. seni kıskanıyolar kıskandıkları içinde çatırrr çatırrr çatlıyolarrr sırnaşık şey:roflol::roflol:

adasu canım benim sen takma kafana sen hani ben çok kilo almadım diyosunya. seni kıskanıyolar kıskandıkları içinde çatırrr çatırrr çatlıyolarrr sırnaşık şey:roflol:

hahhh yaşa kızzz askitoya duyrulur :dilcikar:lülülülülülü

sema püüüüüüüüü düstün gözümdennnnn :roflol: allah sizi bildigi gibi yapsin .. :roflol:

çatlak bildiğim kadarıyla genetik bir durummuş.eğer annede varsa oluşumunu engelleyemez ancak belirgin ölçüde azaltabilirmişsiniz.bende eskiden hızlı kilo alıp vermeden kaynaklanan çatlaklar vardı zaten.şimdide çok az yeniler oluştu en azından şimdi bilinçli olarak önlem almaya çalışıyorum. NOT:Çatlaklarınız için pahalı kremlere servet ödemeyin.bebe yağlarını günde 1 defa olarak kullanın aynı işi görebiliyor.

Bugün itibariyle 30+1 oldum. Toplam 10 kg. aldım. Henüz hiç çatlağım yok. Hamileliğimin başından beri her banyodan sonra bebe yağı sürüyorum. 5. Ayda mustela krem kullanmaya basladım. Sabah mustela, akşamları acıbadem sütü, banyodan sonrada bebe yağı sürüyorum. Bakalım çatlak oluşacak mı? Oluşsa da çok takmam.

ay kızlar ya bende başlamışım çatlamaya bugün banyodan bi çıktım aynada kendime bakarken bide ne göreyim çatlamış göbeğimin altı hafif çok üzüldüm yaa eşimi çağırıp gösterdim yanılıyomuyum acaba diye ama doğruymuş gördüklerimm. takmıyorum pek kafama ama bikini giyemicem yaaa:)neyse çocuklarımız sağlıklı olsunlarda önemli olan o tabikidee çatlıcazda patlıcazda napalım annelik kolay deil:))

herhalde canım benım kolaymı anne olmak sız benı gormelısınız

benimde göbüşümde çatlak yok ama göğüslerim çatır çatır vallaaaaaaa hemde kırmızı kırmızı valla eşimin yanında çamaşırımı bile değiştirmiyorum artık ayyyyyyyyyy görmesinnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…